Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kenniks

Idealny mężczyzna...

Polecane posty

Gość --------------Materialistka
bogaty, starszy ode mnie (do 30), z ładną umieśnioną klatą, wysoki, opalony, zadbany, OGOLONY ........... :*:*:*

z reszta co sie tak bulwersujecie mi sie tacy podobaja i juz wam nic do tego :):):) a ostra jazde mozna zinterpretowac róznie :P ja wiem co mialam na mysli :P ale na pewno nie to co wy ;p

Jeśli chodzi o moje zarobki to wyróżniam się mocno z tłumu, ale nie chciałbym aby ktoś się ze mną wiązał tylko dlatego A lat mam tyle co widać na mailu

Gość do faceta obserwatora
ja akurat mam własną kasę. To co, ożenisz się ze mną?

to znaczy na 42 wyglądam :classic_cool: wszyscy mi tyle dają. ale mam 56 choć wolę mówić, że 42 - tak jest znacznie lepiej ;) 👄 to co ? już macie śluzik w majtach na mnie??

Gość facet obeswator
56 to dopiero początek życia przecież!! co prawda już mam flaczka zmarszczonego i cierpię na menopauzę ale dobry lodzik mnie stawia na nogi ;)

ten pomaranczowy to podszyw oczywiście ale przyznam , że dobry ostry lodzik z połykiem sprawia, że czuję się nawet młodziej - tak na 20 :classic_cool: a z wytryskiem na twarz od bogatego 56-latka każda z was by chciała. przyznajcie sie wy latawice! :P

\"faceci zdradzają a my nawet nic nie podejrzewamy. realia. i większość ma w tym zdradzaniu i wciskaniu bajek na poczekaniu naprawdę dużą wprawę. wierz mi - mam brata a on kumpli - nie raz i nie dwa nasłucham się takich rzeczy, że uszy więdną ... a te biedne dziewczyny myślą, że mają super facetów oddanych, wiernych i nawet nie podejrzewają, że własny facet mógłby za ich plecami źle mówić o własnej dziewczynie przy kumplach.\" nie strasz, kobieto. jak się dowiem, że mój podchodzi pod ten cytat, to wykastruję i będziesz go na sumieniu miała :D a tak poważnie, nie ma facetów idealnych, ale wierzę, że chociaż ćwierć z nich wie, co to wierność. swoją drogą, ufam swojemu i nie myślę o tym, co może opowiadać swoim kumplom - sprawa jego sumienia, mnie to nie obchodzi. a na razie nie mam powodów, żeby bać się zdrady, więc pozostaję przy swoim - są faceci, którzy nie zdradzają.

Gość do faceta obserwatora
Ja też mówię, że kasa mnie nie interesuje. Tzn. twoja kasa. Jak rozważysz moją propozycję - to daj znać :-)

Napisz mi na maila co cię interesuje. Możemy najpierw poklikać Mój pierwszy związek był oparty na kasie i się rozleciał właśnie z powodu kasy - mam uczulenie już na to. Są w życiu ważniejsze rzeczy niż kasa.

Gość ldljghjdfghrh

Dobrze : 1. Opiekunczy = czuly, powiedzmy, ze to prawie to samo. 2. Wierny 3. Kulturalny :):D