Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ci dopiero heca

Facet z którym ,,kręcę ma malutkiego.

Polecane posty

Gość madlennnee
nie tylko długość fiuta ma znaczenie, ale nie ma co się oszukiwać ,ze nie ma analogicznie, jeśli laska ma mały biust ( zakładając, że takiego nie lubisz..) albo dużą grubą doopę czy rozepchaną brzydką pipkę, to Ci się nie podoba i raczej nie chcesz z nią obcować. jeśli jednak to dla Ciebie ktoś więcej niż nowo poznana laska, coś do niej czujesz to te mankamenty nie mają już takiego znaczenia, co nie znaczy ze Ci się raptem podobają

oj, Sprawco, niezupełnie - gdybyśmy się kochali, to sa pozycje wyrównujące problem, ale jak to ma być flirt z czasów młodości, to łe tam ;) w końcu według seksuologów najbardziej seksownym organem jest mózg, ważne jak się czego używa, a nie co się ma ;) ale tylko kochanek nie może liczyc na taka taryfe ulgową, jak ukochany mężczyzna, po prostu

Gość ofe rma
no ale seksuolodzy (gowie?) to głównie faceci i kto wie co oni w spodniach mają i czy w ich interesie nie leży rozpowszechnianie tych bajeczek o mózgu :D

oj tam, Sprawco, zaakceptuj się takiego jakim jesteś, to będziesz bardziej kochał ludzkość i wszyscy na tym skorzystają, co masz do tracenia :)

Gość tylko jego usta
Chłopcy...spokojnie...15 cm to calkiem przyzwoity rozmiar:) A większy może bardziej podnieca laske, ale tak naprawde daje tyle samo satysfakcji,a może nawet w ogole nie wchodzi do końca. Wiec głowa do góry! Na prawde liczy się tylko to,jak umiecie nim machać;)) hehe

Gość A ja mam różowy segregator
Boze dziewczyny jakie wy jestescie glupie ;/ czy rozmiar fiutka ma naprawde takie znaczenie ? co wam z kolesia ktory bedzie mial 20 cm jak nie bedzie was szanowal itd..... moj chlopak ma ok 15 i jakos nigdy nie narzekałam na zły sex , a nawet moge powiedzieć ze wolałabym jakby miał mniejszego bo przy głębszych pozycjach odczuwam ból;/ Czasami jak czytam te wasze posty to wątpie w ludzkośc ... a najbardziej w POlki , co sie teraz dzieje to przerasta wsyztsko !

Gość ofe rma
nie śmiecie stańczyk tylko odpadki. ile razy ci mam powtarzać :P odpadki tym się od śmieci różnią że śmiecie nie nadają się do niczego a na odpadka to jak głód dobrze przyciśnie to się ktoś, kogo na pełnowartościowy produkt nie stać, może jeszcze skusić.

oj, czuję się zwstydzona przez dziewczę z segregatorem no, ale jednak, jakby się dało wybrać, to co t o za szkodę komu robi jak kochanek jest pomysłowy, dużo umie i jeszcze do tego Matka Natura go nie pokrzywdziła :D

Gość ofe rma
jakakolwiek na pewno. tylko że ty jeszcze nie zaakceptowałeś statusu odpadka i chciałbyś wyperfumowanego bywalca mariota a nie śmierdzącego bywalca dworca centralnego. więc albo się przełamiesz, albo zgnijesz w samotności.

18.09.2008] 22:22 A ja mam różowy segregator Boze dziewczyny jakie wy jestescie glupie ;/ czy rozmiar fiutka ma naprawde takie znaczenie ? co wam z kolesia ktory bedzie mial 20 cm jak nie bedzie was szanowal itd..... moj chlopak ma ok 15 i jakos nigdy nie narzekałam na zły sex , a nawet moge powiedzieć ze wolałabym jakby miał mniejszego bo przy głębszych pozycjach odczuwam ból;/ Czasami jak czytam te wasze posty to wątpie w ludzkośc ... a najbardziej w POlki , co sie teraz dzieje to przerasta wsyztsko ! czyzbys miał małego:D? sluchaj wy faceci tez wybrzydzaja : bo ma małe cycki...bo ma taki kolor wlosow a nie innny..... a my wybrzydzamy przy peniskach........i dorabianie ideologii ze nie wazna wielkosc tylko technika jest chore..bo jak ma byc kobiecie przyjemnie kiedy nie czuje penisa?

Gość tylko jego usta
kurcze, ale nie rozumiecie, ze facetow,ktorzy mają po 20 cm praktycznie nie ma? W Polsce prawie kazdy ma 15 cm albo nawet mniej. Okay, są chłopacy po 20 cm,ale jest ich niewielu, a jezeli wszystkie będziemy tak za nimi latac z wywalonymi jęzorami, to wpędzimy w depresje reszte- 90% naszych chłopców. Głupie jestescie laski i tyle...życze Wam mężów z 5 centymetrowym przyrodzeniem;/ Na lepszych nie zasługujecie...

Gość ofe rma
czyżbyś uważał że nie stać jej na towar pełnowartościowy? oj chyba nie. get real towarzyszu. ;)

Gość daria1755
ja mam biust C, skoro przecieytny jest B to jak penis przecietny 15 to ja chce conajmniej z 18!NALEZY MI SIE ZA CYCKI:d

tylko jego usta: mąż z 5cm peniskiem jest pojęciem wew. sprzecznym, jak zonaty kawaler, albo się ma 5cm, albo jest się mężem poza tym, nie przeklinać tu przed snem, jeszce mi się coś takiego przyśni, o Mamciu :D

Gość tylko jego usta
"bo jak ma byc kobiecie przyjemnie kiedy nie czuje penisa?" Ja pierdole...ja nawet własny palec czuję, a co dopiero męskiego penisa...Do tej pory myślałam, ze opowiastki o rozjechanych cipkach to jedynie mit...a jednak nie...;/

Gość ofe rma
"NALEZY MI SIE ZA CYCKI:d" bardzo słusznie, to jest logika!!!!!!

Gość ofe rma
"tylko jego usta: mąż z 5cm peniskiem jest pojęciem wew. sprzecznym, jak zonaty kawaler" taką konstrukcję w języku polskim nazywamy oksymoronem

Gość tylko jego usta
i przepraszam za słownictwo, ale bardzo nie lubie jak głupie dziewczyny tak skrzywiają nasze społeczeństwo;P

Gość ofe rma
"nie interesują mnie jakieś odpadki takie jak ja tylko że płci żeńskiej" no i spoko, jak pisałem zawsze zostaje ci gnicie w samotności.

Gość ofe rma
"popieram darie mam D " asiuli komisja przydziela dwa metry węża strażackiego z zaworem kulowym. :D