Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katasia1234

MłODE MAMY -POGADUCHY

Polecane posty

Mogą Ci jeszcze polecać CALGEL ale ja nie polecam,u nas nie działał Papa Natko,mnie również jest miło :D

jakos przetrwamy te zabki mam nadzieje ze wkrótce sie pojawia, czekamy niecierpliwie.

a masz może taką silikonową nakładkę na palec?ona nazywa się chyba pierwsza szczoteczka do ząbków,można tym pomasować maluszkowi dziąsełka

hej ja mam 25 latek i jestem mamą rocznego urwiasa Benia :) poza zajmowaniem sie dzieckiem i domem to z meżem czsto podrózujemy :)

agusicka niemam czegoś takiego ale zapytam jótro w aptece, moge połowe apteki wykupic byle pomogło mu. Hej myszka witam🌼

myszka____zazdroszcze podrózy ja z takim małym to moge narazie popodróżowac po moim miasteczku:D ,ale za rok odrobimy sobie ,juz niemoge sie doczekac żeby gdzies pojechac sobie z rodzinką

agusicka____fajne to ,używałaś pomogło wam? tylko niemoge znalesc ile za przesyłke ,zaraz poszukam bo mam jeszcze pare rzeczy na oku

witajcie ponownie mimi ta stronka o bobasach jest naprawde fajna,jestem zadowolona.Jesli chodzi o ząbki to u nas nieciekawie.Dwa pierwsze wyszly po połówkowych urodzinach i tak sie męczyliśmy, a nastepny dopiero po roku,a wtej chwili ma 1,5 roku i tylko 8 zębów,ale narazie jest spokój,oby tak dalej ;-) aga tą silikonową szczoteczke też używaliśmy ale nic nie pomagało niestety :-( Witaj myszka!!!!fajnie że do nas dołączyłaś :-) powiedz mi czy Benio to zdrobnienie od imienia Benicio????podziwiam podróżujące mamy. A my byliśmy dziś u znajomych,Xavek tak fajnie bawił sie z ich córką...ona ma 6 miesięcy ale słodka :-) dawał jej buziaki,przytulał...chyba trzeba mu sprawić taką siostrzyczke :-) Fajnie tak sie wyrwać raz na jakiś czas do znajomych. A jak wam minął niedzielny dzień??

mimi Twój synek ma na imie Alan???? jejku jak mi sie te imie podoba,właśnie tak nazwalabym swojego drugiego synka.buziaczki dla Twojego skarba ;*

Mimi-poszukaj u siebie w sklepie,albo w aptece powinni mieć te szczoteczki,u nas pomagało jak masowałam małemu dziąsełka,ale Natka pisze że u nich się nie sprawdziło,widać nie u każdego pomaga. Witaj Myszko 🌻

witam was wszystkie😘 natka____________tak ma na imie Alanek, mi też sie podoba :) :) choc są rozne zdania na ten temat ale kazdy m swój gost. Dzis jestem wdzieczna synkowi na noc posmarowałam mu dziąsła zelem bobodent i przespał ładnie cała noc!:D i ja sie wyspałam wkońcu,buziak dla mojegfo synusia😘. agusicka________ co do tej nakładki to popołudniu jedziemy na zakupy to poszukam tego bo wogule zauważylam ze mu takie masowanie pomaga ,jak mu smaruje dziasła żelem to jest w niebo wzięty. U nas pada:(

agusicka______________jak tam wogule sie czujesz,jak przechodzisz ciąze tak samo jak pierwsza? czy zupełnie inaczej

Gość Ana777
Czesc! :-) Można się przyłączyć? Jestem mamą 3-miesięcznej Martynki, mam 27 lat i Anka na imię.

cześć Ania,fajnie ze dołączylas.Proponuje sie zaczernic bo zaraz pomaranczki na Ciebie wejdą :-) U nas tez byla brzydka pogoda,ale teraz sie jakos rozjasnilo. Tak w ogole to skad jestescie? Ja ze sląska-Tarnowskie Góry.

Hej Dziewczynki!!! wczoraj pojechałam do Mamuśki i dzisiaj wróciliśmy ;) Mimi-grzeczny Chłopczyk :D Ja czuję się dobrze,choć w pierwszej ciąży w tym czasie pracowałam jeszcze a teraz siedzę na L4,no ale inny pracodawca ;) Dosyć często chodzę jak naćpana a to ze względu na niskie ciśnienie,często mi się też stawia macica(dlatego L4) I chol... wczoraj zauważyłam że wylazł mi żylak w pachwinie,tzn żyłki są tam takie pogrubione i wypukłe,mam nadzieję że nic więcej nie wylezie ;) A poza tym to już mało pamiętam z pierwszej ciąży ;) Witaj Ana🌻 Natka-ja małopolska :)

Witam was😘 Jak minoł wam dzień ?,u mnie wkońcu ładna pogoda była wiec spedzilismy duzo czasu na dworze z małym. agusicka_______ja też całą ciąże byłam na L4 miałam dużo kłopoty z utrzymaniem ciązy i dlatego ,no ale było mineło teraz jest malutki zdrowy i jest wszystko ok .W czwartek znów nas czeka szczepienie :( jak ja tego nielubie mały tak płacze że niemoge go uspokoić , potem nawet nieda sie mi dotknąc jakiś taki wrażliwy ale na nastęony dzien juz zapomina ,tylko te pare godzin po ryczy i ryczy .

Mimi-to przykre że Twój Synuś źle znosi szczepienia,mój super,nic mu nigdy nie było.Tylko przy samym kłuciu czasem popłakał ale szybko przechodziło. A teraz to już mamy spokój ze szczepieniami aż dopiero jak skończy 5 lat ;)

Agusicka To naprawde masz dzielnego synka zmoim koszmar ,idziemy do lekarza rozbieram go do badania a on juz wie co go czeka i w płacz ,żuca sie okropnie .pózniej jak go wieczorem w domu chce rozebrac do kąpania to niedaje rady taka panika u niego:(:(:(, nawet jak idziemy tak do lekarza do kontroli to sie nieda dotknąc ani zwaźyc,może kiedyś mu to minie bo narazie jest nienajlepiej.Jeszce mam problem z siusiakiem jedni muwia zeby naciagac skórke drudzy ze nie i ja juz głupieje,niechce żeby miał problemy pózniej.Niejest takie proste bycie mamą;)

To prawda,nie jest łatwo ;) Mi nikt nie kazał ściągać skórki,więc tego nie robiłam,aż teraz się ocknęłam i sobie myślę,nie robiłam tego a jak mały ma stulejkę albo co,a ja głupia nawet nie wiem bo się nie znam,a jak w razie czego ma i tzreba operować i zaczęłam shizować,poszłam wreszcie do lekarza i ten mnie na szczęście uspokoił,że z małym wszystko ok,no to uf ;)

cześć kochane wpadłam na chwilke i zmykam zaraz na zakupy, u nas pogoda piękna agusicka ja też boje sie ze mały bedzie miał stulejke albo jeszcze niewiadomo co ,a nasłuchałam sie jak chłopcy cierpią przy tym ,boje sie no niego jak cholera, a to moje pierwsze dziecko i niezabardzo sie znam na tym co i jak przy chłopcach sie robi,mam nadzieje ze nic złego mu niebedzie . Dziewczyny odezwijcie sie agusicka[kwiatek[ natka🌼 myszka🌼 Pa,pa🖐️do póżniej

Hejka wszystkim 🌻 cichutko tu pd rana,my dziś na badankach byliśmy,krew z paluszka pobierali Małemu,obiecałam mu samochodzik za odwagę i ...musiałam kupić bo nie płakał :D