Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parszywie upokorzona

najwieksze upokorzenie w zyciu

Polecane posty

wczoraj u mnie w mieszkaniu byla mala impreze, przyszlo pare znajomych z ktorymi nie widzielismy sie przez wakacje i dopiero wrocicli do miasta na studia. wszyscy popilismy, ja siedzialam u chlopaka na kolanach w pewnym moemcie chlopaki zaczeli gadac o kobiecych tylkach. ja wstalam zeby przelaczyc muzyke, a moj chlopak szarpna mnie za spodenki sciagnal mi je do kolan zlapal za posladki i powiedzial ze w taka dupe wchodzic to dopiero cos:( mialam na sobie tylko malutkie koronkowe stringi:( wszyscy potraktowali to jako zart a ja poczulam sie tak upokorzona jak jeszcze nigdy:( on dzis caly dzien dzwoni zeby przeprosic ale ja juz nie chce miec z nim nic wspolnego:(

no to współczuję też nie miała bym ochoty z nim rozmawiać,nie wiem co bym mu zrobiła ale na pewno miała bym ochotę go zabić!!

Gość salamandrrra
focha? Ja bym nie chciała w zyciu kolesiowi ręki podać, a co dopiero kontynuować związku. Wykazał się totalnym brakiem szacunku

Gość tererenia
myślę że powinnaś dać mu popalić za to co zrobił. zachował się jak idiota. ale ja myslę że w końcu bym mu wybaczyła (oczywiście po długich staraniach z jego strony :D)

Gość ale z niego dupek
widac wazniejszy jest dla niego Twoj tylek, niz Ty jako czlowiek, daj mu popalic; Alkohol go nie usprawiedliwia

Gość wszechwiedzacy czesio
rozstac sie. jedyne wyjscie.

ja sie nie odzywam, jestesmy ze soba od prawie 2 lat ale nigdy wczesniej tak sie nie zachowal. najgorsze bylo to ze poczulam sie jakbym jedyne co w sobie miala wartego jego uwagi to moja pupa:(ktora i tak wszyscy jego koledzy juz widzieli bo sam im pokazal:(

Gość niewyklik
a wczesniej sie nie zorientowalas, ze to prymityw?

a długo byliście ze sobą? może warto go wysłuchać?chociaż pewnie nic sensownego nie powie.

Gość przepraszam
a to huj!! Zerwac, nie odzywac, zapomniec, zablokowac na gg, usunac numer z komork!!

wlasnie nie on sie tak ngdy nie zachowywal co wiecej zawsze odnosil sie do mnie z szacunkiem. choc raz byla taka dziwna sytuacja... mial u siebie na telefonie nasze zdjecie ze wspolnej kapieli, ja co prawda bylam schowana pod piana prawie cala tylko bylo mi widac ramina i piersi ale nie cale, i kiedys jego kumpel zobaczyl te zdjecia a moj chlopak powiedzial mu zeby sie nie slinil.

Gość w sumie ten tekst
że w taką dupę to doopiero można wchodzić a co masz aż taką wielka?

Gość tererenia
skoro jesteście tak długo i się dogadujecie to myślę że nie ma sensu całkowicie z nim się rozstać. na pewno tego żałuje i jest mu glupio i będzie cię musiał przeprosić. a ty daj się długo przepraszać. to nie jest chwilowy flirt ktory można by było zakończyć po takiej akcji, tylko poważny związek, i żeby go zakończyć naprawde to trzeba przemyśleć

Gość przepraszam
w sumie ten tekst----> jestes ordynarnym hamem i wez spiepzaj z tad chyba ze powiesz cos madrego, ale wierzyc moim intuicjom NIE powiesz wiec wynocha!!!

nie nie mam duzego tylka zreszta to nie o to chodzi nawet jakbym miala duzy to jakie to ma znaczenie? on nie powinien sie tak zachowac, a teraz pisze zebym odebrala ze to bylo glupie ale to mial byc zart. ne wiedzialam ze ma tak glupie poczucie humoru:( pozatym zart ma smieszyc wszystkich a mi wcale nie bylo do smiechu i nie chcialam byc przedmiotem tego zartu:(

Gość lola00000
olej go!!!!!! gówniarz!!!!

Gość komunista z Laosu
dobrze ci tak szmato

ja bym pewnie wybaczyła, ale najpierw dała popalić, żeby sobie zapamiętał i to tak porządnie;)

napisal ze nie sadzil ze bede sie wstydzila swojego ciala, bo wystepowalam na takich malych pokazach bielizny, ale to co innego. tam ocenialo sie bielizne dziewczyna jest tylko dodatkiem a on potraktowal mnie jak kawalek miesa:( jest mi z tym zle bo przeciez go kocham ale nie moge uwierzyc ze on mogl mnie tak upokorzyc:( az dzis nie poszlam na zajecia:(

a czemu szmato?

Nie przesadzajcie! Chłopak zachował się jak kretyn, ale to nie powód żeby z nim zrywać. Skoro jesteś z nim 2 lata to przez jeden taki głupi wyskok nie ma co przekreślać wszystkiego.

:D ok- facet zachował się niefajnie ale każdemu zdarza się palnąć głupstwo i popełnić błąd- ale czy jest to powód do rozstania??? w takim wypadku chyba wszystkie związki powinny się rozpaść, bo każdy jakąś idiotyczną sytuację ma za soba- mniejszą lub wiekszą puść focha- niech przeprasza :P a sama potraktuj to z przymrużeniem oka

Gość zws
moja droga - to jest wlasnie taki moment,w ktorym daje sie w gebe przegapilas

Gość oj doradzacze doradzacze
ale to nie jest tak, że skoro wypił alkohol nagle stał się zupełnie inną osobą! chyba lubicie sobie pożartować i masz luźnych znajomych? trudno powiedzieć Ci jakie jest wyjście z tej sytuacji, bo nie wiem jakie macie relacje miedzy soba i z przyjaciolmi. Gdyby moj facet tak zrobil przy ktorejs przyjaciolce itd to bym sie w ogole nie pogniewala tylko, ze on wie przy kim i na ile moze sobie pozwolic czy z alkoholem czy bez...

Gość oj doradzacze doradzacze
a skoro Ty sie tak zbulwersowalas tzn że Twoja bariere totalnie przekroczyl , wiec po co pytasz co masz zrobić skoro sama sobie odpowiedzialas pisząc, ze nie chcesz go juz widziec ani miec z nim nic wspolnego ?

przykro mi, na poczatku gdy przeczytałam text szybko i niedokładnie myslalam ze to jakis kolega i myslalam ze debil, ale jak doczytalam ze to twoj chlopak to wspolczuje ci, wez go kopnij w dupe.. ja to rozumiem podobnie jak ty ze leci na twoja dpe i cie rzuci jak *przytyjesz *znudzisz mu sie.. ej no masakra.. nie wybaczaj mu , niech zaluje

mój facet nigdy tak by się nie zachował :P Więc trudno mi gdybać. Ale uważajcie sobie to za dziwne, ale wolałabym nie mieć już do czynienia z posiadaczem tak żenującego poczucia humoru /:o :P

pisze poniewaz owszem poczulam sie fatalnie ale on nigdy wczesniej mnie nie zawiodl, ja z jednej strony chcialabym nadal z nim byc a z drugiej nie mam ochoty go ogladac. to taka pierwsza sytuacja w moim zyciu i to moj pierwszy powazny chlopak. wczesniej trzymalam sie od chlopakow z daleka, a on zdobyl moje zaufanie dlugo sie staral bo przez ponad rok o mnie zabiegal gdzie totalnie go olewalam a teraz to! nie chce sie na nim mscic no bo jak- mam mu sciagnac spodnie na wykladzie jak wstanie? bez sensu