Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vitalijka

CZY JEST NAS WIĘCEJ???- 72-75 kg przy 168-172 w wieku 26-30 lat-ZAWZIĘTE ?!

Polecane posty

sanczi- Sb próbowałam- działa i wytrzymałam dłuzej niz na norweskiej po norweskiej czuje sie świetnie-mimo ze tylko 3 dni trawała:)

też wolę sb.. bo nie ma takich ograniczeń jak w norweskiej :) Dzisiaj pierwszy dzień.. jak narazie ok :)

Gość malamroweczka
hej dziewczyny!! czy moge sie do was przylaczyc???waze 67,4 rok temu bylo 86 jestem szczesliwa. Moja dietka obecnie to wszystko jesc, ale z umiarem i zero kolacji :) Kiedys sie katowalam roznymi dietami, ale nie chce juz wiecej, bo chodzilam tylko glodna i czekalam az dzien minie :) ja moge chudnac wolno oby do swiat wazyc ok. 55 kg. byloby super, ale jak sie nie uda to przeciez swiat sie nie zawali :P

no to dzisiaj poszalałąm zjedzeniem,..no ale jutro bedzie lekko-bo 1 kg mi wrócił:( toć to dramat:P no ale na powaznie- kurcze trzeba sie pilnowac, ale trzeba jeden dzien miły tez robic raz na czas:) malamroweczka-bardzo ladnie ci poleciało:) ja marze poki co o 68 kg:)

Słyszałam że nawet powinno się robić jeden \'dzień bez diety\' (tzn. jeść co się chce) żeby \'oszukać organizm\'.. Ale to w dietach typu mż ;) Miłego wieczoru :)

Ja tez juz jestem, dzis na sniadanko zjadłam dwa jajeczka smażone z kromką chleba białego, potem dwa plastry sera zółtego, mały serek wiejski i pół bułki z zairnem. Potem nie jadłam juz nic bo jutro jadę na wyżerkę do kfc a tam sie nie powstrzymam więc musze mieć miejsce :):) A wam jak idzie?

no i byłam w centrum odchudzania na pomiarach kom puterowych + rozmowa z dietetykiem + masaż relaksacyjny jestem bardzo zadowolona i przystępuje do zdrowego odżywiania i wyrobienia nawyków, wierze ze tym razem sie uda:)