Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Jestem już tak zdsperowany,że zapłace 2000 PLN każdej która...

Polecane posty

niestety jak bylem w zwiazku mailem leb wysoko, mialem wysoko samoocene a przez ostatnie niepowodzenia czuje sie jak pol facet i to nie moja wina, tu samoocene moze podniesc tlyko spotykane sie z dziewczyna, bo w innych aaspektach zycia naprawde dobrze mis ie wiedzie

Gość Sambrita
to juz nie wiem jakis zakompleksiony jestes chyba sam nie umiesz sie zdecydowac co chcesz a wybierz sobie jakąs skromna brzydka i biedną dziewczyne waze zeby byla normalna i nie taka urodziwa 🖐️

Gość seniorita kaffeteria
a ja tam bym chciała takiego czułego poznac.... mam słabośc do słabych :)

a wybierz sobie jakąs skromna brzydka i biedną dziewczyne waze zeby byla normalna i nie taka urodziwa - dobre :>

"mam słabośc do słabych" Taaa, jasne. Kobiece zachcianki. --- ale o co sie rozchodzi :)

Czlowieku wyluzuj :o Mnie nigdy zadna nie chciala, a mam prawie 26 lat. Dla kobiet jestem niewidzialny. A Ty od roku jestes sam i zaczynasz swirowac? Mnie tez kurwice bierze, jak widze zakochane pary, przytulonych do siebie ludzie, itp. Ale placic za chodzenie?

nie chce miec totalnie brzydkej dziewczyny musi mi sie cos w niej podobac, ja lubie takie grubsze brunetki albo chude rude.....

a jestes jakos wyjątkowo nieładny autorze?

mowia ze jak bym mial tak z 25 kg ,mniej to bym byl zajebsty chlopak przystojny gebe mam ladna i wcale ne pryszczata jak to pisze nasz mesjasz tutaj

Gość wujek1986uą
ale łysych bearsów też lubię :classic_cool:

i dlatego tez szukam sobie podobnej do mnie czyli przy kosci takiej ale z ladna buuzia ale no jak takie texty dostaje to juz chyba naprawde wezme cos ie napatoczy..

"wujek jak bym była młodsza to bym Cie chetnie poznała[za darmo]bo jestes wrazliwy i taki milusi" jasne, kazda lubi wrazliwych, a na chlopakow biorzecie sobie skurwieli.

Gość wujek1986uą
też prawda :D ale wrażliwy może być przyjacielem ;p

Gość całkowicie czarny kot
mój poprzedni był kierowcą:-0 kawał drania - mam złe konotacje z tym zawodem jakbyś był z Krakowa, to za darmo bym poszła z Tobą na piwo:-) pogadalibyśmy o ubezpieczeniach - też w tym kiedyś pracowałam:-P

:D to dobrej nocy wujek nic nie rozumiesz tobie się wydaje że było dobrze, ze byłes dobrze odbierany po prostu na początku ludzie się sobie przyglądają więc nim "się posypie" następuje proces wstępnego poznawania ty tego testu nie przechodzisz bo emanujesz brakiem pewności siebie i błędnymi wyobrażeniami, sam tego tutaj dowodzisz, pisząc: "to mam udawac macho mena przed kobeta caly czas, toz to jakas paranoja jest !" macho jest pewnym przerysowaniem męskich cech, a ty normę, które oczekują kobiety uznajesz za przerysowanie jest coś takiego jak mowa ciała, mimika, ton one mówią za nas, jacy jesteśmy i w twoim wypadku mówią coś o tobie, czego nawet sam nie wiesz nie znam cię, ale z tego co czytałem, jesteś mazgaj co się zowie! :D mężczyzna to ktoś taki, kto niepowodzenia znosi z godnością i wiarą w siebie trudno to o tobie powiedzieć brzydal :) właśnie wróciłem z wypadu p.s. wujek na forum jest niejaki komiczne, któremu dobrze sie powodzi, który jest przystojny i pewny siebie nie mam pewnie ani 1/4 jego zalet :D ale jakoś sobie radzę, chociaż nie stać mnie by wydać 2000 miesięcznie na utrzymankę :p

Gość Sambrita
ja jestem brunetką i mam tu i ówdzie troche ciałka :)

25 kilo to troszke duzo a wysoki jestes?