Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiołkova

Dziewczyny chcące schudnąć 8-10 kg poszukiwane!

Polecane posty

Gość fiołkova

Szukam tzw. grupy wsparcia :) Jeśli są tu młode dziewczyny, które chciałaby tak jak ja, zrzucić około 8-10 kg w bliżej nieokreślonym czasie (tak czy inaczej- nie spieszmy się jakoś specjalnie ;) ) to zapraszam, chudnijmy razem! Od razu mówię, że wierzę w ograniczenia w spożywaniu niektórych produktow, nie uznaję bardzo surowych, szybkich diet. Łączmy się! :)

Gość oluska504
Ja również chce schudnĄĆ. jestem 2 lata po porodzie. waga około 80 kg wzrost 170. meczy mnie moja waga. pomocy

Gość fiołkova
Ja mam 19 lat, nie jestem po porodzie, ale mam tyle samo wzrostu co Ty- 170 cm. Ważę trochę ponad 60 kg, chciałabym zrzucić około 10 kg. A Ty ile chcesz zrzucić?

Gość fiołkova
Dodam, że chciałabym chudnąć jakieś 2-3 kg miesięcznie. Niestety "szybkie" diety są nie dla mnie, nie potrafię przez dwa tygodnie "jechać" na samych warzywach ;)

Gość omnibus__fi26
mądrze. jakbyscie mialy jakies pytania piszcie na maila. powodzenia

Gość omnibus__fi26
fit26@wp.pl

Gość ona009
Hej:* ja się dołączę :) chcę schudnąć 7 kg..:)) co masz zamiar jeść i jakie wykonywać ćwiczenia?:)

Cześć..ja mam lat 17 ( w kwietniu kończe 18) i też chciałabym schudnąć....u lekarza się wczoraj warzyłam i wyszło że warze 65,5 kg..choć jeszcze 5 miesięcy temu ważyłam 73 kg...ale to też po trochu było spowodowane moją niedoczynnością tarczycy czy spowolnie wszystkich narządów w tym metabolizmu..no ale cóz postanowiłam nad soba trochę popracowac i jeszcze 8 kilo zrzucic tak dla siebię....trzymam za wszystkich kciuki:)

Gość fiołkova
Fanie, że jest nas już garstka :) No więc, moim problemem jest to, że lubię słodycze. Ale tylko wtedy, gdy są w domu ;) Gdy ich nie ma, to o nich zapominam. Więc po pierwsze muszę przekonać rodzinkę, żeby nie kupowali ich, a jeśli już to żeby schowali je tam, gdzie na pewno nie znajdę ;) Co mam zamiar jeść? Od paru dni jem dużo pomidorów- ten pomysł podsunął mi tata, który dzięki temu stracił sporo kg. Jem dwa razy dziennie miseczkę pokrojonych pomidorów- wychodzi pewnie około 10 pomidorków dziennie :) Staram się pić wodę- 1,5 litra dziennie. Oprócz tego piję herbatę Pu-Erh. Pieczywo ograniczyłam do dwóch kromek chrupkiego żytniego Wasa na śniadanie. Mleko- uwielbiam je, ale teraz staram się nie pić w ogóle, ewentualnie od czasu do czasu mrożona kawka na mleku ;) a Wy co macie zamiar jeść i z czego zrezygnować?

Gość fiołkova
A przy okazji- niech każda od razu pisze ile ma wzrostu i ile waży oraz ile chciałaby schudnąć dokładnie :)

Gość fiołkova
Oczywiście, że przygarniemy ;) Jeśli tylko na poważnie chcesz schudnąć i NIE zależy Ci na tym, żeby zrzucić te 7 kg w 7 dni ;)

Gość fiołkova
lunaa91- widzę, że mamy bardzo podobne wymiary :D Tyle samo wzrostu, tyle samo wagi i podobną wagę chcemy osiągnąć :) Masz już jakiś pomysł na dietę?

Gość fiołkova
Jak tam dziewczęta, nie rezygnujcie :)

ja od ponad tygdnia staram się stosować dietę, jem ok 1000-1300kcal, bez słodyczy i smażonych potraw, 5 małycho posiłków dziennie, staram się co nie znaczy , że wychodzi w niedziele zjadłam smażone udko z kurczaka a w poniedziłek loda+wafelka czekoladowego , ale ogolnie dobrze mi idzie, na poczatku wakacji wazylam mniej ale przytyłam ok 4 kg podczas ppobytu z agranicą:(

Gość fiołkova
ja kiedyś stosowałam dietę 1200 kcal. Ale nie dałam rady, nie lubię diet gdzie wszystko trzeba obliczać, zapisywać. To nie dla mnie ;) A to co piszesz o takich odskoczniach typu lód czy wafelek to przecież raz na jakiś czas się przyda :) Ja też co jakiś czas zjem sobie cukierka, parę ciastek. Jutro planuję np. frytki zamiast obiadu ;)

Gość ..osiołek..
Hej czy mogę się do was przyłączyć? cel to 6-7 kg... Diety 7kg w 7 dni również nie dla mnie :)

Gość fiołkova
Jasne :) Chodzi o to, żebyśmy się w to zaangażowały i co najmniej raz dziennie tu wchodziły i zdawały relację z tego co jadłyśmy, z czego zrezygnowałyśmy i czy widać jakieś postępy :)

Gość Beata_19_
No to dziewczynki ja tez sie przylaczam:) Jesli naturalnie sa jeszcze wolne miejsca:P Chcialabym zrzucic z 10 kg zdrowo....czas nie gra duzej roli. Obecnie waze 61 kg przy wzroscie 157cm, troszku mnie za duzo jest niestety...wiele diet juz za mna, kilka kg udalo sie zrzucic ale powrocily...tym razem im tak latwo ze mna nie pojdzie:)

Moje \"parametry\" ;) to:165 cm; 59 kg, cel 52-53 kg... Zamierzam ćwiczyć, pic dużo wody, rano kubek kawy z 1/2 łyżeczki cukru, ograniczyć chleb (który uwielbiam), część pieczywa zastąpić wasą, jeść więcej warzyw (teraz sezon na pomidory :) ) i czasem pozwolić sobie na coś \"zakazanego\" ale ograniczając wtedy jakiś posiłek lub eliminację np. kolacji.. Plan nie jest drastyczny, myślałam również o 1000 lub 1200kcal ale nie wiem czy będę miała czas i chęci na ważenie i przeliczanie każdego posiłku.

Dziewczyny co wy na to by cele, które mamy, zrealizować najpóźniej do sylwestra? Nowy Rok, nowe My ;) Pozdrawiam

Gość fiołkova
Beata_19_ - zapraszamy :) razem będzie raźniej i łatwiej :) Masz już jakiś plan odżywiania lub ćwiczen? ..osiołek..- dobry pomysł z tym sylwestrem :D Czyli mamy duuużo czasu na zrzucenie tych paru kilo, zostało nam około 4 miesięcy, czyli jakieś 2-3 kg miesięcznie :) Co do kawy- widziałam na tym forum temat, że nie powinno się pić kawy podczas odchudzania, ale osobiście nic na ten temat nie słyszałam. Co do pieczywa- postaraj się całkiem zrezygnować z pieczywa, zostaw sobie tylko chrupkie na śniadanie, podobno to pomaga :) Wiele osób, które schudły zawdzięczają to własnie odstawieniu pieczywa. Ja też uwielbiałam zawsze chlebek i bułeczki, ale od jakichś 3 tygodni nie mialam ich w ustach, czyli da się odzwyczaić :)

Gość Beata_19_
Dziekuje:) w takim razie wkraczam w szeregi:) Dieta 1000 kcal bo wiem,ze w moim przypadku jest najbardziej skuteczna, ograniczam smazone potrawy, ziemniaki, eliminuje słodycze, choć nie wiem jak sobie poradze ze swoja slaboscia do czekolady:P Pieczywo wyłacznie razowe albo chrubkie, duzo wody, warzyw i owocow...to taki plan minimum, wole nie ograniczac sie za bardzo bo to sie zwykle zle konczy....nio i do tego naturalnie cwiczenia....aerobik,rowerek treningowy i moze jeszcze cos w trakcie wymysle:)

Gość fiołkova
Z tymi cwiczeniami to u mnie jak zwykle problem, bo zwyczajnie albo nie mam czasu, albo jestem zbyt zmęczona :P Ale staram się gdy tylko mogę, nawet podczas różnych innych zajęć przez 5 sekund napinać mięśnie brzucha, potem rozluźniać itd :) No i od czasu do czasu wieczorem ćwiczenia na brzuch... Bo właśnie jeśli o mnie chodzi to najbardziej chce zrzucić tłuszczyk z brzucha i ud :) A macie może jakieś pomysły na smaczne i zdrowe przekąski? Ja znalazłam coś, co polubiłam i zastępuje mi kaloryczne "przegryzacze"- mianowicie pestki z dyni :) Od czasu do czasu zjem też suszoną śliwkę, bardzo dobrze wpływa na trawienie :)

Gość fiołkova
Mam jeszcze takie pytanie, czy stosujecie jakieś suplementy diety? Ja jakiś czas temu piłam herbatki "Slim Figura", ale ostatnio usłyszałam, że mogą bardzo zaszkodzić :O

hej zaqlozony przeze mnie temat niestety nie rozwinal sie(moze za malo chce schudnac) a ja nawet w tych kilku kilogramach potrzebuje wsparci! moge sie dolaczyc?? w ostatnim roku zgubilma 9 kg i zostalo jakies 3-4 a waga jak stanela tak stoi...

slim figura? tez pilam ale czy szkodzi to nie wiem.. obecnie pije vitax i wczoraj kupila pureline detox bo głownie chcialabym oczyscic organizm

Gość fiołkova
Hej kolorowa kredko, witamy. Jak udało Ci się schudnąć 9 kg, w jakim czasie? Ja też kiedyś, dawno temu piłam vitax. Teraz zwykły Liptonowski Pu-Erh :)

Gość fiołkova
Nie śpijcie moje drogie, w końcu mamy razem chudnąć :)