Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryczeć mi się chce

chłopak mnie wyśmiał...

Polecane posty

Duży plus dla Ciebie autorko, że miałaś jakiś pomysł (nieważne jaki) i strałaś się. A Twój chłopina to krótko mówiąc cham bez taktu.:O Zastanów się czy warto być z ikmś takim, kto Cię nie docenia, ba, nawet wyśmiewa się z Ciebie. Ale najpierw otwarcie pogadajcie🖐️

Gość eeeeeee
kurde,gra erotyczna powinna się facetowi spodobac bez względu na okazje:O dziwny jakiś

Gość do dupy z tym wszystkim
człowiek się stara, a nawet głupiego uśmiechu w zamian nie dostanie...

Gość Antonoi de
On cie nie kocha chodzi mu tylko o seks !!!! uważaj na niego !

Gość o seks tylko
przecież ta gra właśnie seksem miała się kończyć. czyli dla niego niby raj. a on spać poszedł ;(

Gość NieGrzecznaAga24
może on już nie moze:D hehe

Gość to mnie pocieszyłaś Aga

Bardzo ci wspolczuje, nie martw sie moj tez czasami ma takie dzikie fazy, wczoraj mnie wkurzyl tym jak powiedzial, ze jak moja mama go nie zaakceptuje to sie rozstaniemy... a jestemy razem 10 miesiecy... super co?

Gość Już nie dziecko.
jakis dziwny jak to mama,to co on sie chajta z twoja mamą? to on chodzi z nią czy z tobą?naprawde chyba zjadł grzyby nieświeże..

jestem tego samego zdania co ty! tez mu tak powiedzialam, on twierdzi ze ma dosc tego ze moja mama nie ma przekonania do niego i nie chce psychicznie siebie i mnie meczyc, wiec poki co czeka na zmiany bo jak nie nastapia to sie rozstaniemy po 10 miechach!!! dla mnie to smieszne ale u niego takie okresy w zyciu bywaja jego glupota czasami jest porazajaca.. kocham go, ale moglby myslec co mowi;p

Gość bo faceci
myślą tylko o sobie. żeby im było wygodnie. żeby im było dobrze.

taak to prawda, mysla tylko o sobie i nie patrza na nasze potrzeby, a zeby takiego wychowac to trzeba sie naprodukowac.. udalo sie wam chociaz troche podtresowac waszego mena?

Gość Już nie dziecko.
HEHE TY WIESZ CO A PYTAłAS CZY CIE KOCHA? SPYTAJ GO A MOZE ON ZAKOCHAł SIE W TWOJEJ MAMIE;P A CZEGO MA DOSC? JESZCZE BEDA GORSZE CHWILE DUZO RAZEM MUSICIE ZNIESC NIE TYLKO JAKIES TAK FOSZKI MAMUSI;] CZY ON TO WIE?ZE Z KOBIETAMI NIE JEST łATWO..Z KAZDYMI!MAMY SIOSTRY CóRKI...NIECH SIE SZYKUJE I PRZYZWYCZAJA MILENCIU;]

Gość troszeczkę
np: już nie mlaska przy jedzeniu i nie używa słowa "DAŁN", juz wynosi skarpetki do pralki, a nie pod łózko; juz myje zęby dwa razy dziennie, ograniczył fajki, nie gwizdże jak wstaje rano do roboty, i jeszcze tam kilka takich pierdół :)

Gość Już nie dziecko.
ON MA DOSC DOBRE SOBIE..;] HEHE TERAZ MA DOSC ACO POWIE PO 7 LATACH? HEHE POWIE..MAM DOSC TWOJEJ MAMIE NIE SMAKUJE MóJ OBIAD WYPROWADZAM SIE.;;HEHE

Gość Już nie dziecko.
mój liczy się z moim zdaniem...lepiej całuje..bo tak to strasznie całował...nie chciałam temus ie z nim spotykac...rzucał się jak na mieso a dziś...niejdna moze mi zazdrosci..;) stał się kulturalniejszy.. otwiera mi drzwi stara sie nie knac nic nie robi na siłe..przeczytał ksiazke choc nigdy tego nie robił..;] czasami warto troche pouczyc mężczyn..zeby sie zaczeli starac...ale ogólnie jest dziecinny..;] i chamski hehe ale nie dla mnie na szczescie;]