Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usycham z miłości.

Musiałam zerwać z facetem którego kocham

Polecane posty

dziwię się taki dziewczynom.... jak mnie facet olewał, to nawet jeśli byłam maksymalnie zauroczona/zakochana to jestem na tyle dumna, że zrywałam kontakt. w domu sobie trochę popłakałam, ale przecież to nie koniec świata.... kopać w dupę takich głupków

Gość FANTAZJA_
a moze jesli to ci pomoze idz do niego poloz sie na wycieraczke i blagaj o spotkanie no przeciez to czysta glupota prosic kogos a szczegolnie takiego frajera o odrobine czulosci czy czegos tam troszke honoru moja droga wloz zolta koszulke lidera i lec do przodu przez zycie nie ten to nastepny

Gość usycham z miłości.
Dziekuje Wam. Jestem osobą słabą psychicznie, bylam w nim tak zaślepiona, że żyłam chwilą, nie myślałam nawet o przyszłosci. Po prostu tak jakbym sie wyłączyła troche. Liczył sie tylko on. Teraz nastała szara rzeczywistosc, tak ciezko mi sie zmobilizowac do jakiegos dzialania bez tej mojej myśli , że dajmy na to w sobote go spotkam.

Gość usycham z miłości.
Myslicie ze poznam kogos komu faktycznie moze na mnie zalezec?

Gość FANTAZJA_
dziewczyno sloneczko swieci idz na spacer do parku usmiechaj sie do ludzi nawet wtedy kiedy jestes smutna bo niggdy nie wiesz kiedy ktos sie w tobie zakocha

Gość usycham z miłości.
Dziekuje... trzymam za słowo :)

Gość dfsd
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞ ۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞ ۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞ ۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞ ۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞ ۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞ ۩۩

Gość gość
Rozstanie jest jednym z najgorszych doświadczeń w życiu i nawet jeśli mamy bliskich i przyjaciół to i tak musimy sobie z tym poradzić sami. Byłam w depresji i chciałam umrzeć. Każde postanowienie wzięcia się w garść kończyło się porażką. Musiałam go odzyskać. Zamówiłam rytuał miłosny ze strony http://urok-milosny.pl choć nie do końca wierzyłam że się powiedzie. Ale jednak miło się zaskoczyłam. Na początku nie działo się nic, ale po 5 tygodniach zaczął szukac kontaktu. Po kolejnych trzech zaproponował spotkanie podczas którego wróciliśmy do siebie.