Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia 81

////////////Kto wrócił do POLSKI z UK i załuje? ///////////////////////

Polecane posty

Gość nie potrzebna dyskusja
z ach fa pa juz jeden przedstawiciel tego srodowiska w Polsce uzywal tego zwrotu.Nie warto rzucac perel przed wieprze.

Gość noisnemidrehtona
nie wroce do polski..bo godnosc mi nie pozwala.. Polska obdarala mnie w czesci z niej...a tego sie nie zapomina mam poprostu traume po zyciu w pl... wiem jak bym byl tutaj od zawsze, nie mialoby to miejsca...to moj przypdek i nie uogolniam.. mysle ze poprostu nie umiem zyc w takich warunkach jak tam...zmarnialbym wywiad z M.Hlaska G : Czy we Francji spotkac sie pan z czlowiekiem innym niz w Polsce? Jakie najwazniejsze róznice pan stwierdza? MH: Mysle, te tutaj wszyscy ludzie sa zdolni, przynajmniej troche, do czerpania radosci z zycia. Moze sie to panu wydac naiwne, ale tak wlasnie to czuje. ja dosc podobnie....

Gość noisnemidrehtona
jestem w niemczech, nie w UK ...

Gość mijakuuuu
mieszkalam jakis czas w abglii, wrocilam na studia bo mialam juz dosc traktowania mnie jak matola- tania sile robocza!! jak sie podszkole z jezyka to moge wrocic bo standard zycia i kultura rzevzywiscie jest tam na innym poziomie. Oczywiscie wylanczajac Polakow w UK bo w tym przypadku oczywiscie nie mozna mowic o jakiejkolwiek KULTURZE, kiedy widze co Polak Polakowi na obczyznie wyprawia to wstyd wzbiera w czlowieku ze tej samej narodowosci jest;/ No ale pomijajac to, jest tam duzo lepiej . Nie trzeba sie zastanawiac w sklepie przez pol godz co jest wazniejsze : mleko czy maslo !! Jak tylko skoncze studia zamierzam tam wrocic i ulozyc sobie zycie tak jak na to zasluguje, nie tylko JA ale kazdy czlowiek! pozdrawiam forumowiczow :):)

widzisz mijakuuuu taka anglia jest a na dodatek wygląda bardzo biednie. niech cie nie zwiedzie o zarobie tyle i tyle ale wydasz znacznie wiecej i bedziesz żyć na niższym poziomie niż w Polsce

Gość KateMidd
Ja sie dopisuję - wróciłam i żałuję bardzo. W Polsce pomimo swietnych zarobków- pieniadze rozchodza sie błyskawicznie nie wiadomo nawet na co...Mam wrazenie że za dobrą polską pensję zyje się jak za najniżaszą w UK. Użytkownik "nielubieuk" jest chyba jedyną osobą która uważa inaczej...

Gość UK 11 lat
Czytam wypowiedzi i ile ludzi tyle opini. Ja juz mam dosc 11 lat i wystarczy dopoki nie mielismy dzieci bylo fajnie ale teraz jak mamy dziecko chcemy wracac . moja narzeczona znalazla prace taka jak tu w zagranicznej firmie w polsce za dosyc dobra kase jak na polske wiec wraca sama z nasza coreczka zbadac teren. Jak sie uda to ja za 2 lata sprzedaje dom mam nadzieje ze sprzedam go za dobra cene splace reszte kredytu i zostanie na dzialke i budowe domu w polsce wolnostojacego a nie jakiejs klity 80m jak tu za milion zlotych. I co mnie napawa optymizmem to zycie bez kredytu bez wiezienia ze nie moge nawet dnia wolnego wziasc bo kredyt bo to bo tamto. Naprawde pracuje sam na rodzine i zeby splacac kredyt na dom na auto i rachunki z jedzeniem trzeba zarabiac 2000 funtow minimum i to nie jest fajne zycie liczy sie kazdy funt. W angli jest super poki pracujesz a wez tak zlam noge i dowidzenia dom zabrany zero wyplaty dopiero po 4 tygodniach zaczynaja placic jakie swiadczenia ludzie obudzcie sie 80 funtow miesiecznie na dziecko zlobek za 1200 na miesiac ,ten kraj jest stowrzony zebys rece i nogi urobil po 12 i dojechal szybko do pracy i spowrotem . Anglicy jak dzieci komplainuja na co sie da i 45 000 funtow salary to jest srednia pensja na dzien dzisiejszy zeby tu zyc , jest drogo uwazam ze w polsce majac 8000 zlotych pracujac we dwoje tez bedzie podobnie nie majac kredytu na dom i samochod.

Gość gość
-50% !! Mikołajkowa promocja w sklepie www.OTIEN.com rabaty do 50% na CAŁY asortyment -> www.otien.com

Gość gość
No bo 8000zl to minimalna w Pl buahaha ale wracajcie im was w UK mniej tym lepiej dla mnie, macie 4 miesiace :D

Gość gość
do UK 11 lat- w polsce 8 tys. we dwoje, ciebie chyba p****ało, po 37 latach pracy mam 1600 zł,

Gość gość
zalowalem ale e juz nie zaluje bo wrocilem do uk I znowu wrocila jakas nadzieja na lepsze zycie widze po znajomych w pl I sam po sobie jak tam mieszkalem ze kazdy dzien tam to walka zmaganie sie z zycie czlowiek jest zorany kazdy kto pracuje dodatkowa zawsze cos kreci na boku zeby wyjsc na swoje sam mam chorego ojca po 35 latach pracy doczekal sie emerytury 1200zl w aptece po zawale zostawia od paru lat 600-700zl miesiecznie mieszkajac tutaj mam finansowy luz moge mu pomoc bez probelmu wysylam mu wieksze kwoty zeby jakos normalnie zyl polska skazuje starsze osoby na niebyt I zycie w domu niemcy na emeryturze kupuja kampera I zwiedzaja swiat a w polsce trzeba patrzec na kazda zlotowke 3 razy zanim sie ja wyda furore robia tanie apteki

Gość gość
8 na dwie osoby tys w pl chyba nie wiesz o czym mowisz ... kto w pl zarabia 4 kafle netto zapomnij ... chyba ze meiszkasz w wawie ale koszty sa adekwatne a malej miejscowosci jak moja 100tys mieszkancow 2500 to jest marzenie na osobe "Ja juz mam dosc 11 lat i wystarczy dopoki nie mielismy dzieci bylo fajnie ale teraz jak mamy dziecko chcemy wracac . moja narzeczona znalazla prace taka jak tu w zagranicznej firmie w polsce za dosyc dobra kase jak na polske wiec wraca sama z nasza coreczka zbadac teren. Jak sie uda to ja za 2 lata " piszesz ze masz dosc bo nie potrafisz docenic tego co masz I skad uciekles I dlaczego powiem ci dlaczego przyjezdzajac do anglii zupelnie bez niczego powoli dochodziliscie do wlasnego domu nie musiales sie martwic o prace bo jest jej sporo z tymi zlobkami to nei wiem skad jestes ale slyszalem ze cena to 900f w wieku 4 lat robi sie juz z tego tylko polowa I to jest dobre bo matka do tego wieku ma siedziec w domu z dzieckiem a nie k..a dziecko do opiekunki a sama kariere robi miesiac po ciazy popatrz jak sie teraz zachowujecie z zona zeby wrocic do tej mlekiem I miodem plynacej polski zona lec****erwsza z dzieckiem na zwiady wybadac teren a ty jak dobrze pojdzie to sprzedasz dom I do niej dojedziecsz po 2 latach no chyba ze zona zobaczy jak topnieja jej oszczednosci io wrocic o uk to jest k...a chore w tym kraju wlasnie bo jadac do uk zabierales ze soba pare skarpet I gacie I macie splacony jakis tam domek w polowie a w pl to sie dorobisz ale konkretnego garbusa ale zycze ci jak najlepiej I zeby wam sie udalo ja ogolnie tez bede chcial wrocic podoba mi sie tutaj ale wolalbym u siebie tylko nie stac mnie na zycie w pl ojciec chory trzeba pomagac czlowiek chce tez zyc na jakims normalnym poziomi wiec posiedze tak jak ty z 11 lat uzbieram ile sie da ta 11 to poki co taka magiczna liczba bo zapewnia ci minimalna emeryture z anglii co tez ma znaczenie ;)I wroce :) kiedys

Gość gość
Ale od wczoraj zwiekszyl norme w obciaganiu p3nisow o teraz ma 4 ;)

Gość gość
Dostałem podwyżkę po okresie próbnym szmato. Skuj wiec ten swoj nieudolny, emigrancki ryj i ładnie tam w uka gary zmywaj, by nie było żadnych zacieków. Szklaneczki maja być na połysk wypolerowane, bo inaczej nici z darmowego obiadu, który został w restauracji po tubylcach. Żnow będziesz w uka głodować na pokoju, razem ze swoimi towarzyszami niedoli.

Gość gość
Ja mam 6 kola, za 4 to bym nawet nie wstawal z lozka. Wiec nie wiem skad te u was takie zdziwienie. Myslicie ze w Polsce nie mozna zarobic? To sie grubo mylicie.

Gość gość
no właśnie! a ja mam 10 koła a mój znajomy to nawet 12! więc jak wrócicie to wszyscy będziecie tak mieć!

Gość gość
gość dziś Dostałem podwyżkę po okresie próbnym szmato. Skuj wiec ten swoj nieudolny, emigrancki ryj xxx ty skuj swój obrabiaczu pał - obrabiasz więcej pał to dostajesz więcej kasy - widać, że jesteś pałami zajęty bo coś mniej się udzielasz na forum - ciągnij dalej - dadzą jeszcze więcej!

Gość gość
O ch/uj :D przebogato :D najpierw zarabial 2000 :D po jakims czasie na OKRESIE PROBNYM dostal podwyzke 1000zl :D a teraz kolejna podwyzka, kolejny tysiak BUAHAHAHAHAHA nie dosc ze bajkopisarz to jeszcze qrwa jaki tepak :D mysli ze ktos w takie bajki uwierzy :D prawda jest taka ze troll to bezrobotny na garnuszku u mamusi BUAHAHAHA kocham Cie nad zycie UK i G i bede nieprawdopodobnie wdzieczny do konca zycia za to ze moglem wyjechac. W PL w pracy meczylem sie niemilosiernie a tu morda nie przestaje mi sie usmiechac. :) Kocham Cie moje kochane UK!!!!

Gość gość
Pyerdolone antypolskie szczury. Lepiej zyc u siebie w syfie niz nie u siebie w nie syfie. Taka prawda wy yebane niemoty. Co mnie twoje szczescie obchodzi? Masz obowiazki wobec wspanialej wielkiej Polski ale ty kurfo nie zaslugujesz na to zeby byc obywatelem tego wspanialem kraju. My wspaniali polacy jestesmy nadludzmi a wy czarnychy podludzkim tepym gownem, wy antypolskie skurfysyny, nugdy nie wracajcie do mojej cudownej, pachnacej krowim i konskim lajnem Polski. My polacy jestesmy najpiekniejsu, najbogatsi i najwspanialsi, dlatego nasz kraj jest tak oblegany, na geanicach tlumy wala do tego bogactwa i dobrobytu, a wam antypolskie gowna zamkniemy droge wstepu do naszego raju jak bedziecie wracac. Yebac was i wasze kuble i doopy do zmywania, wy emugracyjne gofna zyjace jak szczury. Czego nie moge kupic po roku pracy co wy kupicie po tygodniu? I co glupio wam nedzne s****wa, kupie sobie wszystko co chce. W mojej pieknej wielkiej nieskazitelnej Polsce! Hoi wamw dooopy emugracyjne szczury, sram na was.

Gość liliowa4455
krótko i nie na temat: Bóg kocha was niewyobrażalnie wielką miłością, pamiętajcie że to życie skończy się kiedyś a wtedy staniecie z Nim twarzą w twarz, myślcie o tym spotkaniu już teraz, to realne, to się naprawdę stanie, żyjcie tak by było to miłe spotkanie, on chce dla was wszystkiego co najlepsze i mając większą wiedzę od was- lepiej wie co takim właśnie jest !!!

Gość Jaś Pytalski
KateMidd 2012.10.06 Ja sie dopisuję - wróciłam i żałuję bardzo. W Polsce pomimo swietnych zarobków- pieniadze rozchodza sie błyskawicznie nie wiadomo nawet na co..... xxxxx Co uważasz za "świetne" zarobki w Polsce? czy to liczba czterocyfrowa?

Gość gość
99.9% postow polaczkow o pieniadzach. Ciekawe ile tego do grobu zabierzecie debile. Ja w UK nie jestem dla pieniedzy :) a wam nieudacznicy tylko funciki we lbach.

Gość gość
Jesteś nieudacznikiem i dlatego siedzisz w UK

Gość gość
Hehe obchodzi mnie co myslisz

Gość gość
gość dziś Jesteś nieudacznikiem i dlatego siedzisz w UK xxx bo w Polsce tylko sami geniusze zostali sami najmądrzejsi, najwspanialsi, najlepiej wykształceni... dlatego w Polsce jest tak jak jest

Gość gość
gość 2015.12.11 Pyerdolone antypolskie szczury. Lepiej zyc u siebie w syfie niz nie u siebie w nie syfie. Taka prawda wy yebane niemoty. xxx Siedzą dwa owsiki w d***e. Ojciec z synem. Syn pyta: - Tato, jak wyjrzę z d**y na świat to co to jest to żółte? - To żółte synu to słońce. - A to niebieskie? - Niebieskie synu to niebo. - A to zielone, tato? - Zielone synu to trawa. - Tato! Jaki piękny jest ten świat, a tu tak brzydko i gównianie! Czy nie możemy żyć tam? Czemu my siedzimy ciągle w tej d***e? - Bo to jest nasza Ojczyzna synu!

Gość gość
Ojojoj alez blysnales dowc**em pazdzierzu. Juz koniec? Mozna sie smiac? :D Eebany nieudacznik bez zadnej tozsamosci narodowej.

Gość gość
Ten kawał to normalnie jej życiowe motto. Skąd ty go nieudaczniku wyciągnąłeś? Pieprzona niemota. Gnij w uka antypolska kurefko i liż męskie jajca, szmato bez honoru.