Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Jestem już tak zdsperowany,że zapłace 2000 PLN każdej która...

Polecane posty

całkowicie czarny kot- z checia przyjade do KRK i mozemy sie spotkać i pogadac, bardzo lubie to miasto w niedziele tam byłem :D z Berylem musze sie zgodzc czemu kobiety pisza ze lubia wrazliwych a na chlopakow biora sk8** i drani ? a co do brzuszka to zrzucam, zrzucam ale nigdy nie bede patykem coz taka moja urod ai geny ale mi kosciste starsznie kobiety tez nie lza wiec to chyba nie problem ?

Gość ofe rma
widzę że beryl wie o czym mówi. no ale drogie panie lubią jakoś opowidać głodne kawałki.

186 cm a te z ktorymi se spotykalem to nie pasowalo im , ze nie mam 2 metrow bo one tlyko takich lubią, porazilo mnie to jak kobiety lubia samych 2 metrowcow to ja już do zakonu chyba tylko sie nadaje..choc nie wiem czy bym tam wytrzymał :/

Gość szyderczy
problem problem, bo nawet słoniny liczą na księcia z bajki zamiast patrzeć na życie realnie.

Gość lalala523
pokaz nam swoja fotke a my ocenimy :)

I tyle trzeba było przeczytać, żeby się dowiedzieć, że masz 25 kg nadwagi :D ? Skłamałbym, gdybym napisał, że twoja waga nie ma znaczenia, chociaż nie jest to z pewnością jedyne Twoje źrodło problemów.

Gość ofe rma
chyba żebym sobie w łeb strzelił :D

"Brzydal ale do Ciebie nie pasuje taka zabawa,Tyś z tych wrazliwych" Tak, czasami, a czasami ... ;) Dzisiaj mam ochotę być niegrzeczny :P.

no to jakos sa faceci co lubia grube kobity a grubszych facetow juz nikt nie lubi ? to moze od razu mam pojsc na tory pod berlin-wawa express ?

Gość seniorita kaffeteria
dla mnie nadwaga to duzy problem... ale mozesz sobie z znim poradzic! przynajmniej w normie byc

Heh ciezka sprawa Przykro mi ze jestes az tak zdesperowny ale wydaje mi sie ze rok to za malo by dojsc do takiej frustracji i ze nie teog szukasz, za pieniadze mozna miec tylko dziwkę Znam takie jednego desperata, mam cholera sklonnosc do takich bo uwielbiam ich za bezgranicznne uwielbienie do mnie ;) ale jak po 5 dniach powiedził ze mnie kocha stwierdzilam ze to jednak bez sensu Msle ze bez najmniejszego problemu mozesz znales dziewczyne niezaleznie od wygladu, moze tylko szukasz wsrod niewlasciwych Trzymam kciuki a te pieniadze to schowaj do kieszeni bo skusza jakas i moze byc jeszcze gorzej

"Brzydal do spania" Ciepłe łóżeczko a w nim ... Taaa, mam nadzieję nieodległa przyszłość :D. Smaków mi narobiłaś sami .

to "no pewnie " to bylo ponownie do zlosliwej, ktora jak mantre powtarza, ze kobiety lubia wrazliwych

i dla pocieszenia powiem Ci ze owy desperat z mojej histori byl gruba a ja wazylam wtedy 48kg :) wiec nie o tusze tu chodzi :)

Gość Franekk23
\"aha!Kobiety lubia miskow\" Bearsów? :classic_cool:

Gość całkowicie czarny kot
25 kilo - sporo idź na basen - pływanie dobrze rzeźbi sylwetkę:-)

Gość olejzpierwszego
mysle ze taniej wyjdzie ci placic dziwkom... placisz i wymagasz... a jak ktorejs sponsoring zaproponujesz to nagle zachce mieszkania i bedzie sie chciala pykac tylko ze 2 razy w tygodniu albo cos zreszta nei powazny jestes na sile to kazdy cos wyrwie - znajdz jakas brzydka chocby a nie robisz z siebei ofiare na zjebanym babskim forum