Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co teraz

w łazience znalazłam nie swje majtki

Polecane posty

gghjkhjkghjghj wyobrazcie sobie ze macie meza i kochanka czy prosicie najlepszego kumpla waszego meza by wypozyczyl wam chate na schadzke z kochankiem? RACZEJ NIE!!! raczej pytanie: czy prosicie najlepsza przyjaciółkę o wypożyczenie lokum. Ponad to faceci mają trochę inną mentalność w tym temacie. Myślę, że to nie tylko możliwe , ale i częste, niestety...

Motyw pożyczania sobie mieszkania przez dorosłych, dość już dojrzałych mężczyzn, pomyślcie logicznie :D :D

Gość a smsy
i tak to (pewnie bazarowe :P) majtki zniszczyły piękną słoneczna niedzielę:P ale za to ile nas smutasków, biedaczków przez te majty siedzi przy kompie i nie popada w depresję, ze dzis niedziela a tu nic sie nie dzieje:P a tu proszę koronka i kawalek sznurka i depresji brak:P

Gość kwasówka
Jak się ma męża i kochanka to tylko wtedy można prosić najlepszego kumpla męża o klucze - kiedy najlepszy kumpel męża jest kochankiem:)

Gość bombera 3434
tamten sie dowiedział,że sprawa się rypła i nie wyrobił cicśnienia..bohater

Gość też kiedyś zostawiłam majtki
tyle, że nie w łazience kochanka, a w samochodzie :classic_cool:

Gość gghjkhjkghjghj
powinno byc: czy prosice zone najlepszego kumpla meza a gdyby faktycznie to chyab zorientowalaby sie autorka topicku ze ktos byl w jej chacie jakies drobne szczegoly ale zawsze typu deska otwarta potem deska zamknieta recznik inaczej wisi no nie wiem i coz tymi dziecmi? dowiem sie? a swoja droga chcialbym tokiedys zobaczyc w jakims serialu:)

Przecież skoro Ola jest jej przyjaciółką to jaki facet prosiłby męża przyjaciółki swojej żony o taką przysługę? ludzie weźcie się nie dawajcie tak wkręcać :D :D

Gość slicznotka007
uffffffffff........ co tu sie dzieje, wystarczy polozyc sie spac na kilka godzin zeby przybyly az 3 strony lepiej idzie niz w "modzie na sukces" ;P sadze, ze nie ma co sie litowac nad kumplem w szpitalu jak bzykal musi poniesc kosekwencje, juz wielu kladlo sie do szpitalnego lozka zeby uniknac konsekwencji... co teraz... nie daj sie zwodzic, przycisnij dziada. powiedz ze wszystko opowiesz jego matce. megabalon i kot maja racje przeciz nie bedzie kolega narazal wlasnego malzenstwa dla kumpla.. bo "zwykle klamstwo" potwierdzajace ze korzystal z waszego mieszkania ;) a dokladniej lazienki a jeszcze dokladniej z pralki hihihi , jest mozliwe :)... nie daj sie zwodzic

Gość gghjkhjkghjghj
marysia w pierwswszej milosci znajduje majtki za parlka- nie swoje.... albo kina zdunska znajduje majtki za parlka nie swoje:) i pyta swego meza piotra marcina mroczka cot o jest? a on na to ze madzi facet ma kochanke ichcial sie spotkac u nich z nia:)

Gość gghjkhjkghjghj
sorry ze sie nabijam ale zaczynam myslec ze to prowokacja co za laska musialbyc by zapomniec o majtkach albo zeby jak juz je zgubila to nei znalezc w tej malej lazienkce?

Gość tez tak mam i nie wiem
ola jest jej przyjaciolką a on jest przyjacielem męża. Jak widac autorka nie wiedziela nic o tych kluczach wiec mąż po prostu zrobil to w tajemnicy przed nią.

Gość ja tam wierzę
że ten kumpel dostał klucze, proza życia to właśnie te koszty hotelowe ile można w miesiącu wydać na hotel 200zł? facet to świnia jeden wart drugiego.

gghjkhjkghjghj co za laska musialbyc by zapomniec o majtkach albo zeby jak juz je zgubila to nei znalezc w tej malej lazienkce? taka co przyszła na nocleg i miała druga pare czystych na zmianę...

Gość gghjkhjkghjghj
A JA OSTATNIO WIDZIALM MAJTKI NA PZREJSCIU DLA PIESZYCH IZ ASTANAWIALM SIE JAK MOGLY KOMUS TAM SPASC:D

bo to JEST prowokacja i ja to mówię po przeczytaniu wszystkiego na raz, czyli bez nakręcania się przez 3 dni - to widać! :D

Gość slicznotka007
ja tam wierze... masz racje kasa leci niemilosiernie ale zawsze mozna wynajac hostel, tam jest taniej nawet i 50do70zl zobacz jak koszta maleja :P

z punktu widzenia faceta majacego romans i bez lokalu- płacic za kazdym razem po 200-300zł za hotel to wychodzi dość drogo...

Gość wyrzuć
je razem z facetem i nie zawracaj sobie głowy. Chyba, że to nie twoje mieszkanie...ale i tak nie powinno Cie tam już być

Gość slicznotka007
szczalka jestes kobietka czy facetem ???:)

Gość Sławoja
Ja kiedyś dałam klucze mojej koleżnce. Nie mialam ochoty, ale wzięła mnie z zaskoczenia przyszła do mnie do pracy i po prostu nie miałam czasu się dobrze zastanowić i zgodziłam się. Mąż akurat był zagranicą. Pare dni po tym wrócił . Mój mąż był chorobliwie zazdrosny ( teraz wiem, że dlatego ze sam zdradzal i nie mógl uwierzyć, że ja nie). Oznajmił mi, że znalazł po łózkiem prezerwatywę - naco ja całkiem zdębiałam. O tym, że go nie zdradziałm wiedziałam, ale nie byłam na 100% pewna, czy koleżanka nie zostawiła Jej tam . Jedyne wyjście to przyznać się do wypozyczenia mieszkania. Ziarno niepewności zostałozasiane, poza tym zostałam wspólniczką zdrady. Nie jestem już z mężem, ale wtedy naprawdę było nieciekawie. Nigdy więcej ne dam kochankom bzykać się w moich ścianach- mimo , że jestem sama. :P

Gość slicznotka007
szczalka a skad wiesz,ze on jakims bogatym kolesiem nie jest i moze placic 2 stowki za hotelik :O

Gość ja tam wierzę
może prowokacja i luz ale może - nie wszyscy zyją jak w ksiązkach o przykładnej rodzinie i nie każdy ma serce jak dzwon w obliczu niebezpieczeństwa, teraz jeszcze niech siądzie pikawa tej Oli jak pozna prawdę i mamy Oskara na kafe:-)

slicznotka007 szczalka a skad wiesz,ze on jakims bogatym kolesiem nie jest i moze placic 2 stowki za ... proste: gdyby stać go było na hotel nie prosiłby o użyczenie domu przyjaciela , w którym mieszkają dzieci ;) zabawki to niezbyt dobra oprawa plastyczna do ostrego sexu

Gość slicznotka007
szczalka i pewnie dlatego wybral lazienke z calej chaty wiesz gdyby tak ktos go spotkal w hotelu bylby problemik maly ;) a tak zawsze mogl sie wylgac, ze idzie przewietrzyc mieszkanko kolegi i kwiatki podlac :) i nawte podlewal kwiatka :O