Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blondyna.d

czyfra + czy polsat cyfrowy - co lepiej

Polecane posty

Kobitki pomocy... chcemy z mężem się \"ucywiliwować\" :) i tak myślimy nad cyfrą albo nad polsatem.. byłam dziś i tu i tu, podłączenie i tu i tu ok 200zł a miesięcznie wg pakietu od 20 do 145zł... ale do rzeczy: w cyfrze w pakiecie za 20zł jest tylko MiniMini, a za 40 zł jest MiniMini i ZigZap... a w polsacie cyfrowym za 38zł jest Jeyix, Cartoon Network i jakiś BBC CBEEBIES.. nic mi te nazwy nie mówią :( co może być ciekawsze dla 2,5 letniego Szkraba ??? co byście poleciły ???

dla dziecka w tym wieku ciekawsze bedzie mini mini, bo carton network to glupawka:O bbc ceebies tez jest ok z tego co pamietam, tzn przynajmniej bylo 3 lata temu...

ale ja bym wybrala polsat cyfrowy zeby ogladac \"pierwsza milosc\" :P a dziecku powinno wystarczyc kilka ulubionych dvd, przynajmniej jest pelna kontrola co oglada;)

no ja znam tylko ten Jetix i wg mnie to on się wcale nie nadaje dla dzieci - moja chrześnica go namiętnie ogląda - jakieś czarodziejki czy coś takiego... a CN to mi się zdawał bardziej dla przedszkolaków... no qrcze sama nie wiem...

a w ulotce Polsatku piszą że ten cały BBC CBEEBIES to "interaktywny, zabawny i kształcący kanał dla przedszkolaków"...

Gość ** ** * *** ** *** *** *** ***
ani Jeyix ani Cartoon Network nie nadają się dla 2 latka. pierwsze jats jak dla mnie dla 5-7 latków, drugie dla 8-14 latków. mini mini jest najlepsze. wystarczy ci jeden kanał, bo na innych programach też są bajki i programy dla maluchów. bez przesady dziecko nie musi mieć masy kanałów.

nie no ja dziś jestem jednak Blondi :) doczytałam w tej całej ulotce że za drobną dopłatą mogę dokupić pakiet Bajeczka: - BOOMERANG - bajki dla najmłodszych w pol i ang wersji jezykowej - JETIX PLAY - kanał tv z bajkami dla najmłodszych dzieci. w kanale tym dominują łagodne bajki dla maluchów oraz programy edukacyjne i bądz tu człowieku mądry :(

no dokładnie - nie potrzebuje kilku kanałów - mi wystarczy jeden ale w miarę mądry.. bo jetixa jak narazie to ja nawet darmowo nie chce...

ale cobyście Kobiety poleciły - polsat czy cyfrę? bo oferta to jedno ale hmm "wadliwość" i "awaryjność" to drugie..

my mamy telewizje n. jest tutaj suuuuuperowy kanal baby tv. przeuroczy, jak najbardziej odpowiedni dla dzieci do 2-3 lat. uczacy itd. polecam. jest tu jeszcze jim jam, dla 3-5-latkow. jetix play rowniez, nie polecam, jest dal 4-5letnich dzieci (moim zdaniem). a ten cbbeebies pamietam ze tam byly teletubisie, barney, czyli wlasnie dla maluchow w wieku twojego syna.;)

Gość fhjfgjh
bierz cyfre +, najtańszy pakiet i idz z karta na giełde elektroniczną tam za pare zł przerobią Ci karte tak ze wszystkie kanały bedziesz miała, ja mam juz od ponad roku i za 18 zł mam wszystkie kanały (ok.900) a kosztowało mnie to zgrzewke piwa

wydaje mi sie ze polsat jest ok :-) z programow dla dzieci to jest jeszcze disney channel ale nie wiem dla jakiego przedzialu wiekowego jest przeznaczony bo maja coreczka jeszcze za malutka na kazdy :-) a z reszta w polsacie masz duzo fajnych kanalow za niewielka cene :-)

Gość tatarata
Ja mam pakiet polsatu za 37,90.Dla dzieci jest tutaj jeszcze disney channel. Jettixa mój 3 letni syn w ogóle nie ogląda,przeważnie cbeebies i disney channel a na Cartoonie tylko wybrane bajki bo jak leci coś o mordobiciu to od razu przełaczam. Mieliśmy juz polsat i jak nam się umowa kończyła sprawdziliśmy ofertę cyfry ale nam nie odpowiadała i przedłużyliśmy polsatu

A ja mam jakiś zwykły pakiet kablówki mam te wszystkie kanały. Jest ich ok 80.No fakt nie mam HBO czy Canal+ , ale mi nie potrzebne one są. A nie wydałabym na telewizyjny abonament 150zł. ż reszta chyba nie jestem maniakiem tv

Ja też mam w domu Polsat, tyle że u nas nie ma dzieci więc w tym temacie Ci nie pomogę:P co do \"wadliwości\" i \"awaryjności\" jest naprawdę ok. Mój brat w Anglii też ma Polsat i również nie narzeka:)

ja akurat kablówki na bank nie wezme bo nie dość że kosztuje 47zł! to jeszcze umowa to dodatkowo bardzo częto bywają jakieś przerwy, awarie lub coś takego i to szczególnie rano... ja wolałabym cyfre czy polsat - noo coś \"przenośnego\" bo nie wiem jak długo tu jeszcze pomieszkamy...

my mamy cyfre. jak dla mnie z tych programów dla dzieci tylko mini mini sie dla dzieci nadaje. reszta to głownie bajki o robotach albo porabanych czarodziejkach na wpól rozebranych. dla 2 latka zdecydowanie polecam mini mini tam są naprawde fajne spokojne bajeczki i mozna sie z nich duzo rzeczy nauczyć. a jesli chodzi o cyfre czy polsat to nie mam pojecia jakie tam sa promocje i jakie ceny. musisz porównac.

acha kosztuje nas to 38 zl i jeszcze sie nie zdarzyly zadne przerwy ani awarie a wlasnie mija rok jak ją mamy. jedyne problemy to byl popsuty dekoder ale nam odrazu wymienili na nowy i jest ok.

w cyfrze w pakiecie podstawowym za 40zł jest MiniMini i ZigZap co to za program ten ZigZap?? Nada się dla 2 latka?

eee to lipnie :( Sudiuje tą Cyfrę i Disney Chanel jest tylko w pakiecie komfortowym za 60zł - a to mi się nie podoba :(

blondyna mini mini ci styknie. od 6 do 20 non stop bajki. bedziesz miala juz powyzej uszu bajek... u nas w sumie sie oglada tylko mini mini tvn style i tvn 24 reszta programów to kicha...

Gość ajajajajajajajajaja
moja corka ma 2.5 i oglada boomerang i cbeebies w cyfrowym polsacie na boomerangu bajki sa typu tom and jerry jettsonowie scooby doo mis yogi itp a cbbebies to naprawde kanal edukacyjny ostatnio mala ogladala cos o kolorach i zna juz kolory bajka o cyferkach a ona liczy co prawda jeden trzy cztery trzy ale mysle ze uczy sie powoli

A JA NIE POLECAM CYFROWEGO POLSATU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OWSZEM GDY PŁACIŁAM W CZASIE TRWANIA UMOWY WSZYSTKO BYŁO OK ALE POBLEMY ZACZEŁY SIE GDY POSTANOWILAM ZREZYGNOWAC Z USŁUG CYFROWEGO POLSATU A TEGO NIKOMU NIE POLECAM NAJPIERW NAPISALI ZE MAM ZALEGLOSCI CHOC ICH NIE MIALAM POTEM ZE ZA POZNO WYSLALAM PISMO BO POWINNO DOJSC DO 12 A DOSZLO 17 TAK WIEC W REZULTACIE PLACILAM ZA CYFROWY POLSAT DODATKOWE TRZY RATY CHOC NIE KOZYSTALAM Z ICH USLUG POLECAM WSZYSTKO OPRÓCZ CYFROWEGO POLSATU

Gość osobiście uważam
że CBEEBIES jest super!! Zwłaszcza dla takich maluszków 2.5-3 latka! Synek moich znajomych tylko to oglądał zanim poszedł do przedszkola i nauczył się wielu piosenek itp. właśnie stamtąd. Bajeczki i programy edukacyjne bardzo "łagodne". Polecam!

Gość mama klaudii
my mamy cyfrowy polsat i nie zamienię juz na nic przetestowaliśmy "N" drogie to i cyfre + zawsze jakis byl kłopot z kanałów dla dzieci to moja jeszcze nie oglada bo za mała ale cartoon net. --to bajki dla większych dzieci zresztą w większości paskudne disney chanel -- bajki disneya takie normalne kacze opowiesci , mała syrenka , alladyn itp. rano też jest coś dla maluchów właśnie z myszką miki i innymi takie dla najmłodszych bbc c babies -- takie bajeczki dla najmłodszych ( coś ala teletubisie z kukiełkami, cyferki śpiewające czy różne zadania specjalne co robią misie itd. ) disney xd --to dla starszych dzieci jetix/ jetix play - tez dla starszych strasznie duzo mordobicia i takie głupie te bajki boomerang --- to bajki głównie tj kot tip top , scoobee doo , flinstonowie

Gość mama klaudii
am nadzieje ze cos poogłam :)

Gość drente
tylko c+ latwo,tanio i przyjemnie.Full wypas,sport,film,rozrywka,muzyka,bajki.Teraz 50% taniej