Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wierna

Jest weekend a mój facet poszedł na ryby MASAKRA!!!

Polecane posty

zreszta moja aktywnosc fizyczna ogranicza sie do łóżka :D no i teraz czasem troszke sobie cwicze ale to tak 10 minut i po krzyku

ja szamam wlasnie kanapke a potem paski wybielajace na zęby zapodam :D mój chłop wraca za tydzien z irlandii, nie widzielismy sie ponad miesiac...musze go olśnić :D

a ja Bakusia czekoladowego, juz trzeciego b o zimny z lodówki mniam , SPALONEGO niekumałam nie kumam i nie skumama w zyciu ... tłumaczył mi 100 razy ale nicic

pisalyscie przedtem o Lejdis,ja sie przyznam ze jeszcze nie ogladalam ale mam na plycie...dzis na dzien trola to chyba idealny film :)

ooo nimfa polecam polecam, na pewno ci sie spodoba, chociaz słyszałam opinie, że mało smieszny i mało ciekawy ... no ja płakałam w kinie .. serio płakałam żywcem ze smiechu a babka obok płakała ze smiechu ze mnie chyba ... to dobry pomysła, żeby oglądnąc ten filmik dzisiaj jak mój K bedzie biegał po boisku :) a gorąco u nas ze hej! :)

nie mam, ale mam kilka z zeszłej zimy i na tą chwile mi wystarcza, ale nie moge rzeczywiscie sie doczekac tej biaganiny po nowe ... hmmm a pełno juz ich w sklepach :)

nie jestes chora moja droga, jestes po prostu kobieta :D ja ostatnio oprocz parcia na buty mam tez straaaszne na torebki ale mi sie czas dluzy kiedy siedze z tymi paskami na zebach :(

nimfa ja o torebkach i portfelach nie wspominam bo by ktos pomyslał ze na serio mam odchyły! to jest juz uzaleznienie i nic na to nieporadzę ... moge jedynie oddac te w których juz nie biegam ale nie bardzo mam komu hahahhah a szkoda mi wyrzucic :) a co to za paseczki masz na tych zabkach? wyspowiadaj sie? pls

🖐️ poczytam co było jak mnie nie było i zaraz się wpasuje w dyskusje ;)

A więc poszłam wieczorem z psem tak jak mówiłam ... Wróciłam i zaraz wrócił do domu sam bez problemu alko bylo oczywiescie ale o bosheee wygladał lepiej ode mnie... nie robiłam jazdy rzadnej bo zaraz przeprosił że kom zapomniał a ja wylajtowana waszym towarzystwem stwierzdziłam że bedzie lepiej jak jazdy nie bedzie ;) siedzieliśmy w kuchni pilismy drinki i paliliśmy i było fajnie! Miło spędziłam wieczór :D:D:D:D:D:D śmiechawe złapałam wczoraj :D