Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martiii

wągrrrrryy-moj wrog!!!!!!

Polecane posty

Gość martiii

Czy ktos moze mi udzielic rady jak sie tego dziadostwa pozbyc??!! niby z daleka nic nie widac, ale wystarczy ze przyjrze sie blizej mojej twarzy i widze moj nos usiany czarnymi kropkami:/ od czasu do czasu stosuje peeling garniera taki 3 w 1 ale strasznie wysusza:/ czy jest jakis sposob zeby usunac skutecznie wagry z nosa i okloci i zeby pory nie byly az tak widoczne????:/ help..

Gość martiii
up

Gość sibi
ja mam ich malutko może parę a kiedyś moj nos był cały w kropkach,teraz czyste i ładnie sie zwężają.a czemu..stosuję zioła i naturalne oleje które nie zapychają oraz hydrolat oczarowy który zwęza je ładnie .to jedyna metoda,nie zapychać ,by skóra miała czym oddychać i nie pojawiały się wągry,czasem się mi pojawią ale szybko ładnie sie oczyszczają..kremy wszystkie maja oleje mineralne które maja wysoka zdolność zapychania porów skóry i nie tylko,a toniki maja tyle niepotrzebnych dodatków i konserwantów,i składników które nie służa naszej cerze.kiedyś ich używałam,garniery,ziaja,różne lirene,i nawet apteczne..marny skutek bo po tyg znów brzydka cera ,ale na szczęście poczytałam topik natura góra i się przekonałam na własnej skórze że warto stosować naturalne kosmetyki ,nie wychodzą drogo,a pomagają odzyskać blask cerze.może zanudzam ale piszę tylko jak było ze mną

Gość Kropczekowa
moglabys podac nazwy tych specyfikow;) i gdzie je mozna dostac?

Gość Kropczekowa
i po jakim czasie mozna zaobserwowac efekty:D

Gość sibi
ja kupuję tylko półprodukty,wejdzcie poczytajcie sobie np tu http://www.biochemiaurody.com/sklep/hydrolathamamelis.html,ja często tu się zaopatrzam,jeśli chodzi o oleje to każda cera reagować może innaczej i trzeba poprubować ,np tutaj są olejehttp://www.ecospa.pl/oleje-roslinne-zimnotloczone-c-17.html.a można też je kupić w sklepach ze zdrową żywnościa.a warunek oczywiście taki jest że by zadziałały najlepiej odstawić pudry i fluidy,skóra misi się oczyścić.

Gość sibi
rezultaty ja miałam po miesiącu,ale uwaga każda skóra jest inna może więcej lub mniej potrzebować czasu by się dostosować na naturalne prawda

Gość Kropczekowa
a jakiego oleju ty uzywasz?:)

Gość sibi
a jeśli chcecie normalne kosmetyki naturalne to tu: .ja lubię Laverę,http://www.floreo.pl/component/page,shop.browse/category_id,35/option,com_virtuemart/Itemid,6/.a tutaj też macie naturalne o bardzo fajnych składach kosmetyki,kremy są ok.http://lilinatura.pl/. ale ja mało co używałam kremów,poprostu wolę oleje,tak juz mam przyzwyczajone:)

Gość sibi
ja używam konopnego i jojoby,na zmianę lub mieszam razem je.oleje troszkę czasem wysuszaja skórę,ja miałam cerę przetłuszczającą się a teraz mam normalną w kierunku do suchej

Gość sibi
a jak braknie mi mydła (używam Alep Premium) i hydrolatów, używam płatki owsiane do mycia i nagietkiem przemywam twarz rano i wieczór

Gość Kropczekowa
to musze sie zaopatrzyc bo ze swoja skora juz sobie nie daje rady:( aa jak tego uzywac?:)

Gość sibi
płatki owsiane zalewam gorącą wodą i jak zmiekną i bedą chłodne to biorę na rekę nakładam i myję tym twarz,fakt upaćkasz troche zlew ale płatki ładnie oczyszczają.rano myję twarz mydłem lub olejkiem myjącym,potem hydrolatem i nakładam na dzień trochę oleju,wystarczy kropelka na połowę twarzy,oleje się wchłaniają ładnie resztę mozna zetrzeć delikatnie husteczką.i tyle ,ja juz 4 miesiąc używam tego i cera ładna,a powiem Ci miałam trądzik lekki ale był,dziś jak 1 niespodzianka na jakiś czas wyskoczy to jest ok

Gość Kropczekowa
dzieki bardzo:D musze koniecznie kupic te wszystkie rzeczy bo mam pelno wagrów i czasem cos wyskoczy.... do tego niestety moja twarz sie przetluszcza;) A kremów tyl.e juz wyprobowalam i zadne nie dzialaja;/

Gość sibi
poczytajcie o olejach zimnotłoczonych na necie pełno o nich piszą.pozdrawiam

Gość sibi
właśnie ze mną też tak było,teraz do ładu doszłam z mą cerą.wszystkie te kremy drogeryjne maja tyle skałdników niekorzystnych że poprostu już na nie nie spojrze,poczytaj sobie tuhttp://luskiewnik.strefa.pl/acne/toksyny.htm,jak masz krem ze składem inci to se sprawdz ile tego masz tam w kremie

ja kupiłam brevoxyl i bardzo bardz bardzo żałuję, że tak późno, teraz wągry mi znikają, skóra sie tak nie błyszczy, jeszcze nigdy od mniej więcej 6 latnie miałam tak ładej cery, mam tylko nadzieję że za jakiś czas nie przestanie na mnie działać

Gość Antii
ten Brevoxyl serio taki dobry?

Gość sibi
no ale brevoksyl potem trzeba wciąż i wciąż stosować,też stosowałam i skóra się po paru miesiącach przyzwyczaiła