Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Jestem już tak zdsperowany,że zapłace 2000 PLN każdej która...

Polecane posty

nie pozostalo mi nic nnego jak zaoferować pieniadze jakiejs kobiecie, żeby zechciala byc moja dziewczyną. 2 tysiace miesiecznie na poczatek, może być ? To nie jest prowokacja ja pisze naprawde poważnie już. Już mam dosyc esow od tych ktore poznaje w stylu tlyko sie we mnie nie zakochuj, albo mam faceta i mozesz byc moim kumplem. 2 tysiace zlotych za zwiazek. co wy na to zachowujemy sie jak normalna para, kino, spaceryu, kolacje imprezy, czasem jakiś fajny seks. Chetne zapraszam

nie ma sie z zcego śmiać bo nie życze Ci czuc se tak jak ja teraz, czuje sie jak ostatnia szmata ale jednak widok parek i ciagla samotnosc dobijaja bardziej, imprezy alkohol pasje nie pomagaja wiec uciekam se do radykalnych metod

Czy mogę wiedzieć co Cię do tego skłoniło? Próbowałeś w inny sposób znaleźć dziewczyne? Długo jesteś sam?

>> czuje sie jak ostatnia szmata ale jednak widok parek i ciagla samotnosc dobijaja bardziej Myślałeś o ostatecznym rozwiązaniu?:)

Mój Drogi! Spokojnie..... Mówisz jak normalny związek..... Wybacz, ale kobietę, która na to pójdzie możnaby było zgrabnie nazwać jednym słowem.... Naprawdę nie możesz nic znaleźć? Podeślij zdjęcie ja Cię wyswatam!:)

no nie moge szukam jak ten debil juz rok od roku sam, juz poznalem kupe dziewczyn ale jakos zadna nie chce bo albo odleglosc albo zajeta albo nie ma tematow albo wogole zupelnie nie dba o siebie ...mam juz dosyc czuje sie jak szmata ale to moja ost szansa

Gość tamtamka....
jeżeli 1986 to Twoj rok urodz. to zastanawia mnie jak to możliwe ze tek młody facet nie może znaleśc dla siebie sojej połóweczki:P

Santo Subito=> Hej!! No dołuj chłopaka! Ludzie czasem poprostu nie mają szczęścia. Ciesz się, że jesteś w innej sytuacji.

nie bede komentowal Twoich wypowiedzi bo masz racje teraz juz jestem desperatem, teraz juz tak i wcale sie z tym nie kryje, stawiam sprawe jasno, żeby nie bylo zludzeń

ja sie nie śmieje,ale do takiego czegoś tzrba miec naprawdę hm super szczęście , żeby kogoś znaleźć a skąd jesteś ?

Moim zdaniem to możesz jej zapłacić, a ona będzie cudną aktorką - pewnego dnia zabraknie Ci informacji zwrotnej od niej i będziesz się czuł gożej jak teraz.

22 lata z łodzi, mi nie chodzi o seks bo seks moge byle dziwce zaplacic to co tydzien innej ale ja nie szukam seksu tylko i wylacznie szukam bliskosci ciepla chcoiaz namiastki takiego zwiazku prawdziwego

>> Ludzie czasem poprostu nie mają szczęścia. Ludzie mają to na co załsugują :) Wiodcznie ten tutaj, to nudna jak flaki z olejem romantyczna cipa, ciepłe kluchy i typ pantofla :o Takich lamusów kobiety wyczuwają instynktowanie i omijają szerokim łukiem :o

Gość Angeelinaa
Po co szukasz na sile? W ten sposob nikogo nie poznasz... odpusc sobie chociaz na troche... to przychodzi samo... poza tym biorac pod uwage, ze 86 to Twoj rocznik... musisz byc bardzo bogaty skoro proponujesz komus 2tyc/miesiac.. co jest juz szczytem idiotyzmu... jesli znajdziesz jakas laske, ktora sie zdecyduje na taki zwiazek, to nie wiem czy bedziesz potrafil oswoic sie ze swiadomoscia, ze ona jest z Toba dla kasy... a nie dlatego, ze jej na Tobie zalezy... dla mnie to zwykly sponsoring..

Gość tamtamka....
wujek za kase tego nie znajdziesz napewno, nie można kupic bliskości i ciepła, nie można o nia " skamłać' trzeba ja odnaleśc podsycac ipelegnowac tylko taka jest recepta :) Za kase możesz kupic podgrzewan poduszkę która bedzie blisko i jescze Cie ogrzeje :P

Ja ( i wiele dziewczyn) wypłakuje się w poduszke, a widać, że są faceci którzy też potrzebują normalnego związku i bliskości drugiej osoby:( Wniosek mi się nasówa taki, że te nasze połówki gdzieś są i czekają na nas tylko musimy ,,na siebie wpaść". :)

Gość ofe rma
są faceci którzy laski kręcą i są tacy co sobie mogą najwyżej pofantazjować. z przerysowanym obrazem obu polecam zapoznać się w serialu "two and half men". śmieszne.

nie przybedzie, nic to nie daje, owszem jakies sie poznaje co pewien zcasale albo masakryczna odleglosc ktora im nie pasuje bo chca miec faceta codzien na kazde zawaloanie a nie np 4 dni w tygodniu lub wspolny weekend, wiem, ze dla kasy ze mna bedzie, ale chocaz nie wiem przytulajac ja czy sie z nia calujac czy gdzis chodza chce zeby grala taka moja dziewczyne, ja na mlosc nie mam co liczyc przegapilem swoja szanse tzn spartolilem i już czasu nie cofne

Gość koniecznie zaczekaj
wujek rok to nie tak długo może zbyt intensywnie szukasz i dlatego tak masz, wyluzuj a samo przyjdzie, ludzie czasami latami szukaja swojej połówki