Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szeptowa

Jesienny topik

Polecane posty

no na głownej stronie takie bzdety jak nie o seksie to o jak ja wyglądam jakby normalnie nie można było napisać

To moje skojarzenie to ....lepiej nie pytajcie;)A tak nawiasem mówiąc to przydałaby sie taka ''palpitacja''mnie,bo mąż daaaaleko a do świąt jeszcze dalej:-P

Gapiszon...każdemu wg potrzeb :) Palpitacje ludzka rzecz...oby skuteczne :P:D Ryjku, dobrze, że znalazłaś u nas miejsce. czasem może być i o sexie, nieprawdaż dziewczyny ? Ludzka rzecz. Ale nie tyl, by "palpitacje" nas dosięgły :P:P:P

a mi to juz tak chyba ododchudzania zostalo ze z czrnej herbaty zrezygnowalam w ogole, teraz tylko zielona, owocowa jak juz i obowiazkowo czerwona, kawy nie pijam w ogole nooo chyba ze rozpuszczelna z mleczkiem i zero cukru jedynie slodzik :)

ja mam ciasteczka to wszystkich zapraszam i kawke sie zrobi ,kto chce czarną bo mam,nawet z mleczkiem sie znajdzie

Misia, no coś Ty!! w życiu się nie odchudzałam, a nie raz miałam ochotę, przynajmniej ze 3-4kg zrzucić, tak dla samej siebie, ale gdzie tam, ja mam zawsze wieczorną ochotę na coś maksymalnie kalorycznego i nie dałabym rady.

Misia...myślałam, że opuściłaś szacowne grono :) Czerwonej nie piłam...nigdy. Ale zawsze jest ten pierwszy raz :)

ojoj dziwczyny ja uwielbiam zlodycze.. ciasteczka cyz tez kawalek jakiegos placuszka.. serniczka hmmmm lubie tez chipsy orzeszki i takie tam przegryzki uhhh.. zgrowa bo w boczki idzie, ale jakos sie trzyamam puki co i ten kalafior z bulka tarta, super sprawa.. a czy wy rowniez te bulke z maselkiem robicie?czy tak sama sypiecie?