Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Jestem już tak zdsperowany,że zapłace 2000 PLN każdej która...

Polecane posty

To nie jest tak ze zadna nie zechce brzydkiego itd zechce.. ale to bedzie raczej specyficzna kobieta i wtedy pytanie czy on taką zechce? :)

Gość całkowicie czarny kot
mam, tylko z góry zaznaczę, że jestem w wieku Twojej szefowej lub starszej siostry:-P

Silne, pewne siebie, bezpruderyjne, niegrzeczne, kokietki, żywiołowe ... - samo zło dla mężczyzny ;).

Gość ofe rma
"Tak a faceci lubią zaniedbane szare myszy ,a seksowną apetyczną kobietę odrzucają ?" idź złośliwa na ten topik o kobiecej nadinterpretacji i się wpisz. bo to chyba o tobie. ;) czy ja powiedziałem że faceci lubia szare myszy czy cos takiego? teraz rozmawiamy o wujku który łudzi się ze zacznie się podobać kobietom. a recepta jest prosta - jesteś przystojny, pewny siebie, bogaty - podobasz się. nie jesteś - nie podobasz się. inteligencja, poczucie humoru i inne podobne pierdoły nie mają w ogóle znaczenia. tyle że pewności siebie nie da się udawać. wujek mówił że "był pewny siebie". nie wierzę w to. o tym czy człowiek jest postrzegany jako pewny siebie świadczą rozmaite sygnały niewerbalne z których większości nie zdajemy sobie nawet sprawy. tego się nie da udawać (no chyba że po długotrwałym szkoleniu i ćwiczeniach).

"Brzydal ile razy mam pisac ze nie ma złych kobiet tylko trafiaja na nieodpowiednich facetów --zapamietaj z łaski swojej" No, nie ma złych, są tylko "złe" :P.

"Brzydal nie znam takich kobiet " No popatrz, a na mojej drodze stają tylko takie :). Szczególnie ta żywiołowość jest fascynująca.

Oferma Czy Ty wiesz co to jest iskrzenie? Kobieta zauważa faceta ,on popatrzy coś powie ,a kobieta jest zahipnotyzowana. O takie cos mi chodzi Uroda to pojecie wzgledne są rózne gusta żaden z forum mnie nie bierze bo was nie widziałam a litery mnie już nie biorą--wyrosłam z tego:P eee z Kim ja o tym rozmawiam:O

Gość hmmmm.........
jak któraś na to pójdzie to ja płace 3500 zł he he

"eee z Kim ja o tym rozmawiam" Napisałbym coś, ale wolę jednak nie wywołać wybuchu wulkanu :). Chociaż kusi :).

Gość echu echu
nie znamy jeszcze twojej nadwagi :-)

Gość ofe rma
Czy Ty wiesz co to jest iskrzenie?" wiem. pojawia się na powierzchni komutatora przy zwarciu w cewkach wirnika :D "Kobieta zauważa faceta ,on popatrzy coś powie ,a kobieta jest zahipnotyzowana." no ba, co druga. o ile oczywiście to ten co stał przy mnie w kolejce. ja czy wujek to możemy sobie być kolegami.

Gość co za ludź
Wujek, nie łam sie! Ja jeszcze nigdy w zyciu nie mialam faceta i co? mam placic jakiemus frajerowi aby udawal ze mu na mnie zalezy a potem wysmiewal z kolegami? Wyluzuj. Ja tez potrzebuje ciepla ale przeciez jest jeszcze kaloryfer! tym bardziej ze teraz zaczeli grzć, bedzie dobrze :)

"Oferma bede Twoją najlepszą koleżanką,pozwole Ci sie czasem przytulić do mej piersi" Ja też chcę :P.

Gość ofe rma
"Oferma bede Twoją najlepszą koleżanką,pozwole Ci sie czasem przytulić do mej piersi" oj złośliwa, nie zczaiłaś jeszcze że ja jestem raczej szorstki w obyciu i wolę aby do mnie się tulono? taki ze mnie niespełniony rycerz bez swojej damy którą się opiekuje a nie kocurek który łasi się do pani :P

a w sumie to macie racje tak sobe teraz pomyslalem ze nie ma co se oszukiwac i od ust odejmoac dla uczuc i to falszywych bedie co ma byc i tyle, trzeba brac zyce jakie jest, a ze zcasem czleka lapia doly to nachodza czarne mysli i skutki sa takie jak ten topic

Gość co za ludź
a gdzie nasz wuj? poszedl sobie juz?

Gość ofe rma
"a ze zcasem czleka lapia doly to nachodza czarne mysli i skutki sa takie jak ten topic" a to ja rozumiem doskonale. trzeba to w sobie zwalczyć i bohatersko stawić czoła ponurej rzeczywistości :D

Gość co za ludź
O! jestes :) Nie palć! Wybij sobie to z glowy! Dół to normalna sprawa ale nie pozwól aby przez jeden dół ludzie mieli prawo nazywać cie szmatą! Jutro jak wstaniesz juz dola nie bedzie. zobaczysz