Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szeptowa

Jesienny topik

Polecane posty

Poszkuje towarzystwa na wieczory jesienne. Ot tak pogawędzić przy butelce wina, zagryzając krakersami... Tyle tematów dla trzydziestek, ale tam już grono szeroko znajome. Może uda się zebrać chętnych na wspólne wieczory jesienne... :)

Jeśli tylko masz Nimfo ochotę, zostań ze mną :) Będzie mi naprawdę miło. Ja mam odrobinę ponad trzydziestkę. Rodzinę i sowje jakieś życie z nim związane. Mieszkam pod Warszawą. Lubię poznawać ludzi :)

Trzydziestka po czy trzydziestka przed ;) Liczą się chęci :) Crazy...zatem witam. Biszkopty w zamian ? Jaki wina lubicie ?

Hm, problemy to nieodzowny atrybut życia. To oznacza też, że żyjemy ;) choć wolę inne atrybuty :D Słodka nalewka wiśniowa zda się Nimfo ? :)

też racja ;) a mnie naszła ochota na kalafiora, takiego w panierce... znacie przepis na takowego? jakiś dobry, sprawdzony najlepiej.

Gość Ewelina z Kędzierzyna
szeptowa lepiej zajmij się mężem i dziećmi. a jeśli ich nie masz to poszukaj męża i rób dzieci a nie pierdolisz głupoty. jak sie od internetu uzależniłaś to do psychologa na terapię zapraszam.

Ewelina z Kędzierzyna - jeśli coś się nie podoba to po co zaglądasz na ten topic... Ja nie wiem skąd się tacy zawistni ludzie biorą... Najlepiej takich ignorować.

kalafiora w panierce, to się najpierw myje kalafiora, potem sie go wkłada do gara i zalewa wodą no i gotuje az się zrobi miękii, potem sie bułke tarta podsmaża na patelni i polewa kalafiora, ja jeszcze posypuje goracego wiórkami sera gouda. Ale sezon na kalafiory już przeszedł chyba :P

wiem, że przeszedł, ale mnie jakoś tak wzięło... albo na brokuły/brukselkę... mój chłop dzisiaj wyleciał do Londynu, wraca dopiero za miesiąc 😭 miesiąc sama w domu, w obcym mieście, chyba się załamię :(

No tak... tylko gary i niańczenie dzieci. Stereotyp Ewelino...skądś tam. Nie szukam podpowiedzi a ludzi. Nie zmuszam, jesli się nie pododba pierdzielenie...zajrzyj tem, gdzie nie pierdzielą ;) Ja obtaczam kalafiora najpierw w jajku a potem w bułce i takowego wcinam :) Pychota...

ładna pogoda w Warszawie, odwiozłam chłopa na lotnisko i przeszłam się trochę po pobliskim parku... taką jesień uwielbiam :)

Gość Ewelina z Kędzierzyna
No ale chwileczkę. Odżegnujecie sie od garów, a jak do tej pory to rozmawiacie tylko o garach: gotowanie kalafiora i picie nalewki. No i mąż, który wyjechał za granicę. Bo przecież rozmowy o - powiedzmy - antymaterii nie wchodzą w grę.

Cola, czemu w obcym mieście ? Cięzko przetrwać miesiąc, ale da sie ;) Pomyśl, jak tęsknota Was zbliży..z jaką radością będziesz oczekiwała powrotu :)