Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurka wodnista hehe

Jeszcze tylko 3 dni

Polecane posty

Gość kurka wodnista hehe

Za 3 dni powinnam dostać @ .... ma nadzieję że tak się nie stanie. Staraliśmy się o to z mężem przez 3 dni podczas owulacji (tak przypuszczam, bo w tym miesiącu olałam mierzenie temperatury - ale cykle mam jak w zegarku 28 dni ... raz za czas trafi się 26). Jest więc spora szansa na dzidziusia. Od kilku dni pobolewa mnie brzuch jak przed okresem, ale mam ciągle takie dziwne kłucie po prawej stronie brzucha...tego nie było nigdy. Zastanawiam się czy te kłucia są, czy ja się może nakręcam za bardzo i wnikam za mocno w swoje odczucia...ale dzisiaj to już były tak wyraźne kłucia i skurcze, że nie mam żadnych wątpliwości. Próbowałam wczoraj zrobić test...wiem za wczesnie ... i to jeszcze wieczorem Wyszedł oczywiście negatyw. Ale dziś to się tak nakręciłam, ze jak przyjdzie ta @ to sie chyba załamię. No to tyle :) Tak się tylko chciałam pożalić. Jak są jakieś dziewczyny w podobnej sytuacji - piszcie :D Moze będziemy w czerwcu mamuśkami...o ja Cie jak mi się micha sama śmieje!!!!!! :D :D

Gość kurka wodnista hehe
mnie też lewy....a napisałma faktycznie że prawy .. :D ale to taki szczególik. Kurde ja coraz bardziej zaczynam w to wierzyć. Czekałam na to dłuuuuuugo :D :D :D

Gość kurka wodnista hehe
ja jutro mam zamiar zrobić drugi :D Bo przecież juz nie wytrzymam ... :D :D :D

Gość kurka wodnista hehe
napewno dam znać!!!!!

Gość witooojcie
witam! Ja równiez mam w tym miesiącu szanse... Tylko że dopiero wczoraj "pracowaliśmy";) Wczoraj miałam 14dc więc może akurat sie udało. To byłoby moje drugie dziecko. Też jestem ciekawa co będzie...dajcie znac jak u Was! Pozdrawiam!

witam dziewczyny no to mnie pocieszyłyście ja mam te ż w tym cyklu kłucie w jajniku (prawym) czego nie było w poprzednim miesiącu kłuje mnie od około 5-6 dni czyli tydzień przed @ a dostać @ mam 02.10 lub 03.10 mierzyłam temp i mam 37,4 mam nadzieję że nie spadnie. tyle szukałam w necie o tym kłuciu przed @ ale się nie doczytałam aż tu nagle ten topik. obym się nie nakręciła bo jak przyjdzie @ to załamka

Gość aja inaczej
dziewczyny powiedzcie mi jedno: jak to czujecie, ze boli prawy lub lewy jajnik?:O gdzie to sie odczuwa i jaki to bol? mnie chyba nigdy nie boli:O

Gość kurka wodnista hehe
Alusia...to my jesteśmy poprostu w identycznej sytuacji :D Ja też okresu mam nie dostać :P w piątek lub sobotę. I też szukam jak głupia o tym kłuciu dzisiaj cały dzień. A jak wpisuje w google kłucie w podbrzuszu to mi same wątki ciążowe się wyswietlają... przez to się tak nakręcilam i postanowiłam tu o tym napisać.

Gość kurka wodnista hehe
aja inaczej... to czuć taki tęy ból...przeszywanie....cz tam skurcze (nie wiem jak to opisać) z prawe lub lewejk strony. I to jest tak nisko sporo poniżej pępka...że można się domyślić...bo tam są janiki :)

Gość kurka wodnista hehe
własciwie to już bliżej nogi niż pępka :P

Gość aja inaczej
kurka wodnista:) i to jest znak, ze to moze byc ciaza? bo kluje chyba tez w dniu owulacji czy jak to jhest wlasciwie? kiedy kluje i na co wskazuje? czy to zqwsze objaw ciazy?

Gość kurka wodnista hehe
a i jeszcze jedna sprawa...optymizmem napawa mnie również fakt, że zawsze kilka dni przed okresem cycki mialam bolące i opuchnięte.... i jakby @ miała przyjść w piątek to już takie powinny być....a nie są :D

Gość kurka wodnista hehe
aja inaczej....to niekoniecznie objaw ciąży... Rzeczywiście moze też kłuć w owulację...ale ja juz dawno po owulacji...mi sie teraz okres zbliża. I takiego klucia nie miałam nigdy. W owulacje mnie akurat nic nie kłuje. Objaw pewny to nie jest....ale wiele dziewczyn wspomina że zanim dowiedziały się że bedą mamami, miały takie właśnie bóle i klucia. To jest moment implantacji zarodka... Macica się rozciąga stad te bóle, a janik ( ciałko żółte) zaczyna produkować hormon HCG stąd może kłuć jajnik. No i my się tego trzymamy :D

Gość kurka wodnista hehe
Kłucie może tez powododwać oczywiście jakies choróbsko....ale ja to optymistycznie wykluczam...

nie sugeruj sie bolem jajnika.mnie bolal i bolal i i nic.i nic.w ciazy nie jestem.

Gość kurka wodnista hehe
wiem, wiem.... nie powinnam się tak nakręcać

kurka wodnista ja mam też to kłucie w owulację bo kłuło mnie w 13-14 dzień mojego cyklu ale przez ostatni czas starałam się to obserwować i w poprzednim miesiącu było tylko w dniu owulacji a potem nie (a staramy się 2 miesiąc o dzidziusia) a jeszcze jedno mam to samo cycki bolące tuż przed @ a teraz niccccccccccccc........... a.b.c wiemy że to może być nie ciąża ale ja np staram się obserwować od jakiegoś czasu moje ciało bo decyzję o dziecku podjęliśmy z mężem pół roku temu i każdy najmniejszy objaw inny niż w poprzednich miesiącach to zawsze jakaś nadzieja a po drugie jak bardzo się czegoś pragnie to człowiek sam z siebie się nakręca choć to może nie najlepsze bo potem rozczarowanie.

Gość najszczesliwsza mamka111
macica rozciaga sie w ok.10tyg..nie sugeruj sie tym kluciem,ja czekalam na druga ciaze jakies 8miesiecy,klulo mnie..ogolnie super objawy mialam i nic...psycha bardzo dziala..pamietaj o tym

Gość peelle
Witam! Dziewczyny dołączam się do was w sobotę powinnam dostać okres, tylko że ja nie czuje żadnego kłucia tylko piersi mnie bolą od 19, nigdy tak mocno i wcześnie nie bolały -conajmniej dziwne, dodam że ja jusz jestem mama 5 grudnia mój synek skończy 2 lata przy pierwszej ciąży jakoś czułam że jestem i sutki mi jeszcze przed planowanym okresem wtedy zbrązowiały a teraz mam mieszane uczucia chyba oszaleje a i czuję się jakby grypa mnie łapała:(

Gość kurka wodnista hehe
to ja może odloze ten test na piątek....lepiej....

Gość peelle
ja proponuje odłożyć na poniedziałek, to nie reguła ale ja zrobiłam przy pierwszej ciąży test jakos zaraz po terminie msc i wyszedł że nie jestem za kilka dni powtórzyłam i były dwie kreski jedna bardzo słaba ledwo widoczna dlatego teraz wstrzymam się do poniedziąłku tylko jak tu wytrzymać?

peelle każdy organizm jest inny jednych bolą piersi inni mają kłucie a jeszcze inni nic nie czują to zleży od organizmu tak samo jest jeśli chodzi o @ innych bolą piersi a innych nie itd

Gość kurka wodnista hehe
pelle nie smiej sie ale ja już jeden test zrobilam :P wczoraj wieczorem.....głupota :D

Gość kurka wodnista hehe
ale jak okresu w piątek nie będzie, to nie ma szans żebym do poniedziałku wytrzymała....

przeczytajcie ostatni akapit tego tekstu tam mowa jest o kłuciu zaczyna się od Już w kilka dni od zapłodnienia......

Gość kurka wodnista hehe
alusia...nic nie ma

Gość peelle
wcale nie głupota, żębym miała z kim zostawić małego i trochę więcej kasy mi zostawił mąż na ten tydzień to bym też pobiegła po test no a tak się powstrzymuję bo mały dostrał kataru i pewnie trzeba będzie kupić jakies kropelki. Alusia wiem że każdy organizm jest inny jeśli w mojej wypowiedzi dało się odczuć że jestem innego zdania to przepraszam.

czasami mogą pojawiać się jakieś znaki żę doszło do poczęcia ale z chwilą @ może ulec to wydaleniu z organizmu bo często jest tak że kobieta nie wie że zaszła i dochodzi do samoistnego poronienie i po prostu jest@ .

Gość kurka wodnista hehe
jednym wychodzi 3 dni przd innym 3 dni po... zależy w jakim tempie organizm produkuje HCG.... A wczoraj mnie podkusiło, bo pomyślałam sobie...a jeżeli ten beznadziejnie nudny wieczór może się za 5 minut okazać najszczęśliwszym w moim życiu...to co znaczą te 10 zł....i szlak trafił jeden test. Ale mam jeszcze jeden. Jak je kupowałamtak wczesni (oczywiście z zamiarem uzycia w dniui okresu bla bla bla), to odrazu się zastanawialam, czy to dobry pomysł...bo ja człowiek niecierpliwy jestem i jak mam pod ręką to koniec.