Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

PRAWDZIWA MIŁOŚĆ NIGDY NIE MIJA TAK NAPRAWDE... raz jeszcze

Polecane posty

only-> To już za długo... I za dużo zabaw... On robi podchody a to jest żenujące. Ja mu nic nie zrobiłam... Ja chce dorosłego faceta. Zmęczyłam się.

czesto jest tak, ze poukladamy sobie juz zycie w spokoju ...pogodzimy sie ze strata...a Oni wracaja i wszystko burza bo uczucia odzywaja :/ ja chyba juz sie przyzwyczailam, ze Go nie ma obok mnie i boje sie Jego checi powrotu...mimo, ze kocham i tesknie

Moj chcial byc dorosly ale to byly za slabe checi...kiedys dojrzeje...wtedy zrozumie...tak jak Mu mowilam..." kiedys zrozumiesz jak mnie juz nie bedzie"

only-> U mnie było tak, że długo, długo bym zrobiłą wszystko żeby wrócił... Potem nagle kochałam, ale bałam się pomyśleć, że on może być znów blisko mnie... A teraz już nie chce.

Ezo ten drugi etap to sa obawy przed tym co moze znow sie stac jak wroci...tyle miesiecy zmienia czlowieka...nastepuje rozlam...i zal ogromny , ze bylas kims a w jedna sekunde stalas sie niczym dla Niego...cisnieta zabawka w kat

znow wpadlam w nastroj wspomnieniowy...ide sie przytulic do poduszki...dzis badania wiec troche musze pospac... dobranoc

only-> Miałam ten etap... Potem dzięki Zakochanej_w.... I zauważeniu też innych facetów... Wyleczyłam się :D Mam tak dobry humor, że szok :D

Zapomnieć Ciebie posłuchaj proszę mnie chcę ci powiedzieć chociaż nie mogę znaleźć słów i nie uśmiechaj się gdy chcę ci powiedzieć że najtrudniej zapomnieć mi radość twoich ust to nie ważne kim ty jesteś czy będziesz nie ważne kim ja jestem dziś nie znał mnie nikt tak dobrze jak ty nikt tak jak ty nie ufał mi zapomnieć ciebie to jak przestać żyć zapomnieć ciebie znaczy nie mieć nic tylko tych parę słów chciałam dziś powiedzieć ci chciałam byś wiedział wybacz mi zamykam w oczach łzy gdy o tym myślę dobrze że nie zobaczysz ich pamiętam każdy dzień nie dam go nikomu choć wyszedłeś na zawsze to zostawiłeś wszystko myślałam że tak musiało się stać myślałam że pamięć to grzech dzisiaj już wiem że bez twoich łez nie mogła bym już zakochać się zapomnieć ciebie... do ciebie dziś uśmiecham się to ty tak nauczyłeś kochać mnie ja wiem zapomnieć ciebie ...

Piekne byly dni bez ciebie, chlopcy kochali mnie. Co zmienilo sie, juz nie wiem, ze bez ciebie mi zle? Gdzie sie taki znalazl, skad sie taki wzial? Dziwna rzecz sie stala, jak zrozumiec to? Co ja w tobie widzialam, po co mi taki ktos? Co ja w tobie widzialam, oczy, usta czy nos? Czasem spotka sie kogos, powie slowo, a ty zamiast chodzic ta droga, wolisz zostac z nim. Gdybys tylko zerknal w lustro, smialbys sie caly rok. Podlotkow pelno, w glowie pusto, ach, jak bawi mnie to. Czesto tak juz bywa, kto sie na tym zna, przyjdzie taki dziwak i co chce, to ma. Co ja w tobie widzialam, po co mi taki ktos? Co ja w tobie widzialam, oczy, usta czy nos? Czasem spotka sie kogos, powie slowo, a ty zamiast chodzic ta droga, wolisz zostac z nim.

Wiem tylko to nie takie proste.. jak nie mam czasu to mniej myślę i jest lepiej, widzę pewne zmiany w swoim zachowaniu, ale to nie jest jeszcze to.. wciąż siedzi w mojej głowie.. niestety.. Przykro mi, bo wiem że ja zawaliłam.. napoczątek zmieniłam numery wszelkie, gadu, telefon itp.. nie wstawiam zdjęć na NK.. jego znajomi interesowali się mną.. Ostatnio jego kolega byl na tyle beszczelny że zapytal jak w sprawach damsko-męskich u mnie:( Zgodnie z radą Ezo, zamierzam zniknąć, aby nikt nie wiedział co się ze mną dzieje:( Nikt z jego świata....

ale to już dobry kierunek Zalana... i od razu poczujesz się lepiej jak zniknie On z Twojego życia, żadnych informacji, kontaktu.. pośredników.. zadnych wiadomości zobaczysz jak Ci to dobrze zrobi.

Tak masz racje będzie lepiej.. jesli go spotkam na ulicy, będzie dla mnie obcy, zero uczuć.. Czy tylko dam radę.. Zakochana a myslisz że on zechce wrócić?? ja wiem że mam to robic dla siebie, ale czy uwazasz że on może chcieć być ze mną jeszcze..

Zalana o tym na razie nie myśl ... Teraz musisz odnaleźć siebie i swoje życie... to jest teraz najważniejsze...Ja sądzę że tak jeśli tylko mu pokażesz jak bardzo się zmieniłąś... Nie ważne że nie macie kontaktu, że soę odcięłaś on i tak bezie czuł zmiany .. ..

No nie wiem.. nie chce robić sobie nadziei.. wiadomo.. że skoro zerwal to coś to znaczy, a to nie było z dnia na dzień, widzialam że coś jest z nim nie tak już pół roku, przed tym..staral się.. tłumaczył, dawal szansy, było dobrze chwilkę, a potem znowu olewał.. a ja znowu płakałam i było żle..A to wszytsko przez to że ja byłam zaborcza, a on nie okazywal uczuć, a jak okazywal to i tak nie doceniałam:( On się odsuwal, a ja goniłąm on coraz bardzije się odsuwał.. Dusilam w sobie emocje.. ale jak wybuchły to koniec.. kłótniom nie było końca:(

Dobry wieczór🌻 @: ANNA B....: Czy to było do mnie? I czy odgadłem, kim jesteś..? Dziewczyno Marcina...:-) Z Wa-wy? Ezo: wyślę jeszcze raz maila, z innego adresu, w którym poprosiłem o wróżbę, jeżeli będziesz mogła, spróbuj... Wiecie- nie mam zamiaru \"wyleczyć\" się, bo nie jestem chory:-) Kocham Ją NA ZAWSZE:-)😍