Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Jestem już tak zdsperowany,że zapłace 2000 PLN każdej która...

Polecane posty

zawsze marzylem o takiej dziewczynie milej cieplej wrazliwej nie jakiejs plastkikowej blondi tylko o brunetce z subtelna uroda, raz misie trafilo to moj pseudo przyjaciel rozsypal wszytsko to teraz jestem skazany na zwiazek za kasę, coz takie zycie dlugo ze soba walczylem wenwetrznie zeby zalozyc ten temat ale w koncu moja desperacja i czara goryczy siegnela apogeum

Gość totalna klapa
"mówi sie z kredensem ;)" towarzysz broni z F23? :classic_cool:

Gość ofe rma
"naprawde az taki najgorszy jestem heh" pozwól wujek mówić faktom samym za siebie. tylko że ty zamiast faktów wolisz słuchać złudzeń :D powodzenia.

nie pomoże czytalem kilka takich ksiazek, nijak suche przyklady maja se do rzeczywistosci, kazda kobieta jest inna i na kazda dziala co innego niestety.

Gość Sambrita
a jestes prawiczek? :)

Santo Subtito nie chce Ci odbierać tytułu Nazcelnego Geja Forum.. w końcu tak cieżko na niego zapracowałes..... :D

Gość to może ...
za bardzo naciskasz ludzie boją sie desperatów. Wrzuć na luz.Na wszystko przyjdzie pora, nie poganiaj amora.

wujek jeden raz Ci napiszę a czytaj uważnie: twoje niepowodzenia wypływają z twojej postawy twój stosunek do kobiet MUSI BYĆ w jakiś sposób wadliwy skoro kobiety tak reagują najprawdopodobniej dajesz im mimowolnie do zrozumienia że jesteś słaby bo tak jest w istocie jesteś słaby przez to postrzegany jako mało męski taka słabość wynika z niskiej samooceny (odkrycie na miarę koprenikańskiego przewrotu :D) jeśli nie będziesz pracował nad podwyższeniem jej, rzetelnym podwyższeniem, nie opartym o piękne gadżety, takie jak samochód, nie osiągniesz niczego DOSTRZEGASZ JEDYNIE OBJAWY (niemożność poznania kobiety) a nie przyczyny czyli jeszcze raz: NISKĄ SAMOOCENĘ kłopoty w relacjach z kobietami, brak relacji to jedynie SKUTEK, płacenie z udawane uczucia to najprymitywniejsza forma protezowania bo nawet nie leczenia objawowego... zanalizuj swoje postępowanie

Gość ofe rma
"kazda kobieta jest inna i na kazda dziala co innego niestety." tu się akurat mylisz. na większość kobiet działa to samo dlatego jeden facet jest w stanie poderwać 90 na sto a ty jesteś w stanie poderwać 1 na 200. liczby mogą być nieprawdziwe, ale mam nadzieję że łapiesz samą koncepcję

Gość Sambrita
a ładny jestes? wysoki? z umięśnioną klatą? męski? :)

jak wygladasz eric ile masz lat skad jestes, zrezta przepraszam ale nie moglbym mowic do kobety ERYK dziwnie bym sie czuł

ladny, ja pracuje nad soba ale pewnosc siebe to nie wszytsko jak poznawalem dziewczyny z ktorymi sie spotykalem w ciagu tego roku napawde nie mazalem sie, ze sam ze nie mam.. wrecz dospotkania podchodilem z dystansem....pozniej nagle zazcelo sie cos sypać.. to mam udawac macho mena przed kobeta caly czas, toz to jakas paranoja jest !