Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annaclotes

Tanie nowe ubranka z UK

Polecane posty

Gość malgorzata -gosia-malgosia
to jeszcze te bodziaki-dlugi rekaw prosze na chlopca 92 rozmiar

malgorzata -gosia-malgosia czyli 18-23 miesiące? jutro pomierze nogawki, rękawki i sprawdzisz sobie czy Ci będzie pasowało, wkleję zdjecia. 3 pak pajacyków, długi rękaw - cena 36zł +8zł przesyłka wpłata PayPal 44zł jeśli się zdecydujesz na zakup podam maila do PayPal. Pozdrawiam.

Gość malgorzata -gosia-malgosia
ok-zagladne jutro

Gość ggrrrrrrryyy
a masz bodziaki z długim rekawem ?? 6-9??

Gość ggrrrrrrryyy
nie ma:( sa śpiochy a ja chciałam body

Jutro będę wiedzieć, czy interesuja Cię firmy Early Days? Gap sa drogie w tej cenie 3 sztuki możesz mieć, ale to Twój wybór :)

Gość ggrrrrrrryyy
nie ,nie chodzi mi o gap ,moze byc cos innego ,wielopak w niskiej cenie interesuje mnie jak najbardziej :D

Dziękuję temat przeniesiony. Odpowiedzi dla osób z którymi podjęłam rozmowę udzielę jednak w tym wątku aby nie robic bałaganu, Pozdrawiam.

malgorzata -gosia-malgosia niestety nie mam takich bodziaków, natomiast proponuję piżamki. 2 Piżamki chłopięce w samochodziki firmy Early Days, 18 - 23 miesiące, 85% bawełna 15% viscoza, SPODNIE: długie w pasie na gumce BLUZKA: z długim rękawem, zapinana przy szyji. Błekitno szare z serii mix match. WYMIARY: BLUZKA: długość - 41 cm; długość rękawa od ramienia - 34 cm SPODNIE: długość od pasa w dół - 55 cm; długość od kroku w dół - 33 cm; Cena: 29.99zł za 2 piżamki. Przesyłka 8zł płatność tylko PayPal. http://AnnaClothes.fotosik.pl/albumy/500168.html