Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To ja tylko ja

Czy na kafe są jeszcze samotne dziewczyny?

Polecane posty

Ty masz wogóle tą macice? bo to Twoje oko takie zwodne jest:P

Gość zelek bananowy
Hmmm, przygotowałam cytrynowy lub pomaranczowy... co Ty na to?

Zelku, jeśli nadejdzie ten dzień, że będziesz smakować wiśniowo, to będzie to szczególna chwila w życiu mym. Nie oprę się wtedy Tobie :)

no wiesz, jak Ci umkneło:P -- żelek przeszedł i odrazu sie mną przestałeś interesować;) a na gg napisałam.

Gość zelek bananowy
Wiśniowe zelki maja w sobie to cos :) na pewno kiedys nim bede podobnież jak malinowym..

Gość zelek bananowy
Marzysz o zelkach? (moge byc i czekoladka)

unheard, dla mnie sobota to tak samo jak i poniedziałek. Siedzę w domu bo i co tu robić? Zelek, marzę o... Zresztą, to nieważne o czym przecież.

Rozumiem gg, dla mnie sobota to okazja do spotkania ze znajomymi, ale jakoś nie mam ochoty ostatnio na siedzenie po knajpach. Nawet jak już sie wybiorę to szybko uciekam do domu.

Gość zelek bananowy
No napisz o czym, w koncu tutaj mozesz bezkarnie, chyba ze bardzo nie chcesz, nie bede wymuszac a ja siedze w sobote na kafe bo nic ciekawszego nie mam do roboty, po prostu, mam ochote pojsc do kina ale nie mam z kim, a samej mi glupio :P

Oj nie chciałybyście poznać moich marzeń. One mogą być nieprzyzwoite. Zelek, chodź ze mną do kina. Dobranoc Złośliwa. Śpij słodko.

ja chyba już stara jestem, bo lubie siedzieć w domu i szkoda mi tracić weekendu na siedzenie w zakopconej knajpie:) ---

ciekawe czy już lodowisko otwarli, bo ja tam musze iść

Deko, kolejna cecha wspólna. Mnie też knajpy nie kręcą, ale ja jestem od Ciebie ze 3 razy starszy, więc to normalne :) Dobranoc Unheard.

Gość zelek bananowy
Wiesz ze Twoje wymawianie się tylko pobudza moja ciekawość? :P Na pewno Twoje marzenia, GG, nie są bardziej nieprzyzwoite od moich :P Co do kina, czytalam ze mieszkasz w Warszawie, troszke daleko ode mnie niestety Dobranoc tym co ida spac

Zelek, przyjedź do mnie. W końcu co to dla Ciebie taki wyjazd... Mieszkam sam, więc miejsca tu dla Ciebie sporo. Do kina też będziemy mieli blisko.