Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Jestem już tak zdsperowany,że zapłace 2000 PLN każdej która...

Polecane posty

tak idź na tory i biegnij jako rodzaj awangardy kolejnictwa stracisz trochę tłuszczu i przy okazji zrobisz preformance :p przy tym obieranie ziemniaków w Zachęcie to pikuś!

"Coś mi się wydaje, że kolega Brzydal ma dobry humor" Ja mam ostatnio często dobry humor, nawet jeśli ciągle pod górkę :).

"bryl brzydal Pomagać wujkowi a nie czepiac sie mnie" a co to jak Hitch? Raczej jego przeciwienstwo :o

Gość seniorita kaffeteria
a ja Ci mowie schudnij to od razu samoocena podskoszy i poziom szczescia w organizmie :) i problem bedziesz z głowy miał i dziewczyna sie znajdzie!

wrażliwy to nie mazgaj ale mazgaje lubią być odbierani jako wrażliwi :D brzydal :) powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eh, kobiety. Kłopot znaleźć odpowiednią, a jak się już uda, to znów utrzymać przy sobie trudno :).

no niestety tak to jest ze jak facet ma nadwage to jest jeszcze gorszy niz baba.... nie wyobrazam sobie sexu z grubasem... nie jedz po 20, mniej ziemniaków i makaronu, mniej bułek i słodyczy i bedzie git!

Gość ofe rma
kobiety lubią przystojnych i pewnych siebie samców. i nie ma w tym nic złego więc ja naprawdę nie rozumiem dlaczego tak boją się do tego przyznać!!! kiedyś pamiętam stanąłem w jakiejś kolejce koło takiego przystojniaka i zwróciłem na niego uwagę. popatrzyłem na siebie i gościa. z metr dziewięćdziesiąt wzrostu, muskularny, regularne, "męskie" rysy twarzy, dobrze ostrzyżona czarna, gęsta czupryna. i popatrzyłem na siebie. nawet nie będę podawał szczegółów. naprawdę, gdyby jakaś kobieta wybrała mnie a nie jego to chyba tylko ta na ucieczce ze szpitala psychatrycznego. cudów nie ma. no i nic dziwnego że taki gość może być pewny siebie. bo każda wyciągnie rękę żeby dotknąć jego klaty czy wsadzić palce we włosy. dlatego nie dziwię się kobietom i nie winię ich absolutnie. a że od czasu do czasu odzywa się we mnie frustracja to nic dziwnego. w końcu tak czy inaczej jestem "mężczyzną". :D

Gość całkowicie czarny kot
gadka-szmatka, srutu-tutu, a wujek sobie poszedł....

Gość Typowy Porusznik
"no niestety tak to jest ze jak facet ma nadwage to jest jeszcze gorszy niz baba.... nie wyobrazam sobie sexu z grubasem... nie jedz po 20, mniej ziemniaków i makaronu, mniej bułek i słodyczy i bedzie git!" nie wyobrażam sobie seksu z dziewczyną, która żebrami mogłaby ziemię na polu orać więc wypierdalaj tępa dzido do swojego żałosnego domku w zawszawie :classic_cool:

jakos na moim wydziale duzo gorszych widuje ode mnie z laskam takimi że hej ! nie wiem jakś pech mne ogarnal albo deprecha jesenna

nie wyobrażam sobie seksu z dziewczyną, która żebrami mogłaby ziemię na polu orać więc wypie**alaj tępa dzido do swojego żałosnego domku w zawszawie co za inteligentna wypowiedz!!!! gratuluje iq!

mam w domu całkowicie czarnego kota banalne:-)

"Tak a faceci lubią zaniedbane szare myszy" Szare myszki też są fajne, ale nie zaniedbane. Ale nie w moim typie 😭 .

a czy ktoś zaniedbany jest w czyimś typie? ;-)

gsjosgrjoip - oczywiście, dwa razy dziennie chcesz? opiszę Ci jak wymiotuje raz w tygodniu ;-0