Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurka wodnista hehe

Jeszcze tylko 3 dni

Polecane posty

większość testów ciążowqych ma czułość 25 mIU/ml, więc przy takim wyniku nie powinno być II kreski... no chyba, że w takim przypadku kreska a właściwiejej cień pojawia się tak jak u kurki po dłuższym czasie... taki poziom bety jest uważany raczej za stan fizjologiczny organizmu...

Gość kurka wodnista hehe
Ale bezx sensu to, bo przeciez musiałoby wystąpić krwawienie. A jak narazie u mnie nic go nie zapowiada.

kurka dlatego teraz poczekaj do terminu @... jak nie przyjdzie zrób jeszcze jeden test...

czesc dziewczyny, moja mała nie chce jesc mleka cos jej odwala;/ widze ze spekulacje i nadzieje nadal sa:) i dobrze,trzeba miec nadzieje ;)

co tu taka cisza tak się wszystkie staraniami zajęły i nie maja czasu zajrzeć hehe

Gość kurka wodnista hehe
No narazie nie .... Ale juz. się nie łudzę. Już myslę o nastepnym miesiacu. Tylko niech przyłazi małpa jedna, bo tylko oczekiwania wydłuża :P

heh zebys sie nie zdzwila:) moze nie przyjdzie;) ja wyjezdzam na weekend takze dopiero zajrze tu w neidziele wieczorem :) mam nadzieje ze jakies pozytywne info beda:)

Gość kurka wodnista hehe
Alusia gratulacje!!!! :D :D ;D

Witajcie dziewczyny :D alusia1 GRATULUJĘ!!!! 🌻 Z całego serca Wam kibicuję. Mnie samej wydaje się, że to było tak niedawno... A mój syneczek miał tymczasem roczek w niedzielę :D kurko wodnista nie poddawaj się! Ja miałam też blady cień, minimalny na 3 dni przed @ i z każdym dniem był coraz mocniejszy :D Powodzenia!!!

Gość kurka wodnista hehe
Anusia ja się absolutnie nie mam zamiaru poddać :D Ale w tym miesiącu nadziei już nie ma, bo zrobila test beta HCG, który wykazał wynik ujemny. Dobrze że go zrobila, bo okresu ni huhu (miał być wczoraj), więć gdybym nie znała tego wyniku, pewnie niepotrzebnie bym się nakręcała. A potem lament byłby jeszcze większy. Wczoraj zakupilam olejek z wiesiołka i łykam :D

Gość kurka wodnista hehe
a alusia pewnie szaleje z radości :D

Gość natagra
Hej dziewczyny, mogę do Was dołączyć ?

oj szleję szleje razem z moim m szalejemy. dziewczynki uda się na pewno każdej z was mocno w to wierzę i trzymam kciuki

alusia gratulacje :) kurka co do wiesiołka to łyka się go tylko przez pierwszą fazę cyklu od @ do owulacji, potem juz nie można, bo choć to nie jest do końca potwierdzone to według niektórych wiesiołek może powodować skurcze macicy, które w przypadku wczesnej ciąży nie są wskazane... jeśli już chcesz go łykać to poczekaj do @...

Gość natagra
Hej dziewoje ! Od jutra mam dni płodne i może sie wstrzele z moim jajeczkiem :)) fajnie by było....Mam nadzieje, że uda mi sie jak alusii... Gratulacje :)

Gość natagra
a niedługo, wszystkie które chcą, będą wielkie i brzuchate :)) big mammas :)) hihi

Gość kurka wodnista hehe
Baderka masz rację...wyczytałam to co prawda na ulotce, ale po tym badaniu HCG byłam pewna, że moge już je zacząć łykać. Wzięłam tylko dwie i przestałam, bo okresu dalej nie ma. Skurkowaniec nie ma się kiedy spóźniać! Przez ostatni rok chodzil jak w zegarku. A teraz mi tak nerwy szarpie....właśnie - może to przez te moje nerwy.

Gość kurka wodnista hehe
Witaj Natagra ... no i obyś miala rację :D

natagra nic się nie martw tylko do dzieła ja myślałam że na ciążę będę czekać minimum pół roku a tu proszę jaka niespodzianka 2 staranka i już jestem prze szczęśliwa nie mogłam spać bo myślałam że jak się obudzę to będzie tylko sen...

Gość natagra
Gratulacje ! najważniejsze to nie mieć ciśnienia, bo wtedy jest najgorzej :)) Powiedz jakie to uczucie__???

Gość natagra
Kurka, to może jednak zaciążyłas?? Badania też mogą się mylić... Ja musiałam kiedyś morfologię powtarzać, bo wyszło, że jestem ciężko chora...

Gość natagra
Dziewczyny, a Wy to stosujecie jakies specjalne metody ? Nie wiem, nie pijecie w ogóle, nie jecie mięsiwa, kilka dni przed owulacją stosujecie post igraszkowy ?? Człowiek się nasłuchał i mysli...:) Ja w sumie nie robie nic specjalnie nowego...Kocham się dużo i olewam system, lajk oluejs :) może jest jakis wypasiony patent, który na razie znają nieliczni, ale niedługo podbije świat ? :)

czesc dziewczyny wrocilam!! :D alusia gratulacje :) kurka moze zrob test znowu??? bo te badania czasem sa mylne duzo o tym czytalam specjalnie ;/ kurcze moze jednak??? wiem ze znowu ci robie nadzieje :P hehe ja tam narazie sie nie straram bo moja dopiero rok konczy w srodek,ale gdzies za rok jak bede w koncu na swoim to moze:)) co tam u was jak weekend?:) witamy u nas natagra :))

Gość natagra
cześć katioszka :)

kurka jeśli dalej jesteś bez @ to chyba warto powtórzyć teścik co? czekamy na wieści :)

Gość kurka wodnista hehe
Dziewczynki dzisiaj rano małpisko się pojawiło...już wczoraj czułam że tak będzie, bo miałam comiesięczny przejaw agresji i złości :) Więć od dzisiaj startuję z wiesiołkiem i pomiarem temperaturki. Miejmy nadzieje że teraz się uda :D Dziękuje Wam, ze tak dzielnie trzymałyście za mnie kciuki :D