Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szeptowa

Jesienny topik

Polecane posty

No ja już po kawce,papierosku,a coś słodkiego to wieczorkiem do podusi;)batonik czy coś jeszcze bardziej bombowego:)

Cola, mam odrotnie. Wiecznie sie odchydzam, aczkolwiek sama nie wiem z czego.. Toż chyba nałóg już :P A tak uwielbiam słodkie rzeczy. I chipsy też. Dawajcie na stół to co mamy. Kisiel dostawiam o smaku żurawinowmy. Nimfa, czy to zaspokoi Twoje pragnienie ? :) Dobra...okresowa jestem z bólami cholernymi. Na tabletkach jadę przez dwa dni,. Dobrze, że przez weekend, bo miesiąc temu, zielona byłam z bólu i tez miałam odlot bliski :(

może pomogły by Wam tabletki antykoncepcyjne,dla mnie rewelacja!!!Zero bólu,nudności mdłości itp.,A też mnie męczyło wcześniej.

nooo juz jakies kilka lat temu mnie wzielo i teraz staram sie tryzmac to co osiagnelam tyloma wyrzeczeniami silna wole heh do teraz sie zastanawiam skad te silna wole wziela ;) nigdy nie bylam gruba ale tak jakos postanowilam cos zmienic teraz staram sie nie wracac do zlych nawykowi trzymac co niektore zmiany jak np herbatki:) ... pisalyscie o prawo jazdy.. ja mam, udalos ie zdac juz kilka lat temu i mam juz swoje autko bez ktorego nie wyobrazam sobie teraz zycia.. heh od "dobrego" czlowiek sie uzaleznia

... a dzieci nie mam i na razie sie nie zapowiada, z reszta nie ciagnie mnie.. moze dlatego hehe ze od jakiegos czasu sama jestem.. czyli brak zyciowego partnera co wszyscy na okolo uwazaja za dziwoe w moim przypadku ;)

ja pół swojego życia singielką byłam i było mi wyśmienicie, dobrze, cudownie, ale jak poznałam już tego, który się doczepił do mnie jak rzep, to nie mam wyjścia i znosić muszę. Tak bardziej poważnie, uwielbiam go ❤️

Słyszałam, że ból ustaje po pierwszej ciąży. A w czasie okresu biorę Ketonal forte bo nic innego nie pomaga i to nie żeby jedna tabletkę tylko w ciągu dnia potrafie zjeść ze 4 albo 5.

Dziewczyny, jak wszystko ma swoje plusy i minusy. Kiedy byłam singielką wydawało mi się, że tak pozostanie. Teraz kiedy jestem życiowo mężatką, nie potrafiłabym już być singlem. A może tylko tak mi się zdaje ? :P

Też mi się podobało jak byłam singielką, byłam niezależna itp. Ale podświadomie szukałam kogoś, brakowało mi czasem jakiegoś przytulenia i osoby ktorej naprawdę na mnie zależy:)

szeptowa, też tak myślałam... pewnie potrafiłabym być znowu singielką, długo byłam, mam teraz 30 lat z moim chłopem jestem od 2, więc praktycznie do 28 roku życia byłam sama i było mi naprawdę egoistycznie wygodnie i dobrze, gdybym rozstała się z chłopem, to... sama nie wiem, nie myślę o tym, bo wiem, że odnalazły się dwie połówki i będzie nam dane przeżyć do końca...

Nimfa...jadę na tym samym. Nic nie pomaga. Zazdrozczę tym koleżankom z pracy, które nie odczuwają żadnych dolegliwości. Jstemm już dawno, dawno po ciąży i nic lepiej...a nawet gorzej :) 😠

Cola, tak pewnie masz rację. Tylko przez tyle lat człowiek przyzwyczaja się do duetu. Gdyby tak nagle było solo...kwestia czasu pewnie...

cola czyli jest dla swiatelko w tunelu heh ze sama nie zostane ;) ze moze ktos mnie "dorwie" hehehe aaa tabletki anty sa rewelacyjne to fakt , sama sprawdzalam i nie mam rzadnych dolegliwosci miesiaczkowych dzieki nim :) a ja zrobilam sobie kakao bo juz sama nie wiedzialam na co mam ochotke... slodkie przede wszystkim noooo a pozniej moze te chpsy skusza lub ciasteczka;)

ja tez spogladam na supernianie.. te dzieciaki sa niemozliwe a niania rzeczywiscie niesamowita:)

Czas honoru bardzo mi się podoba. Teraz albo nihdt oglądam od kilku odcinków. Zaczynam dopiero łapać o co chodzi i kto z kim. Ogólnie jestem anty tv, chyba, że leci House, albo jakiś koncert :) To tyleaaa jeszcze tuż przed wyjściem tv meteo, zachaczam pogodę, bądż coś związanego z ogrodem :D

noo teraz albo nigdy tez ogladam.. wiec popcorn obowiazkowo a co do singielki to bardzo mi to odpowiada, wlasne mieszkanie, samochod, satysfakcjonujaca praca i poza tym wszystko mam tak jak ja chce.. wyjscie ze znajomymi kiedy chce.. joga... czy wzykle leniuchowanie ale tak jest jak piszecie ze podswiadomie jednak czegos brakuje i czegos jeszcze sie pragnie ehhhh tej czulosci, bliskosci

I ja wyjde się przespacerować póki ładna aura sprzyja :) Będę też póżniej :)