Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To ja tylko ja

Czy na kafe są jeszcze samotne dziewczyny?

Polecane posty

Gość zelek jablkowy
Witam :) Deszczowo i niedzielnie, dzis akurat jablkowo :P

Cześć dziewczyny! Jak minęła niedziela? Madchen, miło Cię tu widzieć. To nie jest nasze pierwsze spotkanie :)

No cóż, skoro nie ma chętnych do rozmowy, to życzę wszystkim miłego tygodnia i spadam pod kołdrę. Dobranoc!

Gość fajna ja
hej hej wszystkim samotnym kobietom :) moge sie dolaczyc :P?

Gość zelek jablkowy
hehe, kąputerze, coz za zwiezla charakterystyka idealnego faceta :D

zawsze wydawało mi się, że to wszyscy tacy powinni być, mówię o tych trzech pierwszych cechach:) ale chyba za bardzo wierzyłem w ludzi:/ nie masz wielkich wymagań:) i naprawdę tak trudno o takich facetów?

Myslalam ze na takiego trafilam, ale okazal się niestety popaprancem zyciowym ( Z grubsza rzecz ujmując na poczatku byl chorobliwie zazdrosny, mial pretensje ze nie chcialam sie angazowac, decydowal za mnie itp Ot, co niezgodnosc charakterow...A i chcial zeby dookola niego chodzic non stop, ciagle mowil, ze nie ma pieniedzy, a pracy nie szukal.

no to rzeczywiście niewypał:o możesz się tylko cieszyć, że to już za Tobą.

Staram się, choc to trudne, bo jeszcze niestety o nim mysle, a on juz ma inna. Umowilam się niedawno z facetem,ale ewidentnie chodziło mu o koleżankę do seksu, więc jak na razie porażka w tym temacie. :O

Myślec już chyba nie warto, co potwierdziłaś w powyższym, prawda? Wiem, że serce nie sługa, ale czasem trzeba się w końcu obudzić:o Miałem tak samo, także wiem jak to jest, nie jest proste. A za takich facetów jak ten ostatni to nie zostaje mi nic więcej jak tylko się wstydzić:o W końcu to mój podgatunek:)

No nie wierzę, że tu taka cisza. Wczoraj tylko poszedłem spać, to towarzystwo się rozflirtowało.

kąputerku w stolicy to chyba największy wybór:) Także trzymam kciuki za Ciebie:)