Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To ja tylko ja

Czy na kafe są jeszcze samotne dziewczyny?

Polecane posty

Gość zelek bananowy
A ja niestety z Lublina :(

Gość zelek bananowy
Kiedys do Warszawy bardzo chetnie, na razie nie moge, dlatego zapraszam Ciebie GG :) Ale zdradz prosze swoje nieprzyzwoite marzenia

Dlaczego nie możesz? Dla chcącego nic trudnego! Przyjedziesz to opowiem Ci o moich nieprzyzwoitych marzeniach. Nawet jestem skłonny te najbardziej pikantne epizody wyszeptać Ci na uszko.

Gość zelek bananowy
Chcesz mnie meczyc niepewnoscia tak dlugo??? Zdradz prosze choc odrobinke, to ja w zamian zdradze Ci swoje,

No dobrze - Marzę by poczuć te wszystkie zelkowe smaki. Mam też inne zmysły, więc jestem ciekaw zapachu, dotyku, wyglądu...

Gość zelek bananowy
Brzmisz bardzo intrygujaco, GG :) Aczkolwiek, jak wiadomo, zelki mozna posmakowac- wybrancom, :P

Gość zelek bananowy
Zdradzisz swoj wiek?

Gdybym był choć ciut intrygujący, to jeszcze dziś byś wsiadła do pociągu. Ty jednak jesteś nieugięta co mnie martwi.

Gość zelek bananowy
Heh, jestem nieugieta z natury, troszeczke, niestety... Ale jakbys nie byl intrygujacy to bym z Toba nie rozmawiala, z kazdym slowem intrygujesz mnie coraz bardziej.

Gość zelek bananowy
32?? to tylko ciut wiecej ode mnie, po Twoich wypowiedziach myslalam ze masz co najmniej 60 :P A w domu zona i dwoje dzieci? :P

To z moich wypowiedzi emanuje taki mocher? Żony nie mam, bo żadna mnie nie chce, a dzieci nie mam bo nie potrafię robić.

Gość zelek bananowy
Heh, dzieki Nocny Jastrzebiu za rade :) GG, dlaczego zadna Cie nie chce?

Gość zelek bananowy
Hmm, wiec mowisz ze jestes goracy... Zdradzisz swoje podejscie?

Oj, długo by o tym pisać. Nie uznaję m.in. formalizacji związków, wspólnot majątkowych i takie tam. Kobiety są raczej tradycjonalistkami w tym zakresie. Mnie to nie kręci zupełnie, a wręcz wywołuje swojego rodzaju klaustrofobię. Potrafię kochać, potrafię zapewnić bezpieczeństwo, ale nie potrafię ograniczać się jakimiś wg mnie chorymi (brakuje mi słowa). Oczywiście to nie chodzi, że jestem babiarzem i dlatego unikam formalizacji związku by zawsze mieć otwartą furtkę. Jestem człowiekiem rodzinnym, domatorem, stały w uczuciach, ale cenie sobie ponad wszystko niezależność. Dlatego właśnie jestem sam a babki traktują mnie tylko jako byka rozpłodowego. Ot taki smutny mój żywot. Przepraszam, już się nie będę użalał.

Gość zelek bananowy
cholercia, czyzbs czytal w moich myslach ?? :P moze jestem nietypowa kobieta, ale uwazam ze formalizacja zwiazku jest dobra tylko wtedy gdy ma sie jakies sprawy materialne do uregulowania, jako gwarancja milosci to doopa, bo papierek milosci nie zapewni, a co do dzieci to ja nie przepadam, od razu mowie

Zelek, coś mi za bardzo tu pasujesz. Obawiam się, że w efekcie końcowym możesz się okazać panem marianem :)

Gość zelek bananowy
Buehehehee, o to jeszcze nigdy nikt mnie nie podejrzewal :P Zapewniam ze panem marianem nie jestem, jak mowilam nietypowa ze mnie kobieta troszke, czy dodac ze nie cierpie gotowania, sprzatania i prasowania?

Gość zelek bananowy
Wady?? to sa zalety :P Hmm, chyba z kilku powodów, jakoś dobrze mi samej, lubie niezaleznosc, duzo facetow szuka kobiety by miec kucharke czy sprzataczke a ja sorry, nie bede nimi, oczywiscie partnerskie podzielenie obowiazkow to co innego poza tym, jestem troche niesmiala :P

Zelku, napisz do mnie na gg, albo idziemy spać, bo wszyscy chyba już poszli, a nie chce mi sie czekać tyle na Twoje odp. Taki kurde niecierpliwy jestem.

Gość zelek bananowy
ok, to mozemy sie przenisc na gg, mi sie spac nie chce,