Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Jestem już tak zdsperowany,że zapłace 2000 PLN każdej która...

Polecane posty

Gość co za ludź
no to bedziesz miec zajecie i nie bedziesz tak gorączkowo myśleć o samotności :) I nie nastawiaj sie ze juz nigdy blablabla... Wydajesz sie być calkiem OK facetem wiec nawer nie probuj mi sie zalamywac, slyszysz? Trzymam kciuki za Ciebie :*

wujek1986ua =========== sympatyczny z Ciebie czlowiek :) i wiesz co? szczerze zycze Ci bys nie znalazl zadnej ,ktora by leciala na Twoja kase. ale za to zycze Ci dziewczyny,ktora pokocha Cie za to jakim jestes czlowiekiem. wierze ,ze tak sie stanie-badz cierpliwy :))

wujek milosci nie kupisz, nawet jej namiastki. Bedziesz mial po prostu dziwke i to nie tylko na wylacznosc. przeczytaj moja stopke pozdrawiam 🌻

Gość co za ludź
T55, masz racje. Ale nie kazda kobieta woli drania.

Gość T55
a ja jednak mysle, ze kazda. Bo ludzie sa rozni, ale maja jakas czesc wpolna. Tą czescia jest wlasnie pociag do drani.

Gość T55
Nie mowiac o tym, ze w "dobrym chlopcu" zakochac sie nie potraficie.

Gość i nagle dzwony dzwonia
T55 a swoja droga to chyba jestes wlasnie takim zakompleksionym "dobrym chlopcem", ktory nie potrafi znalezc sobie dziewczyny

Gość T55
zgadza sie, nie potrafie :) ale dobry nie jestem :P

Gość ofe rma
"Może dlatego jesteś sam, by wiedzieć, co znaczy samotność?" no na pewno. tylko że chętnie z tej wiedzy bym zrezygnował a posmakował może trochę szczęścia i miłości, niemozliwe? :P wiem, tylko sobie tak żartuje.

Gość T55
ale jak mam wiazac sie z takimi idiotkami, to juz wole byc sam, niz dowiedziec sie, ze dziewczyna nigdy mnie nie kochala, a ja moglbym zycie za nia oddac. I dowiedziec sie pozniej, ze zwiazala sie z jakims palantem, ktory jej nie szanuje, a ona zapatrzona w niego, jak w obrazek.

Gość mikaaa27
hej..... zobaczysz przyjdzie i na ciebie czas, milosci sie nie szuka ona sama nas znajduje, zycze Ci tego, bo jestes wartościowym człowiekiem. Pieniądze raczej w tej kwestii zycia szczescia nie dadzą. buziaki

Gość ja sie moge zgodzic
wujeka to jest twoj rocznik w nicku? :-D jak tam to mam tyle lat co TY:-D Jesli jestes przystojny to mozemy ponegocjowac:-P ja jestem ladna wiec nie moge miec byle kogo:-P

Gość mam dzis humorek
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Gość hfiwref
"nie pozostalo mi nic nnego jak zaoferować pieniadze jakiejs kobiecie, żeby zechciala byc moja dziewczyną. 2 tysiace miesiecznie na poczatek, może być ? To nie jest prowokacja ja pisze naprawde poważnie już. Już mam dosyc esow od tych ktore poznaje w stylu tlyko sie we mnie nie zakoch*j, albo mam faceta i mozesz byc moim kumplem. 2 tysiace zlotych za zwiazek. co wy na to zachowujemy sie jak normalna para, kino, spaceryu, kolacje imprezy, czasem jakiś fajny seks. Chetne zapraszam" Hmmm... nie masz tyle kasy żeby kupić człowieka. Pozostaje ci przekonać jakąś metodami bardziej uznanymi i kilkoma różnymi. Szukaj dalej jakiejś która się zakocha (desperacja nie jest atrakcyjna).

Gość marlena000
T55, rób jak chcesz, twoja wola. Ale wydaje mi sie ze z takim podejściem raczej ciezko bedzie ci znalezc dziewczyne. Kto nie ryzykuje ten nie wygrywa. Proste.

Gość T55
Bedzie ciezko, bo teraz jest maly wybor wsrod normalnych dziewczyn :P

Gość chetna
heej j ja sie zgadzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) szczerze :D:D

Gość marlena000
a co rozumiesz pod pojęciem "normalna dziewczyna"?

Gość tralalalalalaal
same dziwne obiekty siedzą na kafe

od dziś koniec z desperacją pojawił sie obiekt zainteresowania :D nie wiem czy to zrzadzenie losu ale wstalem dzis rano w swietnym humorze , z nastawieniem ze pier***e te wszytskie sprawy milosne byc ma to co ma byc i już.. slonko grzalo..jechalem sobie majac wszytsko gdzies i pod granica wszedlem do baru tylko na kawe i poznalem tam interesujaca osobe xD nie to zebym sie napala ale no kupe fajnych ludzi idzie pzonac w zcasie takich wycieczek. a jakie krajobrazy ahhh poezja Dla takich dni jak dzisiejszy warto żyć !

Gość mikaaa27
gratulacjeeee:)

Gość NLP
Wujek, polecam ci metody uwodzenia kobiet metodami programowania neurolingwistycznego. Techniki te pozwalaja ci na zmiane samego siebie na pozbycie sie braku pewnosci. Technikami nlp mozesz poderwac dziewczyne bez problemu ja zmanipulowac, w sklad nlp wchodzi np. skuteczne polcenia hipnotyczne, czy kotwiczenie ktore moze sprawic, ze doprowadzisz dziewczyne do stanu jakiego bedziesz chcial dam ci kilka linkow do stron, a jak chcesz troche wiecej to musisz sobie np. na programach p2p poszukac treningi w formie audio czy cos takigo bo treningi sa drogie ja nlp ucze sie sam od pol roku, to nie jest latwe, ale sie oplaca kiedy stracilem w pewnej sytuacji pewnosc siebie uzylem przygotowanej wczesniej kotwicy efekt byl ciekawy TU MASZ LINKI http://www.nlp.pl/ to jest bardzo ogolnie o nlp warto poczytac http://seducer.blog.onet.pl/ to jest blog mojego guru dzieki jego kontu na you tube dowiedzialem sie o nlp http://www.youtube.com/user/mariokiero tu masz strone zalozona na youtube w pelni poswiecona manipulowaniu kobietami przy pomocy NLP NAPISZ NA MAIL MOJ JAK BYS MIAL JAKIS PROBLEM CHETNIE PoMOGE JAK MASZ PROFIL NA YOU TUBE TO PISZ DO MARIOKIERO TO GURU NLP PS: NLP mozna uzywac nie tylko w uwodzeniu, ale w innych aspektach ktore chcesz w sobie zmienic tez POZDRO