Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kenniks

Idealny mężczyzna...

Polecane posty

Gość M A R I T K A
1.wierny 2.z duzym poczuciem chumoru:) nie lubie ponuraków:O 3.odpowiedzialny 1.ładniutki 2.ok 180cm:), dobrze zbudowany 3.ciemny blondyn lub blondyn, nie cierpie brunetów!!!:O

- mądry - znaczy inteligetny + uczący się w oparciu o własne o cudze doświaczenia - z poczuciem humoru - dojrzały emocjonalnie Kiedy nastąpi dostawa ;) I czy jest jakaś opłata manipulacyjna? ;)

Gość Bakola
- zaradny - szlachetny - interesujacy - wysoki - szczuply - niewazne jaki byle pelny i bialy usmiech

Gość Nie ma takiego.
Prawda jest straszna, dot. mężczyzn- oni kochają całym chóyem a my całym sercem

Bardzo ciekawe spostrzeżenie... Ja bym raczej powiedział, że nie można uogólniać. To, że jest takich wielu, nie oznacza, że wszyscy są tacy;)

Gość Diana..
Oddany marzyciel..:]

Gość Diana..
W "oddanym" mieści się najważniejsza rzecz, która zapewni bezpieczeństwo, czyli wierność: ) Natomiast z marzycielem usiądę wieczorem na łące czekając na gwiazdy lub patrząc na chmury. Albo zatańczę z nim na ulicy zatłoczonego miasta, gdzie już prawie nie ma marzeń. Ale najważniejsza jest głowa pełna fantazji:> Wyobraźnia, która czyni najszczersze i najprzyjemniejsze pole do rozmów, ale tak naprawdę jest wyznacznikeim wrażliwości i romantyzmu którego wciąż szukam. Tego potrzebuję odkąd pamiętam

Gość Diana..
A w ferworze walki zapomniałam wspomnieć o jeszcze jednej tak jak i poprzednie równie ważnej rzeczy!:] To są zasady, nie ma większego znaczenia jakie, lecz to że są i są przestrzegane.

Diana... Ciekawa wypowiedź. Timeforcoffe z Tobą się zgodzę właśnie z tą spontanicznością. Bo gdybym ja miał wymienić, jaki powinien być mężczyzna: 1. Pewny siebie 2. Z poczuciem humoru 3. Spontaniczny

Gość inszetti ....
timeforcoffee - heh te okulary! też mnie przyciągają! :D - wysoki (trudno, aby przy moim wzroście, nie było to ważne .. :P) - atrakcyjny - inteligentny (cenię oczytanych) - facet z pasją (nawet jak w tym przypadku motory i podróże :P) - mający cele w życiu -

Gość saskaczłin
A jaka powinna być kobieta wg Ciebie Kenniks?;)

Gość inszetti ....
Kenniks - ojj miałam takiego i mam go serdecznie dosyć ... Jak się go pozbyć? :O Może też wiesz? :O

1. Symaptyczna i miła kokietka 2. Trudna do zrozumienia;) 3. Wymagadana (sam jestem gadatliwy, ale uwielbiam kobiety przy których mogę odpocząć) 1. Wysoka (bo sam jest dość wysoki) 2. Szczupła (nie widzę w tym nic dziwnego, bo sam jest dość szczupły)

Gość ewr
"Jak się go pozbyć?" stare dobre stwierdzenie "zostanmy przyjaciolmi" nie skutkuje? :D

Gość Nici z randki
Ja taka jestem, niestety mam tylko 165 cm wzrostu ;(

Gość inszetti ....
Gdzie tam.. przyjaciółmi? :O Nie przyjmuje do wiadomości .. :O Jest zbyt pewny siebie i .... spontaniczny (czyt. spontanicznie podchodzi do mojego: spier....z mojego życia ... :P A jego poczucie humoru wychodzi mi bokiem ... :O

Jak się go pozbyć? To On musi zrozumieć, że nic z tego... Mężczyzna powinien zauważyć, kiedy ma się wycofać. Jeśli chodzi o stwierdzenie "Zostańmy przyjaciółmi" to najgorsze co może być. Ja tego nienawidzę. Gdybyś miała do czynienia ze mną wolałbym, żebyś mi powiedziała wprost. Kawa na ławe;)

Nici z randki - 165 to dla mnie średnia dla kobiet;) Wysoka miałem na myśli od 165 do 175.

Gość Diana..
Dziękuję Kenniks:> Nie napisałabym jednak na ten temat, gdybym mnie przeczytała Twoich wypowiedzi z innego tematu, ponieważ zwykle staram się unikać dyskusji ludzmi o skrajnie różnym punkcie widzenia, ograniczonych poglądach, takich którzy nie rozumieją i nie potrafili by zrozumieć słowa "wartości"

Gość inszetti ....
"spierd... z mojego życia" - to mało? :O Eh .. :(

Gość Diana..
inszetti ....- musisz być szczera. "Prosto z mostu" czasem bardziej boli, ale szybciej pozwala się otrząsnąć, tak myślę. :]

Diana - A ja zawsze cenie sobie każdy punkt widzenia (chyba, że jest wyulgarny). Twoja wypowiedź naprawdę jest wyjątkowa, bo zapomnieliśmy o tym, żeby cieszyć się drobnostaki. A np. bieganie po basenie za ręce zaraz za tabliczką:"Nie biegać" może przynieść satysfakcję. Troche głupie, ale właśnie o to chodzi, żeby cieszyć się życiem i każdą chwilą. Co do zasad, to nie ma jakiś konkretnych reguł i można je naginać, często łamać, ale trzeba je mieć;)

Gość inszetti ....
Eh .. :( łatwo powiedzieć ... faceci jakoś szybko się do mnie przywiązują ... :O Już jak miałam 14 lat też miałam takiego, co ubrzydził mi życie i widział we mnie matkę swoich dzieci ... :O Ten tak samo ... hmm ... swoją drogą dużo było takich ... :O Co te chłopy tak nastawione na te dzieciary? :O

Gość mysia posaiaiaa
1.odpowiedzialny 2.konsekwentny 3.z poczuciem humoru 1.wysoki 2.postawny 3. piękne oczy

Gość Diana..
To chyba biologia ;p Zetknięcie z osobą odpowiedzialną i zawierającą dogodny zestaw cech, może wywołać ten efekt, bo jesteśmy zwierzętami. I kiedy napotykamy tę idealną osobę (nierzadko wyidealizowaną) może się obudzić instynkt macierzyński. Nawet u młodych