Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodaaaaaaaaaaa

mierzylam temperature 33.6 stopnia....

Polecane posty

Gość saranowak
Nie narzekam na termometr NonContact. Można w ciągu sekundy sprawdzić gorączkę

Gość dariadziadkowiec
Polecałabym mój termometr nonContact, poręczny, z czytelnym wyświetlaczem, łatwo się przełącza między funkcjami.

Gość Arekjj
Ja też polecam nonContact

Gość magdatik
Szybko wyskakuje mi wynik w aparacie Non Contact, podczerwień jest czuła, łapie obiekt od zaraz.

Gość gość
Wpisz sobie w Google Sanity BABY TEMP + KOMPRES FLEX 10X10 - maja teraz w zestawie - bardzo dobry termometr

Gość gość
Dotarł do mnie parę dni temu Zestaw gorączkowy od Sanity i wszystko jest okej, zadnych usterek itp. w zestawie było dużo taniej niż jakby miala termometr i kompres osobno brac

Gość gość
Może się przydać w domu Zestaw gorączkowy jaki Sanity w promocji sprzedaje ostatnio, termometr super mierzy bez kontaktu przez podczerwień!

Gość AnnMadaxx
będziesz żyła 2 razy dłużej jak to mówiła ekscelencja w seksmisji :)

Gość gość
Sanity ma coś takiego w ofercie jak zestaw gorączkowy, chodzi o termometr BabyTemp+kompres żelowy mini, termometr jest bezdotykowy, żel można chłodzić ale też podgrzać, polecam coś takiego, przydaje się przy przeziębieniach bardzo. ;)

Gość gość
Przydaje mi się w domu zestaw BabyTemp+kompres żelowy mini Sanity, dwie rzeczy bez których przy gorączce trudno się obejść – szybki termometr i zimny okład żeby zbić tempkę.

Gość gość
Mam to samo! Super sprawa polecam każdemu a zwłaszcza jak ma się małe dzieci to taki szybki bezdotykowy termometr potrafi się przydać.

Gość gość
Namówiona przez psiapsiółkę kupiłam sobie ten zestaw z BabyTemp i kompresem i daje radę. Termometr nie gubi sygnału szybko podaje wynik a kompres długo trzyma zimno nic z niego nie cieknie duża wygoda

Gość gość
Zainwestowaliśmy w BabyTemp + kompres już rok temu. Cały czas kompres i termometr sprawne w dobrym stanie nic się nie zepsuło w międzyczasie.

Gość JA HAshimoto
ja mam hashimoto i moja temperatura wynosi 34.4-35 C. Goraczka sie nazczyna od 36 C wtedy kiedy u normalnego czlowieka taka temperatura jest normalna. dlatego jesli w pracy czulam sie chora , ze mam goraczke to i tak nie zostawalam zwolniona tego dnia do domu bo przeciez mialam 36 C:p

Gość gość
Też używamy zestawu termometr BabyTemp + kompres i też sobie chwalę. Termometr rewelacja, bardzo szybki, precyzyjny. Jeśli chodzi o kompres to można przyłożyć wygodne do skroni i przynieść ulgę dziecku przy naprawdę wysokiej gorączce..zresztą taki zimny kompres przydaje się też choćby na ból zęba.

Gość gość
Polecam Classic XL bardzo dobry termometr w szklanej obudowie, tradycyjny zupełnie analogowy i co ważne – bez rtenci!!

Gość gość
Nie wiem jakim cudem rozwaliłam ten kompres co był razem z termometrem w zestawie ;/ powiedzicie, czy warto mi reklamować? czy lepiej odpuscic.

Gość renata
Dnia 22.10.2018 o 15:18, Gość gość napisał:

Też używamy zestawu termometr BabyTemp + kompres i też sobie chwalę. Termometr rewelacja, bardzo szybki, precyzyjny. Jeśli chodzi o kompres to można przyłożyć wygodne do skroni i przynieść ulgę dziecku przy naprawdę wysokiej gorączce..zresztą taki zimny kompres przydaje się też choćby na ból zęba.

Mam też BabyTemp+kompres i nie narzekam. Bezawaryjny termometr, kompres też nie niszczeje nie rwie się nie pęka itp.

Gość nie chce cie straszyc

ale wampiry Maja nizsza temperature

Gość darr

Termometr kupowaliśmy w zestawie BabyTemp+kompres żelowy mini czyli dodatkowo mamy tutaj jeszcze kompres do robienia okładów na zimno albo ciepło. Przydatne rozwiązanie, na zimno kompres najlepiej działa przy gorączce, a na ciepło to chociażby dobrze rozluźnia, łagodzi napięcia np. przy bólach brzucha.

Gość magda

Jak chodzi o bezdotykowe termometry to bez wątpienia przy dziecku warto kupić, jaki konkretnie to już kwestia indywidualna czy baby temp czy fast temp co się komu podoba. Ale sami się przekonacie, że użyjecie go szybciej niż wam się to będzie wydawało.

Gość rrr
Dnia 4.02.2019 o 15:26, Gość darr napisał:

Termometr kupowaliśmy w zestawie BabyTemp+kompres żelowy mini czyli dodatkowo mamy tutaj jeszcze kompres do robienia okładów na zimno albo ciepło. Przydatne rozwiązanie, na zimno kompres najlepiej działa przy gorączce, a na ciepło to chociażby dobrze rozluźnia, łagodzi napięcia np. przy bólach brzucha.

tez polecam