Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zodiakalna777

jakie są wasze znaki zodiaku i wasze wady??

Polecane posty

Gość czarownica tratra
strzelec jest nas wielu:D przewazaja skoprpiony, kiedys w astrologii uwazano ze skorpiony to psycghopaci-juz wszytsko jasne skad takie watki niektore sa na forum hehe.. a wracajac do mych wad: bałaganiarstwo, lenistwo, czasami szczerosc az do bolu, czasami bezczelnosc, brak zorganizowania czasami kompletny.

Gość czarownica tratra
w sumie ja jestem zadowolona ze jestem strzelec, sympatyczny znak, nie chcialabym byc: skorpionem, baranem, bykiem na pewno..i waga bo spod takiego znaku jest jedna bardzo poje**na osobka..

Gość lula____
Waga - czasem leniuszek ze mnie - jestem czasami za dobra dla ludzi i oni to wykorzystują - nadwrażliwość psychiczna :) na chamstwo, prostactwo, złośliwą krytykę... - czasem cięty język (jak się zdenerwuję) co by tu jeszcze... na razie nie przypominam sobie więcej

Gość lula____
:) oooo ale to nie ja :)

Koleżanka mi właśnie powiedziała, że jestem wredna, złośliwa, szczera do bólu, cyniczna i... cos tam jeszcze dodała, ale przecież to same zalety a nie wady ;)

Ja jestem byczkiem. Wad mam tyle, że nie sposób wszystkich wymienić ;)

Gość Byk byk byczek
nic mnie tak nie wnerwia jak fałszywe oskarżanie ludzi i brak sprawiedliwości ... wszędzie prawda do bólu

Skorpion. Nie mam wad, a moja największą zaleta jest skromność :-D

Gość jkooio
strzelec: choleryczna, wszystko robie zbyt perfekcyjnie, zbyt emocjonalnie biore życie...

Gość Just-rybka
a ja jestem Rybka xP wady: długo śpię, zawsze musze postawić na swoim, lubię "rządzić" i być na pierwszym miejscu, bardzo wrażliwa, zazdrosna, denerwuje sie jak mi coś nie wychodzi, a jak już mam zły dzień to.. nie podchodź hmmm i nie wiem xP ale zwykle jak czytam znaczenie swojego znaku zodiaku albo znaczenie imienia to wszystko mi się zgadza. xD a co do lwów to mój tata jest lwem a mama baranem hehe i musze przyznać, że taki związek jest taki sobie, w przypadku moich rodziców. lew za bardzo chwalipięta xP

Gość Suzue
Rak: - leń - sztywniara - pamiętam każdą krzywdę - kiedy mam zły humor, lepiej zejść mi z drogi... - mściwa - egoistka - nie umiem odmawiać pomocy i to mnie denerwuje - wrażliwa na krytykę i fałszywe oszczerstwa, na chamstwo, na ludzi, którzy się rządzą - bujam w obłokach I tak nawiasem... nie ma ludzi idealnych. Każdy ma jakieś wady.

Lew: * zbyt wrazliwa * przesadnie punktualna * rozkapryszona jak mała dziewczynka * niekonsekwentna * czasami temperament mnie ponosi poza tym jestem bez wad:D ...istny aniołek;)

Gość Szczera Nietaktowna
Jestem Strzelec :) Pozdrawiam wszystkie Strzelce :) Moje wady: -Szczera aż do bólu, często niepotrzebnie, ale nie potrafię się pohamować, żeby czegoś nie powiedzieć - Lubię przesadzać i wyolbrzymiać wszystko, podczas sporu często coś tak wyolbrzymię, że aż mi się śmiać chce, a robię to dlatego, bo muszę mieć zawsze rację. Raczej nigdy nie przyznaję komuś racji, trwam uparcie przy swoim -Jak się wkurzę, to przeklinam niestety (a nie jest trudno mnie wkurzyć) -Bywam bezczelna -Bywam złośliwa "ukrycie", czyli nie mówię czegoś wprost, a wbijam szpilki, aluzje jadowite, ktoś wie o co mi chodzi, a nie ma w sumie jak się odnieść do tego -Nie przyznaje się do błędów

Gość cool story, bro
Mało koziorożców -jestem lewniwa do granic możliwości - rozrzutna, nic nie zaoszczedzę - jak kogoś nie lubię, to daję mu to do zrozumienia moim zachowaniem, nie potrafię udawać jak np. Wagi - nie cierpię sportu, w ogóle ruchu, na szczęście jestem bardzo szczupła ;) - ciężko mi sie otworzyć przed płcią przeciwną, ciężko mi w ogole wejśc w związek