Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
desiree83

Rejestracja w infoPraca - pomóżcie!! Problem związany z komputerem

Polecane posty

Nie podoba mi się ten portal, ale znalazłam tam świetną ofertę, na którą chcę odpowiedzieć. Niestety nie ma normalnie podanego maila, na jaki wysyła się swoje cv, tylko trzeba się zarejestrować i wtedy aplikacja jest wysyłana automatycznie. Dlatego podczas rejestracji trzeba wpisać wszystko co możliwe o sobie. Cv w formie wypełniania formularza na stronie mi nie odpowiada, bo pojawiają się takie rzeczy do wyboru, które w ogóle nie pasują w większośći przypadków do mojego wykształcenia i doświadczenia - nawet kierunku studiów nie można sensownie wybrać, bo jest kilkanaście opcji tylko... Można też dołączyć napisane samodzielnie cv i tą opcję wybieram. Problem w tym, że nie zapisuje się jako załącznik, tylko trzeba skopiować. I tutaj pojawia się informacja: \"W jaki sposób skopiować i wkleić CV zachowane w formacie Word Jeżeli masz już przygotowany Twój życiorys w formacie Word, możesz oczywiście go wykorzystać. Pamiętaj, aby nie wklejać go bezpośrednio w polu CV (poprzez „Kopiuj\", „Wklej\") - Twój dokument Word może posiadać znaki kontrolne, tabelki lub tabulatory, które mogłyby niekorzystnie wpłynąć na wygląd Twojego CV on-line. Poniżej podajemy ścieżkę postępowania:: Otwórz plik CV w Word\'zie, wybierz „Menu\", „Zapisz jako\". Po wybraniu pliku, w którym chcesz zachować swój dokument, w okienku „Zapisz jako typ\" wybierz „*.txt\" lub „zwykły tekst\" po czym kliknij na „Zapisz\". W wyświetlonym okienku konwersji pliku, zaznacz opcję znajdującą w drugim rzędzie \"Wstaw podziały wierszy\". Zapisz.\" I teraz moje pytanie: czy po zrobieniu czegoś takiego normalnie robię kopiuj - wklej i już będzie ok?? Bo w oknie do tego przeznaczonym wygląda to idiotycznie, ale być może pracodawca widzi to normalnie jako plik w Wordzie, tak jak wygląda on u mnie. Napiszcie proszę, bo nigdy tak nie robiłam, a nie chcę wysłać cv z jakimiś poprzesuwanymi tabulatorami, bo jak to będzie wyglądało...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować