Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sissy

Biuro matrymonialne na kafe

Polecane posty

Gość przepiekna kobieta
Hmm nie pamietam, zebym napisala, ze dziecko uwiazuje. Napisalam, ze jego dobro byloby dla mnie priorytetem. Mam nadzieje, ze dam rade robic tak jak ty :) Jak narazie dziecko + moje zycie = zero czasu wolnego i zero snu, dlatego jeszcze troche poczekam.

Gość przepiekna kobieta
swoja droga ile mialyscie lat jak urodzilyscie dzieci i w jakiej bylyscie sytuacji zyciowej? zwiazki? praca? studia? Mnie sie marzy dziecko ale ciagle jakos nie ma jak... no i z kim ale to inna para kaloszy ;)

Gość przepiekna kobieta
Kurcze...dla mnie to byloby pojscie na zywiol, ale chyba czasem tak trzeba. Ja jestem z tych co musza miec wszystko poukladane zanim pojda na jakies zmiany i to mnie boli. Moze kiedys po prostu "wpadne" i jakos bede musiala sobie poradzic. Oczywiscie "wpadka" lekko kontrolowana, przynajmniej jesli chodzi o odpowiedniego partnera ;)

Gość c.r.e.a.m na pomarańczowo
Sissy ...możesz wejsc na gg

Gość przepiekna kobieta
tez bym tak chciala :) dobra. zarys planu w glowie mam teraz trzeba poszukac kandydata na tatusia :P

cóż mam za sobą lepsze przeprawy...moją niespełna roczną córuchnę wsadzilismy w samolot i sobie po kontynentach polatalismy:D Byłam wykończona...ale było warto:) wkurzona co do tej "niegrzeczności"- miałam na mysli to, że mąż w delegacji a tobie to było na rękę:D

doprawdy, ale mialas super :) ja nie mialam funduszy na latanie samolotami ale pakowalam sie z dzieckiem i polske zwiedzalam :) w koncu biedna studentka bylam ;) ale tez uwazam ze to byl najfajniejszy okres :)

Gość przepiekna kobieta
wkurzona -

przepiekna - muzyka hmm, zalezy na jaki nastroj, ze mna jest tak ze nie mam okreslonego gatunku ktory lubie, lubie wszystko co dobre sissy - a no biuro dziala lubie aktywne, nie dla mnie nie za aktywnie, jestem taki sam uwielbiam to, mimo ze moze byc krotkie to piekne :-) przepiekna - dojrzeli, dojrzeli ale niektorzy sissy - hmm pies to problem, ja lubie bardzo aktywnie :-), nie no zart przepiekna - ja nie mam z tym problemu, konczylem studia w obcym jezyku ale w polsce, duzo czasu spedzilem za granica tez, znajdziesz znajdziesz sobie fajnego. bez kompleksow bo czemu ma je miec, czemu ma byc pijawka, ja nie jestem to znajdziesz i ty takiego, tez daze do doskonalenia, pelno takich jest. wkurzona - zgadzam sie ze dziecko nie wiaze, kwestia podejscia przepiekna - facet i dziecko, nie tylko dziecko ukladanie, ukladanie, zycie weryfikuje, patrz ja :-) doprawdy - gratuluje

Gość przepiekna kobieta
no to rozwodniku podsumowales swoja nieobecnosc :P teraz slucham foo fighters. Na tych, ktorzy dojrzeli jakos nie trafiam :/ Dlaczego facet z kompleksami? Bo takiego mialam. Dlaczego pijawka? Bo tez takiego mialam no i bóstwo to byl ten sam od pijawki. Ostatniego nie rozumiem "facet i dziecko, nie tylko dziecko"? Do czego to komentarz?

przepiekna - nie wiem czy dobrze odgadlas moj nick - jestem przed, nie po :-) nie komentuje nigdy co i kto czego slucha - to indywidualna sprawa, szanuje wszystko facet i dziecko - o nich masz dbac nie tylko o dziecko

Gość przepiekna kobieta
Ja chyba jakos dziwnie pisze, bo nie pamietam, zebym prosila o komentarz do mojego gustu muzycznego albo zebym stwierdzila, ze jestes po rozwodzie.Nie martw sie, o meza bede dbac tak jak o dziecko, jesli bedzie tego godzien :P dobranoc kochani. Ide na drinka sie odstresowac i poszukac kandydata na tatusia :) buziaki

Gość przepiekna kobieta
nie znalazlam nikogo wczoraj :P poszukiwan ciag dalszy :)

Gość przepiekna kobieta
Ale Wam dobrze. Ja mam caly weekend w pracy :(