Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co teraz

w łazience znalazłam nie swje majtki

Polecane posty

jesli maz autorki dał kumplowi klucze, by zdradził swoją żonę- wg. jego wersji wydarzeń- oznacza to , że wewnętrznie daje przyzwolenie na taka sytuację. Ktoś inny zwyczajnie by odmówił- bo nie mieściłoby się to w ramach jego norm moralnych. A mąz najwyrażniej dopuszcza taką sytuację- i tu jest problem. bo takie nadwątlone morale może się rozkładać w czasie coraz bardziej...

Gość e tam...........ja
mam kochankę ale wolę nie latać po hotelach, zawsze ktoś może nas zobaczeć i dlatego jak można to korzystam z kawalerek:-)

Gość afkaafka
mogl chociaz powiedziec, ze zostawil mu klucze by kwiatki Wam podlewal pod Wasza nieobecnosc ;) a nie bral wspoludzial w zdradzie.

Gość afkaafka
hmmm... mi sie zdaje, ze hotel lepszy niz mieszkanie swoje czy kumpla i co za tym idzie wscibscy sasiedzi. Ale moge sie mylic, bo nie mam zadnych takich doswiadczen

no jasne, a koronkowimy stringami przecierał kurz z mebli, tej.... :P bardzo skompliowana hitoria.

Gość a smsy
powiedz mężowi, jak wroci ze juz rozmawialas przez tel. najpierw z ola potem z jej mezem i juz wszystko wiesz. co on ma do powiedzenia na ten temat w tej sytuacji ? co planuje dalej?

Gość e tam...........ja
no jasne a on juz z kumplem pogadał i bedzie wiedzieć,że kobita gra w ciemno- to zły pomysł, chyba że wierzysz,ze oni juz ze soba dzisiaj nie gadali

szczerze mówiąc ja bym zadzwoniła do kumpla sama i bym mu krótko powiedziała, co wiem. Gdyby potwierdził- nalegałabym na spotkanie wieczorem. Zagrożony ujawnieniem zdrady jego żonie- zapewne by przybiegł. Jesli zaś w całej akcji chodzi o to by wywiesc autorkę w pole- sprawa sie bedzie rozmydlać do nieskończonosci, uniki itd.

Gość gghjkhjkghjghj
chyba zle to rozegralas bylo tzreba od razu samej do tego kumpla pojechac albo sie znim spotkac tak by nie dac im okazji porozumienias ie wczesniej

Gość co teraz
o ludzie chyba oszaleję! zadzwoniłam do Oli a ona mi mówi,że jest w szpitalu bo mąż ma coś z sercem iże nie moze teraz rozmawiać...idę po tabletkę bo zaraz sama będę potrzebowała pomocy

Gość gghjkhjkghjghj
poza tym bylo trzeba zazadac odpowiedzi od meza od razu a nie dawac mu czas do namyslu podczas robienia herbaty co za palant ty mu tu wyjezdzasz z pytaneim o zdarde a on idzie robic se herbate

Gość losabes
po tym poscie o sercu, podejrzewam, ze to prowokacja:D

Gość dawno tu takich jajec nie było
no to szykuj się na pogrzeb bo jak to kumpel to zona i tak go zajebie

uuuu! :( pytanie czy mąz przyjaciółki zapadł za zdrowiu po rozmowie telefonicznej z męzem wtorki wczoraj wieczorem?

a od keidy w tym szpitalu leży??? Coś mi tu smierdzi w tym wszystkim:classic_cool: albo,mąż kręci jak może,popieram t że poszedł o coś do picia bo chciał zyskać na czasie, albo kolega dostał zawału z wrażenia ... naprawdę coś mi tu śmierdzi:classic_cool:

Gość gghjkhjkghjghj
aha i ciekawi mnie ile lat maja twoje dzieci? moze to do nich pzryszla kiedys jakas kolezanka? wiesz dzis dzieci zaczynaja wczesniej te sprawy :O toz to sie kupy nie trzyma , u kumpla w domu po to zeby kumpel wiedzial , jakby ten kolega mial jakas na boku to by ja zabtral do hotolu i nikomu nie dals ie o tym dowiedziec

Gość nawet w em jak miłośc
by tego nie wymyślil bo zycie to najlepszy scenarzysta..dobrze kurwiarzowi , zaraz zdechnie na zawał ze strachu- dupek

Gość gghjkhjkghjghj
czy do twoich dzieci nei pzrychodza kolezanki?

Gość gghjkhjkghjghj
a moze powinnas pzreszukac pokoje synow? boj aks ie okaze ze znajdziesz u nich jakies przerwatywy to wiesz sytuacja sie skomplikuje

Gość gghjkhjkghjghj
no ile lat maja te dzieci?

Gość a ja go bronię
moim zdaniem mąż zawinił bo dał chatę ale zobaczcie jak przekombinowali bo gdyby nie te gacie to w zyciu by się sprawa nie rypła a tak może facet pisać pamietnik jak to kawałek nitki ze szmatką zamieszało w zyciu 4 osób a jednego może zabije?:-)

Gość ja piernicze niezła afera
ja pitole!!!!! mam nadzieję że to prowokacja, bo inaczej współczujęautorce!

Gość gghjkhjkghjghj
wyobrazcie sobie ze macie meza i kochanka czy prosicie najlepszego kumpla waszego meza by wypozyczyl wam chate na schadzke z kochankiem? RACZEJ NIE!!!

Gość do gghj.....
to już było

Gość a smsy
ciekawe czy mężus dzwonil do kumpla? moze udawal, ze rozmawia:P a tamten w szpitalu ile dni, godzin???? haha moze boi sie ze konic jego malzenstwa nastał:P

Gość gghjkhjkghjghj
wiec co z tymi dziecmi ile maja lat? 13 i 14? moze zabawiali sie z jakimis kolezankami?

Wow, co za dramatyzm. Tamten się dowiedział o majtkach i od razu na erce zawieźli go do szpitala :D :D Prowokacja

Gość e tam...........ja
no nie masz ty wyobraźni- ja wole byc na chcie niż prowokować los, w takim hotelu prędzej spotkam znajomych niz na klatce schodowej u kumpla..co wy wiecie o romansach?