Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rianananana

mam pytanie do doswiadczonych seksualnie facetow

Polecane posty

"Tamari dzieki ,ale to gnida którą olałam na jakims topiku" kultura bije od Ciebie na kilometr :P

"nie pierwszy i nie ostatni znając moje mozliwosci" jak sie ma takie możliwości :D :P

Kwiatek - to zalezy od Twojego wyczucia, zdolnosci percepcyjnych i inteligencji... czyli jednak nie masz szans :P:P

przeciez ja to juz pisalem złośliwa - Tobie sie tez na oczy rzuciło jak komikowi? :P

Kwiatek - pierwsza lekcja... Miara faceta jest to, zeby nie obrazac sie na nawet ostre słowa kobiet i na dodatek umiejetnie obrócic je w żart tak by nieco zawstydzic kobiete jej poprzednim zachowaniem oraz dać mozliwosc wybrniecia z niezrecznej sytuacji

"Komik uswiadom tej gnidzie ze taki jak TY jest dla mnie ideałem faceta " Złosliwko - miło mi niezmiernie czytac te słowa, ale Kwiatek alias gnida twierdzi, ze zna Twe preferencje...

smiem zasugerowac ze kwiatuszek ma kłopoty ze zrozumieniem tekstu pisanego napisałam JAK TY,a nie TY(tłumaczenie dla gnid.....ideał dla mnie faceta to charakter podobny do takiego jaki reprezentuje facet o pseudonimie komiczne,mile widziany blondyn)

nie czytacie forum :D " 17:18 _Kwiatek oni ze złośliwą pasują do siebie " ale spoko komi, ja sie nie wtracam miedzy Ciebie a złośliwą

złośliwa, ja moge miec taki charakter ale pytanie brzmi czy chce ci takiego siebie pokazac :P

Kwiatku - ja nie jestm blondynem... co wiecej jestem biegunowo odlegly od kazdego blondyna na tym swiecie :D

To żaden wstyd. Ale niektórzy mogą snuć przypuszczenia, że taka kobieta musi mieć jakieś problemy natury emocjonalnej lub z akceptacja siebie, skoro jest jeszcze dziewicą. Z drugiej strony może być nieśmiała, czy też pruderyjna. Wydaje mi się, że nie warto zwlekać z utrata dziewictwa bardzo długo. Co nie znaczy, że należy przeżyć swój pierwszy raz z byle kim i byle gdzie :P

ale chrzanicie ja potrzebje frajera na meza, ktory bedzie sprzatal i gotowal a cyniczny i wrednawy moze byc moj kochanek:P

"co wiecej jestem biegunowo odlegly od kazdego blondyna na tym swiecie " wspaniale i pogratulowac mamusi i tatusiowi :P

złośliwa - jak bede potzrebowal kochanki w Krk to sie do ciebie zgłosze, juz to mowilem :P

Tamari - bo komiczne chetnie wychędożyłby złośliwą chociaż internetowo, a złośliwa szuka blondyna na gwałt :P