Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kenniks

Idealny mężczyzna...

Polecane posty

-inteligentny -w miarę mądry - z poczuciem humoru -wysoki -dobry w łóżku i bedzie cacy :classic_cool:

monroe - tak ci sie tylko zdaje. faceci zdradzają a my nawet nic nie podejrzewamy. realia. i większość ma w tym zdradzaniu i wciskaniu bajek na poczekaniu naprawdę dużą wprawę. wierz mi - mam brata a on kumpli - nie raz i nie dwa nasłucham się takich rzeczy, że uszy więdną ... a te biedne dziewczyny myślą, że mają super facetów oddanych, wiernych i nawet nie podejrzewają, że własny facet mógłby za ich plecami źle mówić o własnej dziewczynie przy kumplach :( ja stawiam na wierność, lojalność i mądrość życiową bo głąbów, którym głupoty w głowie też nie brakuje.

ja znam dziewczyny , które były notorycznie zdradzane. ale nie żal mi ich bo jak się im mówiło to robiły focha i mówiły, że to nieprawda bo maja idealnego faceta. nie dały powiedzieć o nich złego słowa. ale oczka sie w końcu otwarły. szkoda tylko, że po latach :O wierny opanowany zabawny

poczucie humoru, monogamizm( ale nieralne niestety!), czystość ( ale bez przesady, żaden tam pedantyzm graniczący ze sterylnością)ot poprostu codzienna higiena.

bo laski są głupie, a miłość ślepa. czasem warto posłuchać kogoś kto patrzy na czyjś związek z boku, zamiast wierzyć partnerowi tak bezgranicznie. owszem , tak powinno być bo zaufanie to podstawa... ale dla własnego dobra lepiej nie unosić się honorem i wziąć faceta pod lupę raz na jakiś czas.

wyglad: przystojny wysoki brunecik, ciemna karnacja , ladne oczka , dobrze zbudowany ,wysportowany :P:P:P mmmmmmmm :D:D:D charakter: przede wszystkim musi miec dobre serduszko :) musi byc wierny kochac tylko mnie :) musi byc zaradny, cwany , silny , z poczuciem humoru rozrywkowy lubiacy ostra jazde i dobra zabawe a przy tym odpowiedzialny,, dobrze by bylo jak by bogaty , mial zajebiste auto bral mnie na zakupy wycieczki imprezy , i zebym dostawala od niego kwiatuszka na dzien dobry , aha i musi miec fajnych kumpli i nie zadawac sie z byle kim :D:D:D musi lubic sie claowac przytulac itp :):):) taki miso kochany moj jednyny :)

aha i najwaznijsza teroia :) ma przyciagnac wygladem a zatrzymac charakterem :) wyglad dla mnie jest wazny ale podobaja mi sie faceci takze odbiegajacy od mojego ideału :):):) a ktorzy maja zajebisty charakter :P

hugo boss butelka prostokatna taka jaka maja hugo boss z tyłu jest lusterko na buteleczce o te mi chodzi ;P tylko zapomnialam dokladnie nazwy a nie chce mi sie szukac , sa sliczne

Gość --------------Materialistka
BBbOOOOOOOOOOOGGGGGGGGGAAAAAAAAAATTTTTTTTTTYYYYYYYYYYY :classic_cool:

Gość pipi karaoke
Wygląd: -długie włosy -wysiki -miła twarz Osobowość: -umiejętność słuchania -delikatnie pozytywnie pierdalnięty -dobry!!! dobry człowiek

OK - jutro ich poszukam. A cechy charakteru też mam takie właśnie jak w twoim opisie - ale mam wrażenie że kobiety często nie bardzo wiedzą co naprawdę potrzebują i szukają czegoś czego nie ma......

Gość pipi karaoke
wysoki oczywiście miało być i oczywiście używajacy mózgu tego górnego

Gość Jss
"przede wszystkim musi miec dobre serduszko (...) musi byc zaradny, cwany" to potwierdza, ze kobietom nie dogodzisz. Albo ma dobre serce, albo jest cwany. Cwaniactwo to cecha negatywna, nikt o dobrym sercu nie bedzie cwaniakiem, to tak dla informacji.

a ile masz latek :) nie przechwalaj sie bo takich facetów nie ma , kazdy jest taki sam jeden gorszy od drugiego, kazdy facet to swinia i ja dobrze o tym wiem ale i tak was kocham :D:D:D

Ja myslę że "cwany" = "zaradny" = "sprytny" Jest to zaleta raczej, chociaż ci co przegrywają z tym "cwanym" zwykle go nie lubią..................

Gość Jss
chociaz jak ktos pisze, ze facet powinien lubic ostra jazde, to juz widac, z jakim typem mamy do czynienia.

Gość Jss
Cwany to cwany, nie widze tu rownosci z zaradnym.

Gość 7 dni swiat
1. bystry (czyli inteligentny i zaradny w 1) 2. wierny 3. z poczuciem humoru wyglad: a. ciemna oprawa oczu b. szczuply c. o ladnych dloniach

Gwiazdeczka - nie wszyscy są najgorsi - może miałaś po prostu pecha Ja jestem z tych lepszych raczej z którymi się nie zetknęłaś jeszcze :-)

Gość do faceta obserwatora
ile masz lat? lepszy jest czarny adidas (pachnidło) ;-) ile zarabiasz: jeśli dużo: ożenisz się ze mną? jeśli mało: miły z ciebie facet.

mylisz sie :) facet musi byc cwany i zaradny zyciwo nie moze byc przeciez ciotą :D fajnie jak nikt mu nie podskczy , potrafi postawic na swoim.. a dobre serce to chodzi mi np, o zwierzaczki i stosunek do innych ludzi ( do przyjacól , rodziny ma miec pozytywny ) a swoich wrogow moze jebac i nikt mu nie podskoczy o to mi chodzi ...