Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradca w sprawach xxx

Jeśli macie jakieś pytania dotyczące sexu, erotyki, współżycia z partnerem itp..

Polecane posty

To zapraszam serdecznie:) postaram się odpowiedziec na wszystkie. Dodam, że studiuję sexuologię od 2 lat:)

Gość ona177
praktycznie tyż

Gość hjghjghjhgj
drogie bravo girl wczoraj widziałam penisa, czy moge byc w ciaży?

Gość hjghjghjhgj
co to jest właściwie ten sex i z czym to sie je?

Bladym świtem zakładam na swoją, pomarszczoną od nasienia tchórzofretek twarz, pończochę mojej ciotki i udaję się do pobliskiego śmietnika, gdzie krzyczę do wynoszących śmieci "stój, bo szczelam", grożąc przedmiotem przypominającym broń i każę im wpychać sobie do odbytu zapleśniałe ogórki i inne odpadki organiczne.

Gość Bettrycze
super wklejam ten text do najlepszych mysli słynnych podszywaczy !!

nikt się nie zgłosił?:)

Gość uppppppppppppp
dlaczego boję się seksu? Boję się tego, że mój ewentualny facet wykorzyta mnie i rzuci?

Gość Pewnie dziwne pyatnie
Mój facet ostatnio zaproponował, żebym zapuściła tam paseczek (zawsze byłam całkiem gładka) i żebyśmy spróbowali z innymi kolorami pończoch (zawsze był cieliste). Zaproponował to w delikatny sposób i zapewniał, że do tej pory moja belizna mu sie podobała itd. Ale to dało mi do myślenia... Czy on się znudził? A może podobało mu się i to tylko dodatkowe takie dodatkowe zachcianki? Nie wiem co o tym myslec. Z jednej strony cieszę się, że mówi mi o swoich pragnieniach, a z drugiej strony ja mamwrażenie, że może do tej pory nie do końca spełniałam jego oczekiwania, nie do końca mu się podobało...

Oj troszkę zaniedbałam topik:o Strach przed seksem ma na pewno jakieś swoje 'korzenie' w przeszłości, może w dzieciństwie zdarzyło się coś pozornie błahego, co powoduje taką blokadę. Może to byc również z przyczyny opinii na temat seksu w rodzinie. Pewnie dziwne pytanie--> fakt, pytanie dziwne, ale uważam, że nie ma się tu nad czym zastanawiac, po prostu próbujcie nowych rzeczy, moim zdaniem zmiana koloru pończoch, tudzież zapuszczenie ' paseczka' jest u faceta błahą zachcianką:p Wszystko się kiedyś nudzi i właśnie dlatego, by seks był udany należy wprowadzac jakieś urozmaicenia. Realizowanie fantazji seksualnych jest wielką przyjemnością zarówno dla faceta jak i kobiety, więc i Ty nie bój się mu o swoich powiedziec- nawet tych odważniejszych:P życzę udanej zabawy:)

a jak facet nie chce mowić o swoich erotycznych pragnieniach? p.s. gdzi się studiuje seksuologie? słyszałam że podobno na medycynie, sama bym chciała byc seksuologiem...

Gość Mistrzyni riposty
dlaczego wiele kobiet fantazjuje o gwałcie?

Gość dfgdgf
dlaczego nie mogę dojść gdy moja partnerka piesci mnie oralnie?

Byc może Twoja partnerka nie umie robic tego w dobry sposób, a może po prostu nie możesz i tyle. niektórzy tak mają. może ma 'za słaby' język lub za szeroko otwiera usta.. To zależy jak ona Ci to robi..

Gość goscnaforum
A moze wiesz cos na temat problemow z sikaniem przy obcych? Wiem ze to podloze psychiczne ale jak sobie z tym poradzic?

Gość goscnaforum
i co nie odpowiesz? nie jestes dobrym doradca

Gość niechetna
Jeśli nie mam ochoty, a mój mąż mnie namawia mimo, że jestem zmęczona i odmawiam, potem co chwile zaczepa mnie w łóżku i nie przyjmuje odmowy - czy wtedy można mówić o molestowaniu seksualnym? Zdarza się to bardzo często. Nauczyłam się ze jak mówię nie to już nie odstępuję, bo wiem że to mogłoby pogorszyć sprawę. jednak on nie daje za wygraną i kończy się to moim zdenerwowaniem i spaniem osobno. Ostatnio też często przychodzi potem do mnie i pyta się czy może zmieniłam zdanie. Nie pomaga tłumaczenie, że jakbym zmieniła zdanie to bym do niego przyszła. I drugi problem on ma silne potrzeby i stają się jeszcze silniejsze gdy robimy to częściej. Czy to normalne?

Gość kloook
a ja mam pytanie jak bardzo papierosy wpływają na smak spermy?? jakieś badania zostały nad tym problemem przeprowadzone??

Gość Doradca_Doradna
niechętna >>> pewnie już niedługo mąż sobie kogoś znajdzie..

Gość Doradca_Doradna
papierosy szkodzą na wszystko...

Gość a co to jest scat
? że sie robi na kogoś kupe?

niechętna--> oczywiście, mąż nie ma prawa Cię do niczego zmuszac. można wiedziec ile masz lat? i jakie było wasze pozycie seksualne? może mąz nie potrafi Cię w pełni zaspokoic, zastanawia mnie dlaczego nie masz ochoty? a może po prostu popsuło się coś między Wami. Musisz powiedziec mężowi stanowczo, że nie będziesz uprawiac z nim seksu w momencie, gdy nie masz ochoty. Tu jednak pojawia się pytanie: dlaczego? A jeśli chodzi o drugie pytanie, z tego co piszesz, mąż ma już taki popęd, to raczej normalne. kloook--> Niestety wpływają. Sperma przez papierosy staje się bardziej gorzka, często też przybiera bardziej odrażający zapach. Jeśli chcesz by Twoja sperma lepiej smakowała, była bardziej \'słodka\' , powinieneś zrezygnowac z tytoniu. a tu coś więcej:p http://www.polykaj.pl/by-sperma-smakowala-lepiej/ Scat to wydalanie się na siebie podczas stosunku. Uważany jest za fetysz, ale kto co lubi:)

Gość cococococo
co zrobic zeby facet skonczyl we mnie? on nie chce ale ja w koncu chce dzidziusia:(

Gość cococococo
co zrobic zrby skonczyl we mnie przez przypadek ???