Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurka wodnista hehe

Jeszcze tylko 3 dni

Polecane posty

peele nie masz za co przepraszać po to jest topik żebyśmy sobie popisały i wymieniały się swoimi poglądami i doświadczeniem.

Gość kurka wodnista hehe
w jakim jestescie dziewczyny wieku...bo ja w maju skończyłam 25 i tak sobie myslę że czas mnie zacząl ścigać, bo ja to chętnie trójeczkę..a nawet czwóreczkę ;P a przed 35 pasowałoby się wyrobić

Gość kurka wodnista hehe
a juz widzę że Alusia rok młodsza :)

Gość peelle
tak sobie pomyślałam żę może u mnie to już by niebyło tak czuć tego rozciągania pęcherzyka bo juz w sumie byłam rozciągnięta:0

Gość peelle
ja jestem z listopada 83 :)

Gość kurka wodnista hehe
no to równolatki jesteśmy...tylko ja trochę z tylu z przyrostem :D

Gość kurka wodnista hehe
naturalnym rzecz jasna :D

bedzie dobrze, ja tez tak mialam! :D i tez cycki mnie nie bolaly a pozniej juz po planowanym okresie zaczely tak bolec ze nie moglam spac na brzuchu :) test zrobilam w planowanym dniu okresu wyszedl pozytywny. trzymam za was kciuki dziewczyny

Gość kurka wodnista hehe
katioszkaa....podkręcasz atmosfere... a już się zdystansowałam :P Obyś miala rację :D :D

Gość maciejówka
o... to ja mam tak samo :DDD wszystko dokladnie jak u ciebie, tylko ja mam cykle 32... ale odczucia te same i chyba skusze sie na poranny test jutro - bedzzie to 25dzien. chociaz skoro mam 32 dni cykle to nie wiem cz yejst sens.. powodzenia :)

Gość maciejówka
i tes rocznik 83 jestem jakby co ;)

kurko ja nie mam 24 latek niestety mój pseudo był zajęty niestety ja skończyłam 28 więc jestem chyba najstarsza z was

Gość niestety nie nie regula
w pierwszej ciazy mialam wlasnie takie kłucie a w drugiej nie

Gość kurka wodnista hehe
Dziewczyny zrobiłam ten test. Poczekalam chwile i nic. Po jakimś czasię pojawił się jakby cień 2 kreski ale minęło już dobre 10 minut...może nawet 15. Cień bardzo blady...ale napewno tam był. Jeszcze się nie cieszę, bo sie boje...ale nadzieja coraz większa :D

a ja miałam tak przy obydwu ciążach i tylko w tych cyklach... więc dziewczyny, jeśli jest to dla Was coś dziwnego, co się wcześniej nie zdażało to myślę, że możecie być dobrej mysli... trzymam kciuki za Was wszystkie :)

kurka no to super... ja bym na Twoim miejscu zrobiła betę z krwi...będziesz mieć 100% pewności... badanie możesz zrobić w każdym laboratorium, wynik jest najcześciej tego samego dnia... :)

Gość kurka wodnista hehe
baderka...ale chyba za wczesnie....ja okres miałbym dostać wpiątek...za 2 dni dopiero.

beta z krwi jest o wiele czulszym testem niż te sikane... można ja robic już 8-9 po zapłodnieniu... więc u Ciebie na pewno nie jest za wcześnie :)

kosztuje ok. 30 zł. możesz iść na badania o każdej porze, bo nie trzeba byc na czczo... pobiora ci krew i oznaczą poziom hormonu...na wyniku będziesz mieć podane normy dla ciężarnych i nieciężarnych :)

Gość zycze wam powodzenia
chcialam tylko pocieszyc:) ze moja siostra robila test, i wyszlo ze nie jest w ciazy:( a potem u lekarza jednak okazalo sie ze tak :):):) I teraz mamy w rodzinie cudownego kochanego rozrabiake:) Pozdrawiam

kurka a spójrz na ulotkę testu, który robiłaś... jest tam podana jego czułość?

Gość peelle
U mnie juz nadzieii nie ma, siedzę i płaczę , dostałam @. Nad dzidzią pracowaliśmy drugi msc ale tak na prawdę to nigdy nie uważaliśmy zawsze do końca. cholercia a ja tak długo się do niej psychicznie przygotowywałam po przerzyciach poprzedniej ciąży:( Kurka jak się pojawiła taka słaba kreska to napewno jesteś, ale z gratulacjami jeszcze się wstrzymam żęby nie zapeszyć:)

Gość kasiula 29
Hej.Jesli druga kreska pokazala sie nawet blada to jest to ciaza,u mnie bylo dokladnie tak samo i u wielu moich kolezanek tez tak bylo.Teraz jestem w piatym miesiacu ciazy. Mozna juz pogratulowac owocnej pracy. Pozdrawiam

Gość kurka wodnista hehe
Baderka... to był PRE TEST chyba njpopularniejszy z tego co wiem...jestem już w pracy więć czułości nie sprawdzę. A ta druga bladzieńka krecha pojawiła się po 15 minutach chyba.... to nie wiem. Bo chyba liczy się po 5. Po 30 już wogóle nie ważne.

Gość kurka wodnista hehe
A mnie od rana cholernie boli gardło. byłam wczoraj u bratowej, do której lazałm ze świeżo wyjętym z pod suszarki łbem :/ niby było ciepło...ale jak widać po dzisiejszym podziębieniu ...wystarczyło. Wziełam 2 rutinoscorbiny i tyle....pewnie nic więcej nie wolno...w razie gdyby. A najgorsze że do pracy muszę chodzic...

Gość kasiula 29
Grunt ze sie kreseczka pokazala ale dla pewnosci zrob sobie test w piatek.Ja przed miesiaczka zrobilam sobie dwa testy i wynik byl negatywny,w dniu @ zrobilam jeszcze raz i wyszedl pozytywny. Glowa do gory,bedzie dobrze :)

Gość kurka wodnista hehe
pelle nie płacz....jeśli masz cykle 28 dniowe...to już za tydzień możesz rozpoczynać kolejne staranka :) To tak niedługo :D Test napewno zrobię jutro...gdzie ja bym do piątku wytrzymała

Gość kurka wodnista hehe
baderka właśnie o to chodzi że ja już nie jeden test w zyciu robiłam i niegdy nie było tego cienia.... ale mimo to boję się zacząć cieszyc...bo wiem że im wyżej się wlezie, tym badziej boli upadek :D

Gość a mi sie pokazala tak jak
u ciebie i nie bylam w ciazy :( :( :( :( dwa razy juz tak było :( nie wierze testom :(:( tzn. wierze, ze ale kreska musi sie pojawic do okreslonego czasu, potem nie ma co w to wierzyć :(