Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ita77

Kto zaczyna starania w 2009 ?

Polecane posty

EUREKA wiem kobitki po prostu kupie test na owulacje i zobie i sie przekonam hhahahhahah.....o w morde ale jestem mądra ;););)

jak tylko uda mi sie wyskoczyc na miasto to kupuje test dziewczyny powiedzcie mi jakie mam kupić, czy są jakieś rodzaje???? czy kupuje sie 1 sztuke czy kilka???? jak to jest

buska kupujesz test ??? no ja tez sie zastanawiam hmmm ale nie wiem czy mi sie bedzie chcialo z tym bawic:P

haaaaaaaaaa bruska sie czaila na stronke ale nie wyszlo haaaaa:P:P:P

Pumka ja tak kupie na próbe zeby zobaczyc ale ze stosowaniem regularnym u mnie to raczej lipa ;););)

z tego co wiem to kupuje sie wiecej tych testow zeby robic codzien az wyjdzie pozytyw i wtedy bbbbbbbbzzzzzzzzzzz:D

ech z Jenefer w jednym czasie sie zgrałysmy no ale ona była alfabetycznie pierwsza ....no i dałam dziewczynie fora :P:P:P:P:P

mi ne trzeba testów to bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz mi raczej na wstrzymanie by sie cos przydało :D:D:D:D

a tak szczerze to nieraz nie mozemy bo córcia nam "przeszkadza " nieraz to moj spi jak zabity nieraz ja jestem padnieta ale w dni plodne odkad sie staram o dzidzie mam wielka energie i nawet starego budze :D

eeetam mi jest słabo juz od tygodnia :P ciśnienie skacze i tylko karetki jezdza :(

ula la ula la ula la ula la Mootylko już powoli możemy przesunąć do Afrodytki juuupppiiiii :):):):):):)

Pumka trzba te kobiety na siłe wcisnąć do zaciążonych wtedy nie beda miały wyjścia i beda musiały byc w ciąży :P:P:P

a tobie jest słabo bo non stop na kafe siedzisz i nie jesz nie spisz tylko klikasz ;););) no i gwałcisz chłopa

Hehehe nooo super by bylo:) Ale powiem wam, ze musze isc spac normalnie oczy mi sie kleja....wpadne pozniej:):)

no własnie hmmmmmmm to tej Pani juz podziękujemy u starająych sie :D:D:D:D

hej kobietki poczytalam co pisalyscie i tak:) Bruska z testami to jest tak ze jak juz mialas owulke to bedziesz miala testy ciagle negatywne,takze nie wiem czy w twoil przzpadku nie lepiej odstawic wiesiolka i poczekac na nastepny cykl-jak teraz ci sie nie uda:D Mootylku ja mialam takie spanie przy 1 dziecku-to tez jest objaw ciazy-to co zmieniamy tabelke:)??????????????????????? Pumka a ty sie nie zastanawiaj tak dlugo tylko kupuj te testy i je rob juz w niedziele a potem bzyku bzyku bzyku:)

Pumka troche ciszej bzyyyyyyyyyyyyyyyycz bo cie u mnie słychać na podkarpaciu :D:D:D:D:D

haaaaaaaaaaaaaa dobre :D a ja zaraz zmykam do domciu ostatnie pol godziny huraaaaaaaa!!!!!

o ja ale ci dobrze Pumka a ja jeszcze pół wieku musze tu przesiedzieć :o:o:o:o a tu nikt sie nie odzywa 😭

Dzien dobry, dzien dobry 1h snu dobrze mi zrobila:):) Teraz to mam energie! hahaa