Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Hope*

Dlaczego Mężczyźni Kochają Zołzy? Dziewczyny Czas Na Zmiany !!

Polecane posty

irrenka to miałaś dobrze... ;) ja tak kocham słono i się wygrzewać eh.. ... dobra schodzę na ziemię :P

wooooow! bajka ! a chłopaki mnie rozwalili :D zarąbiści :D ;) ile irrenka się tam czasu leci ? :>

Metis o tyle było fajowo, ze ja poleciałam w styczniu (bo tam wtedy sezon jest najlepszy) a tu była zimaaaaaaaaaa buuu i śnieg...a ja tam na plazy sie wylegiwałam i zimne drinki piłam...hm...jak mi sie marzy tam przenieść :) chłopaki fajne :) jak widzieli blondynki o niebieskich oczach to wariowali!!!! ja miałam wtedy akurat blond na głowe,...juz na lotnisku sie usmiechali szeroko :D he he ale ogólnie sympatyczni ludzie!!!!

iri piekne miejsce a ci faceci w ubraniu tancza? nie bylo im za gorąco, wole jakies nagie show , bo takie cos to wole przegapic i zanuzyc sie w błekit morza AAjjj!!!;)

metis leci sie długo - załamie Cię :( 17 godzin :o z dwoma miedzylądowaniami, ale bez przesiadek jedno lądowanie na azorach (za portugalią, taka wyspa na oceanie) a drugie na Margaricie - wyspa wenezuelska...

Impri jakbys na zywo zoabczyła jak wywyjali -lepiej niż ci na filmie, a tacy byli sexy że eh!!!! super chłopaki!!!!!!!!! a jaki był sexy lekarz Karlos, co do niego poszliśmy w ramach ubezpieczenia, bo mój małz miał zapalenie ucha :o o jaki lekarz wysoki, czarny, ale nie mocno, chyba taki ciemny mulat i taki elegancki :) hmmmmmmmmm

ajjjjj.. wszyscy tu marzli a Ty sie wygrzewałaś hihi :D w sumie tak najlepiej bo latem w Polsce też się można ładnie poopalać i wygrzać a tak w zimie.. wyjechać sobie i naładować akumulatorki :D cud miód.... :) haha...... to ja niestety bym nie miała szans u tamtejszych panów.. czarne włosy, ciemne oczy, karnację też mam bardziej ciemną niż jasną.. doooooopa :P

17 h :o faktycznie mnie załamałaś.. jak do anglii leciałam 2,5 h to myślałam że umre z nudów ;) ogólnie lubię latać ale bez przesady.. :P ale czego by się nie zrobiło dla takich widoków, przeżyć no i wspomnień :) :) :)

metis no leciało sie długo, ale nie było źle, jakos szybko w miare zleciało :) ale powiem Ci szczerze,z ę ja do szkocji leciałm tez 2,5 i gorzej mi sie leciałlo niz te 17h na dominikanę... nie wiem...to chyba od samolotu zalezy...na dominikane większym! Metis nie prawda, ze czarna by szans nie miała, my byliśmy własnie ze znajomymi, co kumpela czarne włosy i piwne oczy i tez sie do niej kleili...tam mu;aci i czarni sa, to kazda jasniejsza od ich karnacja ich fascynuje :) Impri kochanie wiesz jakie to nudyyyy lecenie samolotem :) samotna tez sie bała jak diabli a co...poleciała raz i już lubi :D

nie no latanie nie jest tak do końca złe.. jak jest ładna pogoda i siedzi się przy oknie to można pooglądać sobie ziemie z góry :P w chmurach można sobie polatać.. ;) tylko kurcze raz przy lądowaniu tak mi uszy zatkało że później chyba 3 dni miałam z tym problem :o

no Metis jak ja do szkocji leciałam, to sie czułam fatalnie ...słabo mi było, niedobrze... yyyhhh dziwnie jakoś... spowrotem juz lepiej...ale wtedy senna znowu sie robiąłm strasznie za to na dominikane czułam sie rewelacyjnie!!!!!! ale jak lecielismy na dominikane to podczas międzyladowania na azorach zapomniałm wziac gume do żucia, czy cukierka i tak mnie boalło ucho że myślałm,z ę umrę!!!!! przytknełm je do ramienia i wręcz wbijałam w ramię z bólu!!!!!!! dopiero jak juz na ziemi stanął samolot to przeszło... póxniej za kazdym razem guma w gębę i było git :D

znacie jakies dobre batoniki albo ciasteczka nie zawierajace czekolady..chyba energia spadła..a zjadąłma kosz malin ktore od babci dostałam...

Impri malinyyyyyyyyyyyyyyyyy ja kocham malinyyyyyyyyyyyyy ja chce malin :( batoniki bez czekolady???? to po co jeśc takiego batonika :o jak ma byc przyjemnie to musi byc czekolada :P ja nie znam batonów bez czekolady :D nie istnieja dla mnie takie

impressive tak miałam przez różnicę ciśnienia.. jak startowałam w górę to jakoś spokojnie było też żułam gumę :P i jakoś mi nawet nie zatykało uszu ale przy lądowaniu to masakra była :O chyba za szybko jak na moje warunki zmieniał poziomy wysokości i tak mnie przytkało że myślałam że mi głowę rozsadzi :o później przez parę dni byłam przygłuszona lekko i coś mi w uszach brzdękało :P na szczęście już drugim razem było wszystko dobrze.. wolniej pilot podchodził do lądowania i już było ok :)

malinyyy też lubię ale jeszcze bardziej lubię TRUSKAWKI :D mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :P ;)

iri ja ograniczam czekolade ze wzgledu na tradzik, jeszce neiwiem co jest przyczyna , hormony tarczycy ok a w moim miescie nie ma endokrynologa , musze isc prywatnie ale badania hormonów kosztuja majątek:O najtaniej to do wojewodztwa... malinki jesienne mniam mniam , sa na stoiskach napewno u mnie kosztuja 4 zł koszyczek:) metis no musialabym sprobowac latac ale ja nigdzie nie wybieram ...

Gość rabatrabat
Hej dziewczyny. To fakt, może i mialam na cos ochote, moze i nadal mam...ale musze z tym walczyc. Ale najbardziej wkurza mnie to, że prawdopodobnie gra na dwa fronty...a ja głupia zastanawiałam się dlaczego tylko pisze ładne słówka, ale wystarczy nu się ze mna zobaczyć raz na dwa tygodnie...wrrrr

rabatrabat jego żona powinna tego szmate wyrzucic, co to za facet bez jaj! szuka przygody niech rozwiedzie sie i chodzi na prostytutki...

Ok pisze historie znajomej trochę starsza ode mnie...śliczna dziewczyna, spokojna, delikatna ale jak sie okazuje twarda. Pare lat temu zmarła na nowotwor jej siostra...ponoć bardzo się tym załamała. Na studiach poznała chłopaka, kochali się bardzo....po 2 latach związku, on zginął w wypadku, Dziewczyna chciala sobie zycie odebrać. Wcześniej powtarzała rok na studiach, po smierci chlopaka wziela dziekanke. Wróciła...nikt nie wiedział jak z nią rozmawiać :( wszystko na miejscu przypominało tego chłopaka NA studiach w grupie miala kolege...potem związali się ze sobą, w tym roku wzięli ślub a ona spodziewa się dziecka, jest ogromnie szczęśliwa, ale to co przeszła to można by rozłożyc na kilka osób :( Nie załamała się....choć ja na jej miejscu to chyba zwariowałabym. Teraz wszystko jej sie poukladalo. Jest szczesliwa, promienieje, jest jeszcze piekniejsza niz była. Ciesze się ze jej sie udało wreszcie, ze juz moze nic tak tragicznego jej nie spotka w zyciu I jednoczesnie zazdroszcze tego co ona ma teraz :) Było tak że leciała w dół a teraz trzyma się na powierzchni. Oby każda z nas po chwilach zwątpienia, po trudnych momentach doszła do tego etapu, że chce sie jej zyc, ma dla kogo życ :)

jak chce i wystarcza mu widzieć Cię raz na dwa tygodnie to sorry.. widać że nie ma żadnych poważnych zamiarów, pewnie chce sobie tylko urozmaicić czas.. olej go , daj sobie z nim spokój i zajmij się mężem :P

czwórka dobrze,z e silna była i nie dała sie tym nieszczesciom :) kurde to trudne doświadcznie niewatpliwie, takie sprawy sa delikatne i czasem potrafia zniszczyc człowieka...ale dobrze że sie nie dała!!!!!!!!!! teraz nadszedł jej czas szczescia :) ...hm...a wiecie co mój małż powiedział w piatek :D he he ze on am juz zmarszczki i on chce miec juz dziecko kocniecznie ha ha ha ha ha ale sie usmaiłam...doswiadczył przemijania :o tak! tylko żeby to takie proste było 😭

wlasnie dlatego tak sobie mysle ze ja mialam normalne zycie, bez wiekszych tragedii, dlatego teraz musze miec tak słabo hehe

irrenka spoko spoko zobaczysz że cierpliwość się opłaci, a im coś trudniej przychodzi tym później większa radość :)

iri wow , juz mu dziecka sie zechciało:P hahahaha zmarszczki?:p a to mezczyzni je maja?:P o wow! no co twój małż musi troche pocwiczyc nad tym by to dziecko było, myslal ze co bociany szybko przyniosa:P;)