Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fenotyp

Co robić gdy dowiedziałem się 100 proc. ze nie jestem ojcem mojej córeczki

Polecane posty

jassne, w zyciu liczy sie tylko kasa, zostaw bachora, bo nie twoj i zacznij zycie od nowa :)

Ułóż sobie plan działania. Ja bym zrobiła tak : 1.Wizyta u psychologa, zeby on ci mógł rzeczowo cos powiedzieć 2.Odizolować sie na tydzień, najlepiej jak jest możliwosc - wyjechać gdzieś, choćby na weekend, nie odbierać telefonu.Przemysleć sobie w spokoju wszystko. 3.Byc moze po tych przemysleniach jeszcze jedna wizyta u psychologa. 4.Poinformuj zonę, co postanowiłes.

Gość Piotruś Ban yeshtche v pratzy.
Dokładnie, nie bądź dobrym wujkiem-frajerem :D

Fenotyp Najpierw otrząśnij się z szoku, potem pogadaj z żoną. To nie jest przecież typowa historia zdrady i jeśli tak ją kochałeś, to może uda się Wam to uratować. Ale bardzo dobrze rozumiem, że ciężko by Ci było ponownie jej zaufać :( Inna sprawa z dzieckiem - myślę, że tu powinieneś pogadać z psychologiem, jak taką rozmowę przeprowadzić. Bo to nei wina dziecka przecież, a jeśli Ty przeżyłeś wstrząs, to wyobraź sobie jaki szok przeżyje pięciolatek, kiedy się dowie, że tata nie jest tatą. I wiele z tego nie zrozumie, bo przecież jesteś jedynym ojcem jakiego zna i kocha. I chyba Ty też je kochasz? Radzę Ci nie rób niczego pochopnie... najpierw ochłoń, zastanów się, pogadaj z żoną, psychologiem. Żebyyś nie skrzywdził niewinnego dziecka, bo przecież tego na pewno nie chcesz.

Gość dobra prowokacja
tutaj siedzą same kurewki , dla nich to normalne :classic_cool:

musztarda idz koorva stad i zejdz ze mnie tepa babo zyjaca w swoim malym połswiatku składajacym sie z prania i gotowania. idz sobie poczytaj poradnik domowy

Gość facet **33
do nagadam wam zdrada w slusznej sprawie, tego nie slyszalem:/ tez masz cos na sumieniu...? powinien ja zostawic

radze jeszce zalatwic ruska mafie, zeby zajela sie zona koorvwa, zeby prztpadkiem nie chciala kasy na utzrymanie dziecka :)

Gość dobre sobie....
"poinformuj zone"... Kuzwa - zasluzyla na kopa w dupe, a nie informacje :O

Żona to na 100% zmyśliła. Jak można dać duupy trzeciemu z miłości do męża? :D Przecież to kuurwa tak głupie że aż niepojęte żeby ktoś w to uwierzył :classic_cool: Po prostu popuściła szpary, a teraz wychowujesz efekt jej puszczania się za własną kasę, podczas gdy ten który sobie pokorzystał ma to zupełnie w duupie i nie zapłacił nawet złamanego centa :D Nie bądź frajerem

Gość Mnich Becikański
fenotyp Namawiacie mnie żeby tolerować takie oszustwo? Na to nie ma mojej zgody Ponadto uważam, że dziecku nalezy się PRAWDA. Czemu mialbym ja okłamywać? a co bedzie, jeżeli za 5 llat ten facet wróci do Polski i powie "to jest moje dziecko, proszę mi je zwrócic" ??? Nie tolerować oszustwo. Do pewnych sytuacji trzeba się dostosować i rozważyć co można stracić, a co zyskać. Stracić możesz rodzinę z którą było Ci dobrze, a co możesz zyskać? samotność, brak swojego miejsca w świecie? Ile masz lat? 23 żeby jeszcze szaleć? To nie łatwa decyzja. Normalne, że nikt nie może przejść do porządku nad zdradą, ale są zdrady i zdrady i nie są sobie równoważne. Naprawdę, choć ma dość radykalne poglądy na temat zdrady, to będąc na twoim miejscu poważnie bym się zastanowił. Ochłonąłbym, porozmawiał z żoną i jednak wrócił. Przecież ona nie miała stałego kochanka. Wiesz ilu facetów miało skok w bok? 70 % rodzin by się rozpadło z powodu jednorazowej zdrady.

kurewki? jesli facet nie moze miec dziecka to zazwyczaj popada w czarna rozpacz i zaczyna mu sie wydawac ze tylko jego zycie tak pokrzywdzilo. zaszla w ciaze, byl szczesliwy, kochal dziecko, zone, a teraz nagle przestal? faceci to sa dopiero kurwiarze, dobrze ze w ciaze nie zachodzicie bo swiat by sie przeludnil

wlasnie mnich- to mnie zastanawia, dlaczego jak zona sie pusci jest koorva, a jak facet zdradzi"jednorazowo" to takie normalne, przeciez, to tylko sex :D :D

Nie słucha Mnicha, panienke możesz znaleźć bez problemu, czyli masz do wyboru albo zdradliwą babe z cudzym dzieciakiem, albo nowy start i nową panienkę Prosty wybór jak dla mnie

Gość musztarda
nagadam wam fenotyp, żona dała ci dziecko którego chciałes? zdradziła cie w słusznej sprawie. dla mnie taka zdrada to nie zdrada, skoro ona zrobila to z milosci do ciebie. facet nie ma prawa rzadac dziecka, bo nie ma z nim kontaktu ani nie lozy na nie. jedynyn ojcem jakiego dziecko zna jestes ty. nie rozumiem twoich watpliwosci. co innego jakby zona notorycznie sie puszczala. jestes glupi. zostawisz ja i dziecko i zostaniesz sam. zadowala cie to? Ty jednak powinnaś się leczyć i nie ubliżaj mi.

Gość ja po prostu nie wierze
Wy ja zaraz beatyfikujecie!! Bo uwazacie wrecz, ze ona sie poswiecila dla meza!! :D Ja pitole... :O

Gość Mnich Becikański
facet **33 ja byłem w podobnej sytuacji, tez zostalem przez zone oszukany... po prostu rozstalem sie z nia, mimp to, ze kiedys ja kochalem, ale nie moglem zniesc, ze zdradzila mnie, popadllem w paranoje, dziecko mialo wtedy 4 lata, ale musialem wybrac, albo moje zdrowie psychiczne albo dziecko i rozstalem sie od tamtego czasu minely juz 2 lata, czuje sie swietnie psychicznie i fizycznie; jeszce jestem sam, powoli otrzaselm sie z tego, ale niedlugo to zmieni sie Albo i nie. Kto będzie chciał 33 letniego faceta? Rozwódka z dzieckiem?

Gość musztarda
nagadam wam musztarda idz koorva stad i zejdz ze mnie tepa babo zyjaca w swoim malym połswiatku składajacym sie z prania i gotowania. idz sobie poczytaj poradnik domowy A Twój świat z czego się składa? Z robienia koralików i reklamowania ich na forum, czy może z podrzucania kukułczych jaj swoim facetom?

facet cos tam ------------------->>> nie mam na sumieniu nic. najlepiej płakać nad własnym skrzywdzonym ego, prawda? ono jest wazniejsze od dziecka. biedni pokrzywdzeni chłopcy, ach.

Gość gdzie jest moj laptop
to z koralikami mistrzostwo swiata :D

piotrus, swoje rady zachowaj dla siebie;; twoim jedynym celem w zyciu to miec co chwile nowa panienke?? :D smiech

Gość lojalnosc sie liczy
szczerosc i zaufanie... To facet nie ma juz nawet prawa czuc sie pokrzywdzony i oszukany??? Dobre sobie :O

Nawet cechy charakteru są w większości dziedziczne. Ten dzieciak to po prostu przedłużenie poprzedniego gogusia tej panienki i będzie taki jak on, nie będzie podobny do starego który go wychował, tylko do biologicznego. Takie są już zasady tego świata :classic_cool:

Popieram, niech się ona martwi i jej biologiczny inseminator :D

musztarda ------------>> masz jakis problem z osobowoscia swietobliwy mocherze? bola cie te koraliki? to sobie tez kup. zejdz ze mnie i pobaw sie piczka jak ci chlop nie daje. od teraz przestaje reagowac na twoje posty wiec sie nie wysilaj.

Gość musztarda
nagadam wam musztarda ------------>> masz jakis problem z osobowoscia swietobliwy mocherze? bola cie te koraliki? to sobie tez kup. zejdz ze mnie i pobaw sie piczka jak ci chlop nie daje. od teraz przestaje reagowac na twoje posty wiec sie nie wysilaj. Jesteś jednak tępa jak niezbędnik. :D

Gość gdzie jest moj laptop
foch :-D