Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Hope*

Dlaczego Mężczyźni Kochają Zołzy? Dziewczyny Czas Na Zmiany !!

Polecane posty

ja lubie kolory różu (prócz intensywnego różu -najwyżej dodatki ale ciuchy nie),fioletu, kocham zielony, w niebieskim siebie nie widze, i lubie czrń i szary, nie lubie natomiast granatów, brązu itp mam słabosc do dzinsów oraz koszulek i tez tuniko sukienek:) butki na obcasach a na luzie adidasy tak podobnie na sportowo

wow czwórka :) he he ja korali nie lubię za bardzo ...czasem założe ale rzadko bardzo!!!!! chustki mnie denerwują gryza mnie w szyje, przeszkadzają!!!! lubię kurtki ze stójka, takie typ motocyklowy...uwielbiam mam ich pare, w róznych kolorach i materiałach...dwie skórzane inne z materiałów... satyny tez nie lubię -jest niekorzystna :o ale mam jedna sukienke z takiej jakby grubej satyny, która dobrze wyglada - wyjątek ;) uwielbiam jeansy - bez nich nie ma nic... jeansy sa na wszystko dobre!!!!! :D

a ja lubię wszytekie kolory :D kolorowe rzeczy też...ale łączki tez nie za bardzo przyjmuje ;)

lubie miec wszystko kolorystycznie dopasowane, ale to juz podobno od najmłodszych lat...mama mi mówiła, ze miała ze mna przeboje juz jako 3-latką, ze jak mi chciała rajtuzki załozyc w zupełnie odmiennym kolorze co reszta to był wrzask!!!! he he he he

...to mój ulubiony krój...prosty, klasyczny do wielu rzeczy pasuje ;) wygodny i zawsze na czasie ;)

ja kupowąłam zawsze wranglera, albo lee i sie ostatnio wkurwiłam na to,z e tyle kasy na nie wydaje a co roku coraz gorsza jakość!!!! i teraz zamawiam sobie na allego :D he he sa tanie a ja przynajmniej sie nie wkurzam

ja uwielbiam kolor czarny i biały :P z innych tworzę tylko dodatki :P taki mały odchył ;) podoba mi się też np. łączenie czerni z żółtym albo z różowym :D oczywiście lubie dżinsy - niezbędne ;) kurteczki to podobają mi się 'skórzane' takie krótkie ;) na szyi lubię mieć łańcuszek z jakąś przywieszką, kolczyki to jak wcześniej była mowa uwielbiam jakieś takie większe trochę i pierścionki też bardzo lubię :) a co do butów to jak jakaś sportowa bluzka to adidasy a jak jakaś bardziej wymyślna to na obcasie. Całkiem elegancki styl to nie dla mnie To chyba tyle :P

ja wole pojechac do galerii do wro i tam kupie tanie rzeczy niz u siebie, bo drozdzyzna i dziadostwo:O a jelsi chodzi o dodatki to kupuje czesciej : bijou brigitte , ze strony lemoniq.pl, orsay :)

a modelka to jest zmasakrowana w fotoshopie chyba :D he he he he u mnie w miescie otworzyli burdel z buzia tej modelki na szyldzie ha ha ha ha aha ha a ta bluzka mi sie podoba!!!!! http://allegro.pl/item739141771_^m^_sliczna_bluzka_fioletowa_z_koralikami_r_38.html chyba ja zmówię... ;)

ta sukienka by mi pasowala na wesele z ta moja ukochana nowa fryzurka:P ale wesela nie mam w najblizszym czasie ...tylko mowieze idelana by byla i do tego szpileczki czarne:)i te kolczyki tkane rózowe ajajaj!:D http://www.allegro.pl/item740275611_%5Em%5E_elegancka_sukienka_czarno_rozowe_pasy_r_40.html#gallery

woooooow jakie kiecki :D obie mi się podobają i w obie bym z chęcią wskoczyła :P

Cześć Kochane:) Widzę,że troche tu popisalyscie hehe będę musiała poczytać;) Przepraszam Was za moja idiotyczne zachowanie i nie odzywanie,ale jak mam doła to lubię po prostu zniknąc i cicho polakac:(Na drugi raz nie bede juz Wam nic pisac,że ide sie utopić tylko sie zmyje:-D łeee bo zaraz mnie irrenka przechrzci:-P Dobra nie będzie drugiego razu;) (mam nadzieję):-P W domu mam troszke pracy,bo mama i siostra chore więc musze jakos ogarnąc chatę:-P A jutro ide znowu na aeorbic....musze w koncu schudnąć:-P .......a w weekend mam już uczelnie:-O łeeee masakra jakas no! ale pociesza mnie fakt,że to już ostatni rok!!!!!!!!!:-D 👄 ps.irrenka dziękuję za prezencik hehe

sexy to nawet dobrze,z e masz co robić ;) nie beda Ci chociaż głuporty do głowy przychodzic :P kochana na aerobik no prosze ;) brawo!!!! i jak mi sie podoba podejscie - cieszysz sie ze to ostatni rok ;D prawidłowo!!! ciesz sie jak sa powody :P :D

na ereobicu juz bylam w czwartek....byłam padnieta,ale ide jutro tez-2x w tygodniu za 7zl za godzine-nie jest źle:-P Chociaz raz cos mądrego wymyslili w mojej wiosce:-D

Impri fajna ta stronka z kolczykami!!! ta twoja lemoniq ;) zamawiałas z tamtąd kolczyki?? przysyłaja ładne?? i czy szybko wysyłają??

seeexxxyyy👄 kochanie żyjesz👄 brawo i tak dalej, bierz wszystko co możliwe:) super ze z nami jesteś:) hmm prezencik?:>

sexy wysiłek fizyczny wbrew pozorom poprawia humor...taki trening to dobry sposób na wyprodukowanie endorfin :D

hej impri👄 no żyję,żyje;) Ja tez sie ciesze,że z Wami jestem-bez Was moje życie straciło by juz w ogole sens:-) irrenka wyslala mi prezencik na nk hehe mozecie sobie zobaczyc:-P irrenka ja sie szybko męczę niestety,ale mysle,ze z kazdnym dniem aerobic pójdzie mi lepiej:)

iri ja to strone znalazłam dzieki avanti z sierpnia, ta klientka co na okładce jest ma tez takie same jak ja:) natomiast bylam w galerii to ww bijou brigitte mieli i kupilam za 22 zl http://dublonservice.blogbiznes.pl/photos/1151/thumb/m6824612.jpg a z tej strony zamowie dopiero za miesiac ,bo tu do wyboru do koloru no i tez sa artystyczne czyli robione reczne ale te co mam sa tak leciutkie i eleganckie ze kolezanki sie gapiły i zazdrościły:P:P