Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moje dokómęty

Szukam filigranowej dziewczyny 20-33 lat. Warto!

Polecane posty

Gość dziwny jestes facet
moze to i lepsze niz kobiety zyrafy

Gość choleraaa
nagradza sie psa gdy jest grzeczny :) mi moze sprawic jakas drobna przyjemnosc

Gość nieśmiała dziewczyna 30

Gość choleraaa
zawsze to moze byc przyjemnosc jedzenia :)

No tak, za szybko kliknęłam :). Sympatyczny jesteś, powodzenia w poszukiwaniach.

Witaj Nieśmiała. Dziękuję za dobre słowo. Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi :) Cholera, a to tak lubisz jeść? Dasz się zabrać gdzieś na pyszne jedzonko?

🖐️ 😘

Gość choleraaa
lubie jesc- chyba jak kazdy :) niestety dzieli nas jakies 1500km wiec w najblizszym czasie nic z tego

Gość Smętna Orchidea
13:12 Moje dokómęty Smętna, skąd więc Twój post skoro nie chcesz takiego partnera? Ogólnie rzecz biorąc wyraża mój żal odnośnie kondycji męskiej części społeczeństwa :( oraz smutek z tego powodu, że najbardziej pożądanymi warościami są te czysto fizyczne i najbardziej przemijalne :( Gdybym jednak chciał z Tobą polemizować, to powiedz mi po czym poznajesz, że ten facet będzie Ci towarzyszył do grobowej deski bez względu na wszystko? Nie ma takiej rzeczy, po której można poznać, że facet będzie mi towarzyszył do grobowej deski, niestety. Natomiast zdarzają się takowe, po których można wnioskować w drugą stronę - że zapewne będzie mnie zdradzał. A mianowicie wtedy, gdy zwraca uwagę przede wszystkim na fizyczność. Jak Ty :(

I co Cholera, nie przyjedziesz do mnie? Nie smutno Ci tam na obczyźnie? Smętna, wiesz, nie wiem czy chce mi się z Tobą wdawać w dyskusje. Dziwny jesteś pisała, że małe i chude to brzydkie i coś ze mną nie tak, że szukam brzydkiej. Ty teraz piszesz, że przejawiam wszelkie predyspozycje by się interesować ładnymi. No i tak można w nieskończoność. Ustaliliśmy, że nie mógłbym być dobrym materiałem na Twojego partnera i przy tym zostańmy.

Gość Smętna Orchidea
Nie. Ja miałam na myśli, że chude są uważane za ładne. No jestem szczupła. I co z tego. Kiedyś byłam grubsza. Przez to byłam człowiekiem gorszej jakości? Ja Ci piszę, że zwracasz za dużą uwagę na wygląd. A Dziwne pewnie pisała jak pisała, bo jest okrąglejsza i chciała się dowartościować. Jak ktoś nie ma argumentów, to przestaje dyskutować. OK. Rozumiem :D

Gość choleraaa
nie nie jest mi smutno z tego powodu, przynajmniej tu nie slysze tekstow " kiedy wyjdziesz za maz, kiedy urodzisz dziecko, lata leca itd " :D przeciez mam na to wszystko czas

Gość dziwny jestes facet
😠 nie musze sie dowartosciowywac bo waze 60 kg, fakt kiedys bylam grubsza i bylam taką osoba jak teraz, jestem srednio wysoka, w miare szczupla ale nie chuda, duzy cyc, dłuzsze wlosy i wkurza mnie jak jedyne kryterium dla faceta to wygląd. Mam kilku znajomych co teraz jak jestem chudsza nagle chcą sie umawia ze mną, ja grzecznie odmawiam, ale mam ochote na jakąś malą zemste za kiedys

Tak, nie mam argumentów i dlatego nie wdaje się w te dyskusje. Siedzę sobie tu w necie i patrzę na was wybierając co lepszą pannę. Po co mi szukać w realu. Ja wolę tu w necie posiedzieć, bo tu każdą rozmówczynię widać i jako ten wzrokowiec mam uciechę dla oka. A że jak na początku zaznaczyłem musi mieć 160,53 cm, 48,61 kg, włosy ciemno blond ale nie więcej niż 41% odcienia blond i koniecznie do ramion ani cm dłużej, to mam wszystko jak na dłoni.

Gość choleraaa
a 53 cm to w czym mam miec ??? :D

Gość Marciaczka
Moje dokómęty Tak, nie mam argumentów i dlatego nie wdaje się w te dyskusje. Siedzę sobie tu w necie i patrzę na was wybierając co lepszą pannę. Po co mi szukać w realu. Ja wolę tu w necie posiedzieć, bo tu każdą rozmówczynię widać i jako ten wzrokowiec mam uciechę dla oka. A że jak na początku zaznaczyłem musi mieć 160,53 cm, 48,61 kg, włosy ciemno blond ale nie więcej niż 41% odcienia blond i koniecznie do ramion ani cm dłużej, to mam wszystko jak na dłoni. Jednak piszesz bzdury :( Nie, na necie tego nie widać, ale masz wymagania co do wyglądu i chcesz je zweryfikować w realu. A widzę, że faktycznie nie masz argumętów, Smętna strzeliła celnie?

Cholera, doskonale Cię rozumiem. Jak ja mam serdecznie dość wszelkich stereotypów... No cóż, gdybyś jednak trochę zatęskniła, to wpadnij do stolicy.

Gość choleraaa
mieszkasz w stolicy to moze wsiadz do samolotu w kierunku........2h lotu i jestes u mnie :)

Gość dziwny jestes facet
no wlasnie tacy niektorzy są, wlosy muszą byc takiego koloru a nie innego, biust musi byc 75 B a nie 70 D, oczy muszą byc niebieskie, wzost musi byc 175 dla lubiacych wysokie albo 150 dla lubiacych niskie, bo inaczej ani rusz tak wlasnie patrzycie, tylko z tych waszych wymagan i tak moze wyjsc niezła brzydota :D

Wow! Jaki wysyp babek lubiących wzrokowców :) Temat topiku jest na tyle jasny, że trafienie przypadkiem wykluczone. Miło! Która pierwsza w kolejce ze zdjęciami?

Cholera, ja się boję takich wyzwań. Ja nie należę do ludzi światowych. Jak nie widać pałacu kultury to ja zawracam :D Poza tym co Ci po takim gościu, który ocenia kobiety tylko na podstawie twarzy, piersi i tyłka?

Gość dziwny jestes facet
chłopie ale powiedz co to za roznica czy kobieta ma 160 czy 170, pomijam duze odchyły w stylu 100 kg czy 40, co to za roznica? ciekawe co bys powiedzial jakby kobieta szukala faceta z konkretnym samochodem, ford jest zły, chce faceta z audi :O

Gość choleraaa
przeciez mnie nie oceniales wiec........ randka w ciemno jest najlepsza;)

Gość filigranowa dziewczyna Śląsk
To może ja się zakwalifikuję - 165 cm, 49 kg, brunetka, brązowe oczy, lat 30? chociaż pewnie nie, minus za brak odcieni blondu ;), za wysoka i za dużo ważę ;) ;) ;)