Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sissy

Biuro matrymonialne na kafe

Polecane posty

Jeszcze nie, pracuję nad tym :) A sparować to ja bym się chętnie sama sparowała, bo mi się nudzie powoli to życie tzw. singla :)

Ja nie wiem, czy to tak bez problemu :) ale nie w necie rzecz jasna :) A co do wirtualnych uważaj, bo tutaj to albo prawiczki, albo jakieś ofermy życiowe albo Komiczne

zeby mi nie wypominano ze nic nie robie w kierunku by znaleźć odpowiedniego faceta,dałam ogłoszenie u Ciebie:) Komu nie pasują moje warunki niech szuka dalej. U Ciebie też pada?:(

Nie pada, ale jest bardzo zimno :( Taka listopadowa pogoda, ciemno jest i wieje... (ale tu wieje bez przerwy)

a na czym polega rola wirtualnego męża?:) no to ładne podsumowanie: ofermy, prawiczki i komiczne bufony:o a ja szukam kogoś, z kim można by na kawę wyjść, normalnie pogadać, miło spędzić czas:) najlepiej ze Śląska, bo nie mam czasu na dalsze podróże:o

Na czym? Ma mnie wielbić ,dzwonic do mnie gdy bede miała ochote sie wygadac(na jego koszt) nie nalegac na spotkanie,nie pouczać ,przyznawac zawsze racje. Msc zamieszkania nie gra roli

no cóż, powodzenia w szukaniu:P nie wierzę, że na tych zasadach ktokolwiek się zgłosi:)

Hej wszystkim :) No jak nie jesteście prawiczki i ofermy, to co jesteście? :D

ja tam nie wiem czy jaja, może naprawdę wrzucasz wszystkich do jednego worka:) w sumie po tematach większości topików można się załamać i naprawdę tak myśleć.

dokładnie :) Ciebie burzowy nie widziałam z wpisem - chce laski, która jest czysta bo inaczej nie skupię się wyobrażając sobie co ona robiła a do tego mam 150 wzrostu i boje się wyjść do ludzi - więc jest w Tobie nadzieja :P

no i Sissy nie zobaczysz:) przecież napisałem skromnie, że sympatyczny:P a to że na babskie forum trafiłem, to już taki dziwny splot zdarzeń spowodował:)

wkurzona - ja bym chcial od reki, natomiast niestety moja zona cos kombinuje wiec wole przeczekac poniewaz ani jej ani mi nie spieszno w tej sytuacji. jak sie sytuacja uspokoi/ albo poznam jakas silnie motywujaca kobiete to zrobie to mimo konsekwencji. sytuacja jest skomplikowana. w skrocie - czekam az sie sytuacja uspokoi.