Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To ja tylko ja

Czy na kafe są jeszcze samotne dziewczyny?

Polecane posty

ależ Ty dociekliwy jesteś:) gg na wierzchu mam często, czasem jak przekształcam stopke sie gdzies zawieruszy, nic się nie stało:D

No już taki jestem drobiazgowy. Muszę wszystko mieć czarno na białym. Teraz wszystko wiem, jest to zapisane i zawsze wrazie wątpliwości można do tego wrócić.

to co napisałam? nie, bo nie napisałam żadnej nieprawdy

Sądziłem, że chodzi o wyblakłość zainteresowań, a nie faktów z Twojego życia. Dobra, dajmy temu spokój.

których zainteresowań:) :P? ---- ja o faktach jeszcze nie pisałam:) zreszta kafe jest zbyt publiczne..

Wyblaknięciu zainteresowania Tobą. Przepraszam, ale mam chyba kłopot z ubraniem myśli w słowa. :) Ot pomyślałem, że chcesz bym pytał teraz nim ewentualnie wyblaknie moje zainteresowanie Twoją osobą.

Gość zelek bananowy
no, jestem :P

Wyblaknięciu zainteresowania Tobą. Przepraszam, ale mam chyba kłopot z ubraniem myśli w słowa. nie zawędrowałam tak daleko w tym myśleniu jak Ty.;) Ot pomyślałem, że chcesz bym pytał teraz nim ewentualnie wyblaknie moje zainteresowanie Twoją osobą. ja nigdy nie chce żeby ktoś pytał, ale jak pyta to pasuje odpowiedzieć:P a jesli zainteresowanie mialoby minąc to po co zbyt dużo pytać:P pokrętna:P:D;) --------- jakie masz objawy ales

hehe nie masz chcicy? lub jak ktos napisał wściełej macicy>?

Gość zelek bananowy
a zmieniam, zmieniam..., nie ma to jak zelki w roznych smakach, te same ciagle sa nuuuudne

hehe to nie tak gg, jak chcesz pytać to pytaj:Podpowiem w zależności od pytania wiedziałam ze to pokrętnie napisałam, i że pewnie źle mnie zrozumiesz:P