Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurka wodnista hehe

Jeszcze tylko 3 dni

Polecane posty

Gość kurka wodnista hehe
:( 3,2 mlU/ml

Gość kurka wodnista hehe
kupiłam sobie paczke Malborasów i idę się odstresować na balkon. A wieczorkiem z męzusiem piwko. I już nigdy przenigdy się nie nakręcam. Bo teraz becze jak poyebana.

nie martw sie :( to dopiero poczetek nie latwo jest zajsc w ciaze jak sie chce, zazwyczaj latwiej jak sie nie chce. na znak solidarnosci tez pojde na balkon i zapale :)

Gość kurka wodnista hehe
Ale dobrze że poszłam, bo bym sie dalej nakręcała... A na okres nic nie wskazuje... pewnie owu było później. W tym miesiącu mierze temperatukę i kupie oleje z wiesiołka.. Tylko na allegro są 2 rodzaje jeden za 16 a drugi za 100 zł. Który powinno się łykać?

Gość kurka wodnista hehe
od 5 do 50 to 1 tydzień, w drugim powinno być od 40 do 1000

Gość hehehe hehe
kłucie po prawej stronie brzucha, to objaw zapalenia wyrostka, lepiej zgłoś się na konsultacje do lekarza:)

Gość kurka wodnista hehe
hehe :D ale u mnie teoretycznie byłby drugi....

Gość kurka wodnista hehe
to było kłucie po lewej ... i tylko wczoraj. Autosugestia pewnie ....

Gość hehehe hehe
aha, ok;):D a może miałaś owulacje z prawego jajnika bo to dosyć dziwny objaw, że po jednej stronie kłuje, tz. według mnie dziwny trochę

spoko , jeszcze bedziesz nam tu pisac ze masz dosc ciazy,ze ci nie dobrze i nie mozesz wstac z lozka wiem cos o tym :) jak nie teraz to nastepnym razem.pomysl pozytywnie ;P znowu macie caly miesiac milych namietnych wieczorow:)

Gość kurka wodnista hehe
Fakt :D

Gość kurka wodnista hehe
Jeszcze mnie czeka rozczarowanie męża...któremu rano wmawialam, że ta kreska tam jest :P

a ja załamana co prawda jutro powinna przyjść @ i jeszcze nie ma ale objawy takie jak w zeszłym miesiącu czyli pojawiła się ból sutków i podbrzusza czyli chy ba nici z tego

Gość kurka wodnista hehe
Alusia jeszcze nic nie wiadomo ... a jakby co, to spotkamy się tu w kolejnym cylku w pełnym składzie... Kurde jakiś pechowy topik....

moje emocje z deczka opadły ale jakaś iskierka jeszcze się tli jak nic z tego to kolejny cykl a jak trzeba to jeszcze jeden g o góry bo 2 miechy starań to jeszcze nie koniec świata

ja mam oeparol wiesiołek w kapsułkach kupiony w aptece nie wiem ile kosztował bo matulka kupowała ja nie jestem w Polsce tylko za granicą więc leciał pocztą samolotową mam nadzieję że się nie przyda

Gość peelle
dziewczyny ja biorę olej z wiesiołka od trzech msc mi nie pomógł :(

Gość kurka wodnista hehe
a który bierzesz?

Gość kurka wodnista hehe
w łaśnie się dowiedziałam że znajoma w ciaży :) innym jakoś łatwiej

Gość peelle
biorę taki w zielonym opakowaniu firmy chyba gal, bierze też go mój syn pani w aptece powiedział że dobry na atopowe zapalenie skóry a i mąż też bierze bo ma nadciśnienie, wogóle to jakiś czas temu brałam opearol ale jest droższy i przeszłam na ten.

hej dziewczyny... wczoraj jak na złość neta mi odcięło i nie mogłam juz zajrzeć... kurczę a myślałam, byłam niemal pewna że będziemy świętować... kurka no to teraz tylko trzeba czekać na @ i zaczynać od nowa... a może Ty miałaś jakoś bardzo późno owulkę i jeszcze nic straconego? w żaden sposób nie chcę Cię nakręcać, tylko napiszę jak to było u mnie... dokładnie 7 dni po owulacji byłam na becie i wynik był gołe zero...nawet nie było nic po przecinku... po 5 dniach od tej bety robiłam test ciążowy i wyszła blada krecha... więc dopóki nie ma @ to może jeszcze jednak nic straconego?

Gość kurka wodnista hehe
To kiedy kobieta nie jest w ciąży powinno wyjść gołe zero? To co oznaczać może ten mój wynik 3,2 ???

Gość ja tez tym testom juz nie
wierzę, lepiej na nie nie zerkac po terminie.

kurka aż tak bardzo to ja się na tym nie znam... ja miałam podobny wynik bety jak Ty na kilka tygodni po porodzie, bo wtedy poziom tego hormonu może byc jeszcze nieco podwyższony... przypuszczam, że nic Ci nie jest, może taka Twoja uroda i masz po prostu taki poziom tego hormonu normalnie... bo byłoby wręcz nieprawdopodobne, gdyby okazało się, że to jednak ciąża...

ale bardziej realne wydaje mi się, że po prostu masz taki poziom tego hormonu normalnie, bo gdy nie jestes w ciąży to on też występuje w śladowych ilościach w naszym organiźmie...

Gość ja tez tym testom juz nie
moze stad ta druga kreska? I u mnie tez? Dalas mi do myslenia :)

Gość kurka wodnista hehe
No i ja sobie też...zaczynam myśleć że skoro dziewczyny miały po zero, to może u mnie dzidziuś był...ale coś poszło nie tak...