Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rose239

kto chce schudnac 11kg.. piszcie!!!! od jutra zaczynam

Polecane posty

Gość Dominika1988
ja musze 15 kg

Gość ja chce ale czy dam rade
:(

Gość Dominika1988
moge się przyłaczyc >>>> jaka bedziesz stosowała diete jakieś leki prz tym ile wazysz i ile masz wzrostu

Gość Dominika1988
Dasz rade >>>

mam 158 i waga 61... ;/ diete ogólnej nie mam ograniczam sie poprostu do 700kcal!! czasami jezeli bd taka potrzeba tabletki przeczyszczające xenna extraaa i tabletki tussipect popijane kawa...

jezeli bedziemy sie wspierac to damy rade najgorsze jest jezeli przez kilka dni sie utrzymuje do 700kcal a pozniej je sie normalnie wtedy kg przychodza z dziecmi.. ;/!!

nie mowie ze musze schudnac 11kg najchetniej bym schudła 15kg... ale nie wiem czy mi sie uda... mam nadzieje ze bedzie oki i wiecej dziewczyn sie dzecyduje...

700kcal to za malo. kalorie nalezy obcinac powoli i stopniowo. naprawde mozna chudnac spokojnie na bilansie wiekszym niz 1000kcal.

Gość Agnes1886
Jeśli można to ja bardzo chętnie się przyłączę.Zawsze było tak że mój zapał trwał krótko i przynosił marne rezultaty,ale mam nadzieję wreszcie zabrać się za siebie.Moim celem jest chudnąć powoli ale bez efektu jo-jo jak to zawsze było w moim przypadku.Czekam na nowe współdietowiczki bo razem rażniej.

ja zostane jednak przy 700kcal.. chciałam 500 ale to juz była by orzesada... pewnie ze razem razniej.. niech kazda pisze z czym jest jej trudno, co jej pomaga itd... jezeli bedziemy sobie pomagac napewno sie uda.. przede wszystkim silna wola i napewno bedzie super....

Gość zatkało kakało
ja po tussipexie zachorowalam na łeb - dostałam zespołu paranoidanolnego i zmarnowalam ponad miesiąc życia w szpitalu psychiatrycznym

ja chce schudnąc 8 kg,wzrostu, mam nadzieję, że się uda ale w ogóle nie mam wsparcia, wcześniej pisałAM W INNYM TOPIKU ale nikt nigdy nie zwraca uwagi na to co napisałam i on jakoś powoli wygasa, może mogłabym przyłączć się tu? mnie pomaga umycie zębów, musze sięc zymś zająć, żeby o tym nie myśleć, ja stama się jeśc ok 1000 kcal, chociaz dziś mi nie wyszło, zjadłmas o wiele więcej i klecje przed 20 , a zawsze staram sie jeśc przed 18

Gość Michasia112931
hej, tez chcialabym sie przylaczyc, a co do jedzenia to slyszlam (mi rowniez to pomaga), ze jesli mamy 'chwile slabosci' najlepiej jest wypic szklanke wody i zuc gume mietowa bez cukru :P

nioo mycie zebow i guma tez u mnie pomaga :) szklanka wody... jak leże czy zapale papierosa... roznie to bywa

Moim marzeniem jest w końcu wytrwać w diecie a później w zdrowszym sposobie odżywiania. Mam juz dość ciągłych \"wahań\"..:/ Generalnie 2 razy w tyg. chodzę na aerobik, \"staram\" się trzymać fason. Oby od jutra się udało :D Więc postanowiłam przylączyć się do tego topiku.

rose239 nom możemy:)), jeśli chcesz to tez na gg, zawsze jakies wsparcie bo u mnie z tym ciężko, moja mama chyba jutro robi ciasto, codziennie je jakies ciastaka el aj się nie daje , z tym że jak ostatnio zrobiła ciasto to ię skusiłam tak jak dziś na smażone udko u babci:(:( ja mam podobną wagę 62 kg, chcę do 54 od tygodnia nic mi nie spadło a jestem na diecie 1000 kcal,

Hej dziewczynki:) ja tez mam taki sam cel i od jutra chce zaczac kopenhaska mam nadzieje ze nam sie uda pozdr 65:( - > 55

Gość Michasia112931
lunaa91 od kiedy jestes na diecie 1000kcal?

Gość Michasia112931
od jutra tez zaczynam :) dieta1000kcal i wieczorny jogging i brzuszki, mam 165m i 61-62kg chce zjechac do wagi 53-54 kg

słyszałam ze kopenhaska jest bardzo dobra ale jeszcze nigdy jej nie próbowałam :) powodzenia :P

Michasia-od tygodnia, chociaz często przekraczam i wychodiz mi 1300, ale czuje m, że zołądek mi się skurczył, już stosowałam kiedys i pomaga ale tzreba stosować ją przez dłuższy okres czasu, przynajmniej nie musimy sie obawiacnapadu na lodówkę, bo na takiej diecie można się najeść. danielaa nie polecam Ci kopenhaskiej, gwarantowany efekt jojo, ale już Ty decydujesz

tak jak ja z 32 do 54 chciałabym. mam nadzieję, że za 3 ok 3 miesiące będzie te 8 kg mniej.

wiecie co chyba tez z wami zostane do 1000kcal i za 3 tygodnie zejde do 900kcal a pozniej to juz sie zobaczy :):) bede zmniejszała ilosc co jakis czas...

rose239 nom tak chyba najlepeij,jeśli już koniecznie chcesz zejść poniżej 1000;)

Gość Michasia112931
rose i lunaa a cwiczycie?

Gość Michasia112931
rose nie znizaj za duzo z 1000kcal bo ponoc i ona jest nie za zdrowa( najlepsza 1200-1500kcal)