Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia 81

////////////Kto wrócił do POLSKI z UK i załuje? ///////////////////////

Polecane posty

Gość gość
Jeśli ktoś zarobi w kraju 3tys zł. To nie karkuluje mu się wyjazd za granicę do pracy. Mój facet w pl zarabia 8tys i nie chce słyszeć o wyjeździe i mnie namawia bym wróciła z Niemiec. ,i podjęłam decyzję wracam po 10 latach pracy i oszczędności na Maxa w de dorobilam się w pl domu i mam do czego wrócić dom i wspaniały facet, znajdę pracę za 2tys złoty napewno Bydgoszcz jest dużym miastem o dużych mozliwosciach

Gość gość
Nie ma porownania. Wole obcokrajowcow, czarnych, anglikow, niewazne. Polaczki to takie gowno ze glowa boli. Jak sie spoufala to koniec, jada po kazdym i to takie chamowy ze szkoda gadac.a dopoki sie nie spoufala to w ch/uj najlepsi falszywi przyjaciele. Sram na wasze falszywe ryje nedzne polaczki i nigdy nie wroce do tego polskiego syfu. Wole zgnic z glodu w kraju ktory dal mi w ch/uj szczescia w przeciwienstwie do tej polaczkowej chu/ni czyli moje kochane UK. :) je/bac wuefiste trolla i jemu podobne gowno

Gość gość
Ahaha, dajcie mu leki. Ustawilem ci appoitment na czwartek w Northwick Park Hospital. Pasuje c***azdzierzu?

Gość gość
Ohohoho jaki szpan angielskim :D cwel je/bany, leki sam wez polaczkowy smierdzielu

Gość Ann M
Ja do Polski wrocilam po 12 latach w UK miesiac temu. W UK mialam dobra prace biurowa, zycie jak zycie - dom z ogrodem i garazem, dwa psy, fajni sasiedzi. Zycie praca dom i tesknota. Za kim za rodzina. Moze dlatego ze przez ostatnie lata nie ukladalo mi sie z moim partnerem i zylam w toksycznm zwiazku ktory bardzo mnie wyczerpal z calej energii. Odeszlam i stanelam przed dylematem. Czy zostac i zyc w UK, skromnie bo samemu z psami utrzymujac sie samym (zaznaczam ze nigdy nie bralam zadnych benefitow itp), czy wyjechac do Polski i moze zyc skromniej ale przy bliskich i czuc sie bezpiecznie. Spakowalam sie i w ciagu kilku dni bylam juz w Polsce (tempo duze - aby sie czasem nie rozmyslic). Czy zaluje? Narazie nie wiem, chyba jeszcze jestem w szoku. Nie mozna tego kraju przyrownywac do UK, zupelnie nie wolno bo mozna sie zdolowac. Jak to mowia wszedzie dobrze tam gdzie nas nie ma. Jest napewno ciezej i trudniej. Ale to zalezy czego szukasz. Ja jestem singlem i narazie szukam nowego celu w swoim zyciu nowego sensu. Wazne jest aby miec cel w zyciu i marzenia i je spelniac. Myslec pozytywnie i w siebie wierzyc. Jakbym miala dzieci nigdy bym tutaj nie wrocila zapewne. Sama nie wiem czy kiedys nie wroce do UK, mam tam nadal firme wiec napewno bede w UK jeszcsze nie raz :) bo kocham ten kraj stal sie moim drugim domem. Jest to trudny temat i bardzo trudna decyzja. Co moge powiedziec to to aby wierzyc w siebie i myslec pozytywnie zyc w sposob taki jak sie chce i dazyc do tego :))) pozdrwaim.

Gość gość
Nikt normalny nie załuje powrotu. Syfiasty i zimny uk jest tylko po to aby zarobic kase i przywiezc do polski i sie pobudowac. Ja takz robilem i zyje jak czlowiek. A reszta je/banych pazdzierzy siedzi w uk do us/ranej smierci bo wstyd przyznac im ze polska wypiekniała i wszystko jest nieporowanie tansze w polsce. Bezzębne mariolki i brzuchate janusze gniją w uk na owertajmach na angielskim zadu/piu gdzie psy du/pami szczekają buhheheheheeeeeee, bekę mamy tu z nich codziennie :D :D :D

Gość gość
Jesli miales/as takie zycie w UK jaj wyzej opisujesz to rzeczywiscie nic ciekawego. Wszystko zalezy od tego czego szukasz, jakie masz wyksztalcenie i co do zaoferowania. Moja perspektywa jext zupelnie inna i takie opowiesci jak twoje z zainteresowaniem czytam bo dla mnie to czysta egzotyka.

Gość gość
Klaudio ładnie obciagaj ciapatemu z połykiem i zrobisz kariere buheheeeeeeeee: D kolejna po wsbzdecie co w szkole rzucala kamieniami i imprezki zamiast nauki :D jeszcze by tego brakowalo aby takie nieuki mialy dobrze, ten kto skonczyl panstwowe studia ma miec dobrze jak ja

Gość gość
A ja mam w dooopie PL i nigdy tam nie wrócę. Obce jest mi uczucie patriotyzmu i pogardzam bohaterami wszelkiej maści, którzy stracili życie dla tego parszywego kraiku z obrzeży Europy. Nie mam najmniejszej ochoty znowu znaleźć się w tym burdelu i tracić życie na użeraniu się za byle gooownem.

Gość gość
A ja mam w dooopie UK i nigdy tam nie wrócę. Obce jest mi uczucie lizenia doopy angolom i pogardzam ciapatymi wszelkiej maści, którzy stracili życie dla tego parszywego kraiku z obrzeży Europy. Nie mam najmniejszej ochoty znowu znaleźć się w tym burdelu i tracić życie na użeraniu się za byle ciapatym goownem :D

Gość gość
gość dziś pieknie napisane na te obesrane doopy siedzace w uk :D

Gość gość
Kazdy wie ze to ty bingolu i sam siebie zachwalasz tepaku z podstawowym niepelnym marzacy o wyzszym jednak nawet podstawowka to za duzo dla takiego nieudacznika ale pocieszaj sie i oszukuj ze masz wyzsze :D

Gość gość
UK? Nigdy wiecej, nawet za 50k rocznie. Juz nie moge sie doczekac powrotu.

Gość gość
50k rocznie buheheheeeee :D przeciez te przegrywy maja max 15k rocznie :D

Gość gość
Nie ma obaw, nikt ci nie da 50K. Mozesz spac spokojnie.

Gość gość
Bingol zrobił karierę w UK, nauczył się języka perfekt i wrócił do PL. Zaraz zaraz...coś tu się nie zgadza...

Gość gość
gość dziś x Hahahahah zgasiłeś uka :D 10/10 :D

Gość gość
Nikt nie załuje!

Gość gość
Nikt mi nie musi dawac, w tym roku to i pewnie z £60k wyciagne. Ale co wy tluki z warehousow mozecie wiedziec o normalnych zarobkach.

Gość gość
Nikt w to nie watpi bajkopisarzu :D

Gość gość
A ja nie wroce do polski , bo nie chce aby moje dzieci mialy polska mentalnosc. Przykre jak czyta sie takie negatywy wypowiadane przez polakow o polakach....

Gość gość
To nie wracaj nikt cie tutaj nie potrzebuje sciero. Brataj sie tam z ciapakami i bezowymi, bo tylko to ci pozostalo do konca twoich smutnych dni :D

Gość gość
Ja wróciłem do PL po 33 latach pobytu w Szwecji. Na szczęście przewidziałem, że będę w PL czasowo. I okazało się, że bardziej tęsknię za Szwecją niż za PL. 33 lata to zbyt długo żeby wracać do PL. Tu się wprawdzie bardzo wiele zmieniło na korzyść, ale wolę być w Szwecji. Oddzwyczaiłem się od PL.

Gość gość
Bo nic w PL NIE UMIALES :D gnij w tej muzulmanskiej szwecji heheeeee

Gość gość
Ciulu wuefisto znow sie popisales :D 33 lata w Szwecji.. faktycznie dziecko tudziez nastolatek duzo umialo by w PL zrobic kariere :D No nie udalo mu sie , nie skonczyl afu :P

Gość gość
Bingol! Ty śmierdzisz polską głupotą. Cały czas te same odpowiedzi szcuropolaczku. Męcz się dalej. Masz to na co zasługujesz.

Gość gość
O znowu pies na bingola sie ujawnil. Qrwa jak to mozna calymi dniami siedziec na kafeterii? Pewnie w nocy ma tyrke w warehousie z bezowymi :D

Gość gość
To nie ja :D za godzinke koncze shifta w biurze gi group i 4 dni wolnego :D

Gość gość
Wuefista/Bingol to polski szczur. Cały czas to samo pisze i nienawidzi tych, którym życie się udało. On swoje wie i jak przystało na polskiego obszczymura zdania nie zmieni.